Prawda jest bolesna,jednak Kristen Stewart nie potrafi grać.
Jak widzę,nie ja jedna tak sądzę.
Oglądałam ją w kilku filmach. Powiem tyle: DNO I WODOROSTY.
Twilight schrzaniła totalnie. Wciąż ta sama niezadowolona mina,która wszystkich odrzuca.
Nie wiem,kto ją wybrał do roli Belli,chyba niewidomy.
Bella była spokojna,delikatna,słodka. Ona taka nie jest.
Nienawidzę babochłopów , wiecznie naburmuszonych i złych, bo ktoś kazał im założyć kieckę i buty na obcasach.
Ostatnio też narzekała,że w ,,Welcome to the Rileys''
musiała tańczyć na rurze.I że miała siniaki.Ojej! ;/
To mogłaś się dziewczyno nie pchać na casting do tego filmu.
Uroda przeciętna.
moja ocena: 2/10.
nie doczepiłam sie do imienia Emily tylko nie mogłam zapamietać jak się pisze wiec uważniej czytaj:-)
nie no, muszę przyznać, że się uśmiałam na tym temacie:D dzieci drogie, każdy może mieć swoje zdanie i nie sądzę, aby był to powód do obrażania kogokolwiek. trochę więcej kultury. a co do tematu, Kristen rzeczywiście nie jest wybitna, ale jakoś daje radę. poza tym, jest jeszcze młoda, kto wie co będzie za parę lat.
pozdrawiam.
Twoja ocena 1/10 a nie 2/10 i co kłamiesz? Myślisz, że nie widać oceny pod twoim nickiem?
Ta? Może mnie za to do sądu pozwiesz. Nie przywiązuje wagi do informowania innych o zmianie oceny.
hahaha. a ta dalej swoje. :)
kolejne wcielenie? :) z iloveit się wydało, to teraz działa na innym froncie. < haha >
sama jesteś nudna...ciągle się przyczepiasz do kogoś, że pisze np "haha" albo jakieś buźki...i co ..,nie pasuje ci to? to spadaj.
... jesteś żałosna:/
o, a ty za to jesteś interesującą. ciągle tylko ten '' szarak ''. oglądałaś może kiedyś rozmowy w toku? była tam jola rutowicz. :D każdego po kolei nazywała szarakiem. ha, co jak co, ale już wolę być takim '' szarakiem '' jak ona to nazwała niż kiczem i koniem w jednym.
Heh, racja :) A co do Joli, to oglądałam ostatnio z nią jakiś wywiad, i mówiła, że ten jej koń, latekst, tipsy, to wszystko było zamierzone od początku, że miała zaplanowane jak ma się zachowywać, żeby wygrać Big Brother... No i niestety wszyscy jej uwierzyli i poskutkowało.
Nawet Wisława Szymborska powiedziała kiedyś, że lubi kicz,
więc to bardzo pozytywne skojarzenie, dziękuję :)
tia..aha;) nawet w DDTVN kiedyś była mowa o kiczu i rzeczą kiczowatą mogą być jakieś pierdoły i,za przeproszeniem, plastikowe gówienka. Z kolei być kiczem oznacza być np. taką Jolą Rutowicz. Czy to jest to samo? mówiąc, że być i lubić to to samo, nazywasz Wisławę Szymborską kiczem, czyli chcąc nie chcąc nazywasz Wisławę Szymborską Jolą Rutowicz. och tak.....to jest to samo ;)
hahaha;) zabawna jestes;] może sama dasz sobie siana. co? nie masz już czym się bronić, że jedyne czym odpowiadasz to 'daj sobie siana"???
mówiąc ' kicz ' wątpię, by miała na myśli jolę rutowicz.
i myślę, że podoba Ci się jej styl. w końcu nie jest '' szarakiem '' :D wiesz, szpilki, opalenizna, tipsy, wyuzdana. wszystko to co kochasz.
Tak,no przecież nie niehigieniczne trampki . ; < fuuj.
