Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Prawda jest bolesna,jednak Kristen Stewart nie potrafi grać.
Jak widzę,nie ja jedna tak sądzę.

Oglądałam ją w kilku filmach. Powiem tyle: DNO I WODOROSTY.
Twilight schrzaniła totalnie. Wciąż ta sama niezadowolona mina,która wszystkich odrzuca.
Nie wiem,kto ją wybrał do roli Belli,chyba niewidomy.
Bella była spokojna,delikatna,słodka. Ona taka nie jest.
Nienawidzę babochłopów , wiecznie naburmuszonych i złych, bo ktoś kazał im założyć kieckę i buty na obcasach.
Ostatnio też narzekała,że w ,,Welcome to the Rileys''
musiała tańczyć na rurze.I że miała siniaki.Ojej! ;/
To mogłaś się dziewczyno nie pchać na casting do tego filmu.

Uroda przeciętna.

moja ocena: 2/10.

użytkownik usunięty
sonnenEW

Ty z kolei,jak czytałam,przyczepiłaś się do imienia Emily Browning :).

nie doczepiłam sie do imienia Emily tylko nie mogłam zapamietać jak się pisze wiec uważniej czytaj:-)

użytkownik usunięty
sonnenEW

napisałaś,że się pomyliłaś. Ale dorzuciłaś,że nawet imię ma paskudne.

nie no, muszę przyznać, że się uśmiałam na tym temacie:D dzieci drogie, każdy może mieć swoje zdanie i nie sądzę, aby był to powód do obrażania kogokolwiek. trochę więcej kultury. a co do tematu, Kristen rzeczywiście nie jest wybitna, ale jakoś daje radę. poza tym, jest jeszcze młoda, kto wie co będzie za parę lat.

pozdrawiam.

ok możliwe że coś takiego napisałam:-)imię jak imię bez różnicy

użytkownik usunięty

Twoja ocena 1/10 a nie 2/10 i co kłamiesz? Myślisz, że nie widać oceny pod twoim nickiem?

użytkownik usunięty

Pisze,że 1/10. Masz problemy ze wzrokiem ? :)
Biedactwo!

Ale nie, bo w temacie pisze, że dałaś 2/10, a pod nickiem masz 1/10, więc 1 dałaś, a nie 2.

użytkownik usunięty

Oh,tak. Dałam jej 2,ale zmieniłam na 1. Nie zasługuje na 2. Z całym szacunkiem.

użytkownik usunięty

Kłamczucha jesteś i tyle.

użytkownik usunięty

Ta? Może mnie za to do sądu pozwiesz. Nie przywiązuje wagi do informowania innych o zmianie oceny.

użytkownik usunięty

Ehh, jakbys nie zauwazyla napisalam to zartobliwie.

użytkownik usunięty

A to pech. Nie zauważyłam. :)

użytkownik usunięty

hahaha. a ta dalej swoje. :)

kolejne wcielenie? :) z iloveit się wydało, to teraz działa na innym froncie. < haha >

użytkownik usunięty

Nudna jesteś. :< Postaraj się bardziej. Ciągle to : haha.

sama jesteś nudna...ciągle się przyczepiasz do kogoś, że pisze np "haha" albo jakieś buźki...i co ..,nie pasuje ci to? to spadaj.
... jesteś żałosna:/

użytkownik usunięty

o, a ty za to jesteś interesującą. ciągle tylko ten '' szarak ''. oglądałaś może kiedyś rozmowy w toku? była tam jola rutowicz. :D każdego po kolei nazywała szarakiem. ha, co jak co, ale już wolę być takim '' szarakiem '' jak ona to nazwała niż kiczem i koniem w jednym.

dobrze powiedziane ;)

weramg

Heh, racja :) A co do Joli, to oglądałam ostatnio z nią jakiś wywiad, i mówiła, że ten jej koń, latekst, tipsy, to wszystko było zamierzone od początku, że miała zaplanowane jak ma się zachowywać, żeby wygrać Big Brother... No i niestety wszyscy jej uwierzyli i poskutkowało.

użytkownik usunięty

Nawet Wisława Szymborska powiedziała kiedyś, że lubi kicz,
więc to bardzo pozytywne skojarzenie, dziękuję :)

tiaa.... co innego lubić kicz, a być kiczem... <czytaj uważnie;)>

użytkownik usunięty
weramg

czytam uważnie. ; < to jest to samo.

tia..aha;) nawet w DDTVN kiedyś była mowa o kiczu i rzeczą kiczowatą mogą być jakieś pierdoły i,za przeproszeniem, plastikowe gówienka. Z kolei być kiczem oznacza być np. taką Jolą Rutowicz. Czy to jest to samo? mówiąc, że być i lubić to to samo, nazywasz Wisławę Szymborską kiczem, czyli chcąc nie chcąc nazywasz Wisławę Szymborską Jolą Rutowicz. och tak.....to jest to samo ;)

użytkownik usunięty
weramg

Daj sobie siana. ; )

hahaha;) zabawna jestes;] może sama dasz sobie siana. co? nie masz już czym się bronić, że jedyne czym odpowiadasz to 'daj sobie siana"???

użytkownik usunięty

mówiąc ' kicz ' wątpię, by miała na myśli jolę rutowicz.
i myślę, że podoba Ci się jej styl. w końcu nie jest '' szarakiem '' :D wiesz, szpilki, opalenizna, tipsy, wyuzdana. wszystko to co kochasz.

