Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 555 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Prawda jest bolesna,jednak Kristen Stewart nie potrafi grać.
Jak widzę,nie ja jedna tak sądzę.

Oglądałam ją w kilku filmach. Powiem tyle: DNO I WODOROSTY.
Twilight schrzaniła totalnie. Wciąż ta sama niezadowolona mina,która wszystkich odrzuca.
Nie wiem,kto ją wybrał do roli Belli,chyba niewidomy.
Bella była spokojna,delikatna,słodka. Ona taka nie jest.
Nienawidzę babochłopów , wiecznie naburmuszonych i złych, bo ktoś kazał im założyć kieckę i buty na obcasach.
Ostatnio też narzekała,że w ,,Welcome to the Rileys''
musiała tańczyć na rurze.I że miała siniaki.Ojej! ;/
To mogłaś się dziewczyno nie pchać na casting do tego filmu.

Uroda przeciętna.

moja ocena: 2/10.

sonnenEW

niezle wygląda na wszystkich zdjeciach,kurcze ja mam 30 l. i zdarza mi się chodzić w trampkach :)

użytkownik usunięty
Rudolfik

hahaha. Nie jesteś trochę stara na to ? :)

weź, teraz to już jesteś bezczelna:/
zachowuj się :/

weramg

Ona jest zawsze bezczelna, nie tylko teraz.

hahaha. Nie jesteś za głupia na to? :)

Rudolfik

No pewnie, każdy chodzi w tym co lubi :)

Camilla3

zwariuję!!! zobaczcie te zdjęcia!!!!:D
http://www.eclipsemovie.org/kristen-stewart-taylor-lautner-attend-fan-event-in-k orea/
Kristen wygląda ślicznie!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
weramg

osz kurcze. przedłużyła sobie włosy. ślicznie teraz wygląda. sukienka, makijaż, fryzura, wszystko. jednym słowem cudownie. ; )

szczególnie to zdjęcie mi się podoba . nogi. :D http://www.eclipsemovie.org/images/111111111111ks.jpg to też .. http://www.eclipsemovie.org/images/korean57.jpg

użytkownik usunięty

Kryśce wszystko wolno. A Megan nie. :) Getup czepiała się,że Megan sobie doczepiła [ być może ] ,a oczywiście Kristen wszystko może,nie ? : ) nie podniecajcie sie. Kryśka nie powinna chodzić w szpilkach.Przy jej nogach a'a pies z budą przeleciał.... :)

użytkownik usunięty

bo kristen nie ma operacji. ; )
uwierz, gdyby sobie zrobiła, wcale nie byłabym temu pochlebna.

i jest boska, kurde.

użytkownik usunięty

jak sobie tam chcesz.

Łaaaał! Ale śliczna, no świetnie wygląda :D idealna!

użytkownik usunięty
Camilla3

Nie,moim zdaniem dojrzała 30-latka powinna chodzić chociaż na maleńkim obcasiku,jak nie umie w szpilkach.

aż tyle was siedzi na filmwebie? idźcie na słonko,taka piękna pogoda. Dotleńcie swoje mózgownice. :)

użytkownik usunięty

trampki też mogą być. trzeba się umieć wyluzować!

u mnie jest burza.
i teraz też się doczepisz do wyglądu Kristen? ; )

użytkownik usunięty

wygląda świetnie na tych zdjęciach. nie znalazłam nic co by psuło cokolwiek. i dalej ktoś twierdzi że jest ponura ,grubiutka i nie przyjazna dla innych?!

użytkownik usunięty

tak,no chyba,że udaje takie skrzywdzone niewiniątko . :)

użytkownik usunięty

dziwne. Jak wczoraj oglądałam pogodę w całym kraju miało być bardzo ciepło....

użytkownik usunięty

to ciekawe, bo u mnie pada.

użytkownik usunięty

szczerze wolałam Kristen w włosach kasztanowych . ;)

użytkownik usunięty

http://www.aceshowbiz.com/images/events/PPF-006001.jpg

użytkownik usunięty

też mi się najbardziej podobała w kasztanowych, ale na tym zdjęciu powyżej ma jakąś dziwną... mieszankę. nie wygląda to ładnie.

