7,61? zasługuje jedynie na 4,61 beztalencie. Totalnie nei umie grac jak jej
koleżka Patelnia, buzia się jej nie zamyka, może to pozostałośc po starym
zawodzie :D nie wiem czy się można w niej zachwycać skoro sama Meyer nie
chciała jej do zmierzchu
kate moss ma 168 cm. ;)
wiem, bo interesuję się modą/ modelingiem.
czasami robią wyjątki.
znowu ta sama śpiewka. jestem ciekawa czy Ty nie skorzystałabys z pomocy mamusi. skoro tak wiesz duzo o Kristen to powinnas wiedziec że nie do końca była pewna czy bedzie pracowac w aktorstwie. miala zaledwie 9 lat jak zaczeła a w tym wieku raczej sie nie wiem kim sie chce byc a przynajmniej w pozniejszzy m czasie duzo sie zmienia. to ze ma sie rodzicow w danej branzy pomaga kazdemu. nie tylko jej!
jejku.. Ty jesteś dziwna ! Tobie chyba wszyscy w domu usługują i tata (lub Twoja wspaniała mama) ci wszystko załatwia... ale tak nie jest na całym świecie moja droga, nie wszyscy mają tak jak najwidoczniej ty... niektórzy pracują, na to co potem mają. ;)
fotomodelki nie musza miec175 wzrostu.Kirsten jest szczupla i nadaje sie na
modelke właśnie z tego względu.ma świetne proporcje,niczego nie ma za mało
ani za duzo
życzę powodzenia w życiu jak już dorośniesz! o ile dorośniesz. jeżeli sądzisz że całe życie każdy będzie Ci usługiwał i pomagał to sie grubo mylisz.
modelki właśnie takie mają być.
i co z tego , że mało. przynajmniej naturalne. ;)
a ja się nie zdziwię się,jak Kristen powiększy sobie biust. ;<
i ciekawe co wtedy będzie. :<. co powiesz.
To dopiero początki jej ''wielkiej'' kariery.
jejku, Kristen, to nie Twoja cholerna [za przeproszeniem] Megan.... ona nie powiększa sobie biustu, żeby mieć rozgłos... Kristen jest naturalna. ;)
i btw wcześniej mówiłaś że Kristen to babochłop a teraz twierdzisz że powiększy sobie biust... czy to sobie nie przeczy ? ;D
http://punchitin.files.wordpress.com/2009/04/kate-moss.jpg
Kate Moss - modelka. jeżeli ona ma duży biust to ja jestem chyba święta... z pewnością ma dużo mniej niż Kristen... a ty sądzisz że Kristen ma za mało. ;)
czekolada przedstawia nam poprostu teorie spisku ,tylko czytajcie a
wszystkiego sie dowiecie,hehe.a teraz poważniej sama wiesz że ma wielu
fanów wiedza tez o tym osoby zajmujace sie show biznesem,i wiedza tez że
dzieki popularnosci Kirsten zarobia.Nie ma wiec żadnego układu midzy ojcem
Stewart a jej różnymi malymi i dużymi sukcesami.
'I want to go to Sydney University in Australia. I want to go to college for literature. I want to be a writer. I mean, I love what I do, but it's not all I want to do—be a professional liar for the rest of my life.'
'Chcę iść na Sydney University w Australii. Chcę iść do collegu na wydział literatury. Chcę być pisarką. To znaczy, kocham to co robię, ale to nie jest wszystko co chcę robić. Zamierzam być profesjonalną pisarką przez resztę mojego życia.'
słowa Kristen. ;)
O. :) Ale niepotwierdzone wiadomości.
Najpierw chciała być aktorką,a teraz pisarką? A moze jeszcze frytki do tego? :<.
Sława jej się znudziła? :(
A propos Emily Browning też uczy się w Australii. ;)
to sa cytaty z wywiadów do magazynów. i z video premiery The Runaways na Sundance Festiwal. to sa jej słowa wiec nie mozesz powiedzec ze nie sprawdzone!
To niech ustąpi miejsca w grze innym gwiazdą i niech skończy z grą aktorską. ;) Może akurat jako pisarka lepiej się sprawdzi.
lepiej nie.
to byłby zmarnowany potencjał. ;>
zresztą i tak dalej byłaby sławna..
niech się dziewczyna rozwija.
przynajmniej nie siedzi przed komputerem i nie krytykuje co tylko widzi. ;)
ktoś kiedyś zadał jej pytanie: 'what it's like to be a such an icon?' odpowiedziała 'Gosh, I'm not an icon. I just play a character'. "nie jestem żadną ikoną, ja tylko gram postać' . (przepraszam że poszłam w teoje ślady i zacytowałam Kristen ale myśle ze to swiadczy o jej skromnosci i warto to powiedziec.
to już wiemy! jednak niektorzy mimo sukcesow maja troche pokory. okazuje sie za to że takie zero jak Ty jej nie posiada. szkoda gadać.
nikt Cię nie zmusza .Nie spodziewała sie tak wielkiej popularności,to nie
jest fałszywa skromność.jednak Ty musisz napisać coszłego