użytkownik usunięty

Tak,no przecież nie niehigieniczne trampki . ; < fuuj.
Tipsy? Nie,wolę paznokcie pomalowane na czerwień. Ale swoje. ; >
A naturalna opalenizna zawsze jest sexy ; <<

użytkownik usunięty

dlaczego niehigieniczne? jak nie zmieniasz skarpetek i nie myjesz nóg to już Twój problem. ;)
zresztą nie polecałabym 15-latce szpilek. chyba, że chcesz wyglądać jak stara maleńka i za parę lat chodzić z krzywym kręgosłupem.

użytkownik usunięty

Dobra,Ty masz swoje zdanie- ja swoje.
Jakoś moja mama nosi przez wiele lat szpilki i nie ma krzywego kręgosłupa.
I na szczęście wyglądam jakbym miała co najmniej 18 lat. ;) A nie jak dzieciuch.
Oprócz szpilek lubię także baleriny i rzymianki.

użytkownik usunięty

wiele ? czyli masz na myśli odkąd skończyła 15 lat?
zresztą dobra, ale trochę przesadzasz. zgodzę się, że kobiety, może trochę starsze, powinny chodzić w szpilkach, bo trampki nawet im nie pasują, ale nastolatkom jak najbardziej. po co się na siłę postarzać? chyba, że jesteś niska i bez obcasów byłabyś kurduplem.
i rzymianki są fajne. :D

użytkownik usunięty

Od 16 roku życia.
No tak,nastolatkom może to faktycznie pasować,ale starszym kobietom nie bardzo.

użytkownik usunięty

wow.

i tak. najlepsze jest jak wyjdzie taka słit trzynastka w szpilkach matki i człapie w nich , jakby miała je pierwszy raz na nogach. haha.

tak,nie ma nic gorszego,niż taka dziewczynka uważająca się za dorosłą w szpilkach.I robiąca sobie nieprzyzwoite foty na epuls lub n-k.

iloveit

Łoo, czekolada, a Ty pomimo wszystko z tego konta piszesz? ;) Oj Ty...
I nie zmieniaj taktyki nagle, bo i tak wiemy, że masz inne zdanie na ten temat.

jola jeszcze do tego nie bardzo dbała o higienę, podobno od niej śmierdziało, tak często jest że dziewczyny przesadnie dbające o wygląd( tapeta, solarium i te sprawy) czasami nie dbają o higienę

użytkownik usunięty
gabi123

Sorka. Dla mnie trampki są obrzydliwe.
Tak samo jak babka na rowerku . ; <

użytkownik usunięty

omg. Ty uprawiasz w ogóle jakiś sport, czy jesteś rozgotowaną ciepłą kluchą z nadwagą?

użytkownik usunięty

Lubię pływanie,albo bieganie. Ale kluchą nie jestem.

użytkownik usunięty

bo przepraszam bardzo, ale wszystko krytykujesz. siłownia jest ble, bo przecież tam się poci! ( straszne. ) rower nie, sama nie wiem czemu. trampki nie, tylko szpilki. ha, skojarzyło mi się z taką sztywniarą co siedzi cały dzień przed tv i maluje paznokcie.

a co jest nie tak z rowerem jest teraz modny a poza tym łatwo spalić kalorie i wogóle dobry na kondycje,a trampki ponownie wróciły do łas i sa zajebiste, wiadomo że codziennie nie chodzi sie w tenisówkach. Z tego co ty madein...piszesz to jestes laska która łazi w szpilkach i spódniczkach do szkoły itd. czyli cos jak barbi nie moge znieść lasek które przesadzaja z solarką, nawala tapety na twarz , tipsy na pare centymetrów, i patrza się z wyższością ze niby takie piękne OMG...

sonnenEW

wiadomo ze szpilki sa kobiece i od czasu do czasu sie w nich chodzi ale jest tez inne obówie w którym mozna wyglądać elegancko...niehigieniczne trampki ty wiesz wogółle co piszesz czyli twoim zdaniem adidasy też są niehigieniczne i wogóle wszystkie zakryte obówie eh

sonnenEW

http://www.cogdziezaile.pl/obrazki/deyn2.jpg Agyness Deyn modelka i jej trampki

użytkownik usunięty
sonnenEW

wiadomo, że trampki są zajebiste i nikt mi nie wmówi, że nie. Są wygodne i pasują do większości rzeczy. nawet do sukienki na gale MTV. !

no tak ale przeziez sa tak niehigieniczne:-) eh

dziennikarka MTV sama mówiła, że Kristen w 2009 roku wprowadziła nową modę - trampki do sukienki i bardzo im się to podobało *-*

weramg

mi tez sie podobało, teraz trampki mozna zakładac do wszystkiego

użytkownik usunięty
sonnenEW

ja w trampkach lub tenisówkach chodzę prawie codziennie i jakoś nie mam z tym problemu. :D kurde, nie mam 30 lat, żeby chodzić w szpilkach.

użytkownik usunięty

i Kristen na dokładkę. Ładnie wyglądała. :)

http://www.imagebam.com/image/8b560882686778/
http://www.imagebam.com/image/6ee52782686738/
http://www.imagebam.com/image/a7493482687038/

wow;] ślicznie wyglądała:D
to jakieś nowe zdjęcia?? nie widziałam ich wcześniej...
dlazego eclipsemovie.org nie działa????

weramg

najnowsze:-)_ zaczyna sie promocja Eclipse a tu Taylor i Kristen w Sydney http://images.mirror.co.uk/upl/m4/may2010/6/3/taylor-lautner-and-kristen-stewart -pic-splashnews-com-911607328.jpg fajnie ubrała się