mi się bardzo Kristen podoba na tych zdjęciach. To jest jej naturalny kolor i bardzo go lubię;]
"Przy jej nogach a'a pies z budą przeleciał...." - wymyśl coś nowego, bo jesteś nudna z tym samym tekstem... zresztą ty chyba nie widziałaś takich nóg... wkleiłabym ci zdjęcię, które ostatnio widziałam, ale nie chce mi się szukać. Tam to dopiero aktorka miała szeroko rozstawione nogi!!! Nogi Kristen są bardzo szczupłe, długie i proste, więc nie wciskaj nam tu kitu...usłyszałaś pewnie gdzieś ten tekst i od razu myślisz, że co on oznacza...
u mnie jest, a raczej będzie burza za dosłownie chwilę...i to jaka burza!!!! a przy okazji...skąd jesteście?? ja z Warszawy i teraz jest tutaj dosłownie czarne niebo i takie dziwne światło.... nigdy nie widziałam czegoś takiego...

weramg

Ja też ze stolicy. Jaka dzielnia? I fakt, za oknem obrazek jak z Independence Day ;)

kones3r

ja z Bródna, a Ty?
nom.... teraz się zrobiło taaaaaaaak ciemno!!! i to dosłownie wciągu pół godziny albo mniej...;]

weramg

a ja z Gdańska:)

użytkownik usunięty
Rudolfik

Kraków. Albo jak kto woli '' okolice Krakowa '' . ;D

użytkownik usunięty
weramg

naturalnie jest jasną szatynką. :)

no właśnie;] przyjrzyj się temu zdjęciu. Właśnie to jest jej naturalny kolor:
http://www.eclipsemovie.org/images/korean55.jpg

użytkownik usunięty
weramg

Ładna z niej kobieta. Wiele kobiet moze jej pozazdrościć figury. Ma odstajace uszy i powinna nosić rozpuszczone włosy, ale nikt nie jest idealny:) Jako całoształt - pięknie.

Piękna może nie jest, ale na tym zdjęciu... wygląda bardzo podniecająco, żeby już nie powiedzieć tego inaczej.
Oczywiście chodzi o zdjęcie, do którego link dała madeinjapan.

już Ci pisałam Pindo ,ze nie wiesz jak wyglądam wiec nie próbuj mnie oceniać ubieram się tak jak mi się podoba,a buty na obcasie nie sprawiają mi problemu,trampki uwielbiam i raczej Twoja opinia tego nie zmieni,Głuptasku nasz :)a i jeszcze widziałaś zdjęcia swojej gwiazduni ta to dopiero nie potrafi nosic obcasów nogi jej z butów wyjeżdżały na gali MTV,to dopiero obciach

użytkownik usunięty
Rudolfik

hahaha . ;D no coment.

a jednak....

fajnie wyszła na tych nowych fotkach, i jakos nie wyglada na ponura, niedostepna nieszczęśliwa

Trzeba przyznać że ma ona piękne włosy :):)hah..

kasiulec12

te długie(w Korei) - były doczepiane;] ale i tak uważam, że ma fajne włosy :)

Zazdrościsz jej bo sypia z Robertem Parkinsonem :D

użytkownik usunięty
ulisseska1989

fuj. on jest obrzydliwy. niech sobie z nim sypia.pasują do siebie. :)

użytkownik usunięty

Ja bym chciała trochę posypiać z Jensen Ackles... Oj bym chciała... Tak wiem, że to nie Zac Efron twój idol, ale i tak mi sie on strasznie podoba (Jensen):)

użytkownik usunięty

no, przystojny jest. :D

a co do aktorów to ja mam jednak słabość do r.pattza ( takie zboczenie. nic nie poradzę, że uwielbiam trochę dłuższe rozczochrane włosy u facetów .. ) . chociaż i tak Johnego Deppa nic nie przebije. :D

hmm co się stało z tematem bóbr?

użytkownik usunięty
sonnenEW

a co się miało stać? tyle tylko, że nie chce mi się załadować.. nie wiem czy to wina filmwebu, czy komputera.

ja wogóle nie mam może skasowali?

użytkownik usunięty
sonnenEW

Jeśli skasowali to całe szczęście. Trzeba tępić trole:)