Tipsy? Nie,wolę paznokcie pomalowane na czerwień. Ale swoje. ; >
A naturalna opalenizna zawsze jest sexy ; <<
dlaczego niehigieniczne? jak nie zmieniasz skarpetek i nie myjesz nóg to już Twój problem. ;)
zresztą nie polecałabym 15-latce szpilek. chyba, że chcesz wyglądać jak stara maleńka i za parę lat chodzić z krzywym kręgosłupem.
Dobra,Ty masz swoje zdanie- ja swoje.
Jakoś moja mama nosi przez wiele lat szpilki i nie ma krzywego kręgosłupa.
I na szczęście wyglądam jakbym miała co najmniej 18 lat. ;) A nie jak dzieciuch.
Oprócz szpilek lubię także baleriny i rzymianki.
wiele ? czyli masz na myśli odkąd skończyła 15 lat?
zresztą dobra, ale trochę przesadzasz. zgodzę się, że kobiety, może trochę starsze, powinny chodzić w szpilkach, bo trampki nawet im nie pasują, ale nastolatkom jak najbardziej. po co się na siłę postarzać? chyba, że jesteś niska i bez obcasów byłabyś kurduplem.
i rzymianki są fajne. :D
Od 16 roku życia.
No tak,nastolatkom może to faktycznie pasować,ale starszym kobietom nie bardzo.
wow.
i tak. najlepsze jest jak wyjdzie taka słit trzynastka w szpilkach matki i człapie w nich , jakby miała je pierwszy raz na nogach. haha.
tak,nie ma nic gorszego,niż taka dziewczynka uważająca się za dorosłą w szpilkach.I robiąca sobie nieprzyzwoite foty na epuls lub n-k.
Łoo, czekolada, a Ty pomimo wszystko z tego konta piszesz? ;) Oj Ty...
I nie zmieniaj taktyki nagle, bo i tak wiemy, że masz inne zdanie na ten temat.
jola jeszcze do tego nie bardzo dbała o higienę, podobno od niej śmierdziało, tak często jest że dziewczyny przesadnie dbające o wygląd( tapeta, solarium i te sprawy) czasami nie dbają o higienę
omg. Ty uprawiasz w ogóle jakiś sport, czy jesteś rozgotowaną ciepłą kluchą z nadwagą?
bo przepraszam bardzo, ale wszystko krytykujesz. siłownia jest ble, bo przecież tam się poci! ( straszne. ) rower nie, sama nie wiem czemu. trampki nie, tylko szpilki. ha, skojarzyło mi się z taką sztywniarą co siedzi cały dzień przed tv i maluje paznokcie.
a co jest nie tak z rowerem jest teraz modny a poza tym łatwo spalić kalorie i wogóle dobry na kondycje,a trampki ponownie wróciły do łas i sa zajebiste, wiadomo że codziennie nie chodzi sie w tenisówkach. Z tego co ty madein...piszesz to jestes laska która łazi w szpilkach i spódniczkach do szkoły itd. czyli cos jak barbi nie moge znieść lasek które przesadzaja z solarką, nawala tapety na twarz , tipsy na pare centymetrów, i patrza się z wyższością ze niby takie piękne OMG...
wiadomo ze szpilki sa kobiece i od czasu do czasu sie w nich chodzi ale jest tez inne obówie w którym mozna wyglądać elegancko...niehigieniczne trampki ty wiesz wogółle co piszesz czyli twoim zdaniem adidasy też są niehigieniczne i wogóle wszystkie zakryte obówie eh
wiadomo, że trampki są zajebiste i nikt mi nie wmówi, że nie. Są wygodne i pasują do większości rzeczy. nawet do sukienki na gale MTV. !
dziennikarka MTV sama mówiła, że Kristen w 2009 roku wprowadziła nową modę - trampki do sukienki i bardzo im się to podobało *-*
ja w trampkach lub tenisówkach chodzę prawie codziennie i jakoś nie mam z tym problemu. :D kurde, nie mam 30 lat, żeby chodzić w szpilkach.
i Kristen na dokładkę. Ładnie wyglądała. :)
http://www.imagebam.com/image/8b560882686778/
http://www.imagebam.com/image/6ee52782686738/
http://www.imagebam.com/image/a7493482687038/
wow;] ślicznie wyglądała:D
to jakieś nowe zdjęcia?? nie widziałam ich wcześniej...
dlazego eclipsemovie.org nie działa????