Przeczytałem 3 tematy pod rząd i jaka niespodzianka, są o tym samym...
"ONA NIE UMIE GRAĆ" , "PASZTET"... Przepraszam Was bardzo.Moim zdaniem, pamiętajcie, tylko moim, Kirsten gra zabójczo, jest świetna opanowana i świeża... Je wygląd onieśmiela, i to nie mówi oh bo mi się spodobała..tak mówi coraz więcej ludzi, która zaczyna w końcu ją zauważać.
Miała wiele świetnych występów ("Azyl" , "Zmierzch" ). Rola w tym ostatnim do końca pokazała mi, że naprawdę ją lubie i utrzymuje zdanie, ze jest ŚWIETNA AKTORKA!
CZEKAM NA WASZE OPINIE...
Pozdrawiam...
taaak... czyta się świetnie. wczoraj tak się wciągnęłam, że czytałam do 6 rano :] a co do oryginalnego tłumaczenia, to denerwują mnie ciągłe literówki i przekręcanie wyrazów...
jej rola w "Ucieczkę w milczenie" dla mnie bardzo dobra jak na 14 lat ... Ludzie mają problem z jej grą aktorską bo Kristen gra inaczej jej uroda jest dość niespotykana więc wiele rzeczy wygląda u niej inaczej ... Myślę że została stworzona do ambitnych filmów co prawda Zmierzch jest komercyjny ale to dobre posunięcie w jej karierze jeśli uchroni się przed zaszufladkowaniem :)... A co do jej otwartych ust- A czemu powinna mieć zamknięte bo co bo większość ma to śmieszne też często mam otwartą buzie u mnie to wada zgryzu ale wielu ludzi których znam po prostu woli oddychać przez usta ...
Zgadzam się, z wami. Mowia ze nie umie grac choc nie czytali ksiazki!. W ksiazce pisz ze bela jest niesmiala, czesto wpaa w klopoty itd. ona gra wysmienice! Nech sie zastanowia a pozniej pisza.
ja osobiście uwielbiam Kristen! I wcale nie uważam, że nie potrafi grać. Bardzo podobały mi się jej role w ,,Azylu'' a w ,,Speak'' zagrała świetnie po prostu. Nie mogę się doczekać kiedy będzie premiera kolejnej części ,,Zmierzchu'' (,,Księżyc w Nowiu''). Zastanawiam się tylko, jak zagra w czwartej części sagi,(,,Przed świtem'' już przeczytane ;) wtedy dopiero Kris będzie miała pole do popisu, ale ja jej ufam, że świetnie sobie poradzi :))).
Ja też myślę, że jest dobra, nawet bardzo. Moje wrażenie było takie: z pozoru spokojna, trochę przyczajona, raczej naturalna - ale żeby jakaś inna aktorka swoją grą pobudziła mnie do płaczu (ta mała scena w "Speak" zaraz po oślepieniu tego chłopaka no i jak zwierzała się matce na końcu), to mi się jeszcze nie przydarzyło, a przynajmniej sobie nic takiego nie przypominam. A ona miała czternaście lat.
Wielki szacunek dla Kristen
Troszkę zaniedbałem temacik.. ;)
Wypowiadajcie się nadal na temat Kristen..
Może...
Co sądzicie o jej roli w The Runaways..
Chodzi mi o to jej poświęcenie.. Ścięcie włosów.. Zmiana koloru itp..
hmm Kristen prywanie prawdopodonie slucha rocka lub tez innych stylow ocierajacyhc sie o rock. jej nieodłacznym znakiem rozpoznawczym sa Conversy;d
mysle ze akurat w jej wypadku nie bylo to zbyt duze poswiecenie, aczkolwiek chcialabym zobaczyc film i jak wypadnie w roli całkowicie przeciwnej do roli np. Belli czy Lucy z " In the land of women".
Mi osobiście uroda Kristen bardzo sie podoba uwielbiam jej sesje zdjęciowe, podobała mi sie w zmierzchu i ogłółem chciała bym ją poznać jak dla mnie ma coś takiego w sobie co przyciąga ludzi :)
Jej styl odzwierciedla jej dusze (a przynajmniej tak mi sie wydaje :)
Moim zdaniem Kristen w Zmierzchu zagrała Świetnie.... Czytałam książki... Oglądałam film i zwiastun Księżyca w Nowiu i dalej uważam ze Ona najbardziej pasuje do tej roli... Może nie we wszystkich filmach zagrała tak jakby niektórzy ludzie tego chcieli ale co z tego?! Głupotą jest wypisywanie durnot o Niej jako o "Złeeeeej Aktorce".. Jest w porzadku... I teraz czekam tylko na dalsze części sagi Zmierzchu żeby zobaczyć i ocenić jak tam spisuje sie Kristen...
ja uważam, że w zmierzchu nie pokazała tak naprawdę na co ją stać ..
za to w azylu, speak, the cake eaters, into the wild tam naprawdę dobrze zagrała .. i myślę, że ludzie nie powinni jej oceniać bo jednym straaasznie komercyjnym filmie ..
co do jej wyglądu to ja osobiście uważam, że jest bardzo ładna ..
każdy ma swój gust w końcu jednym może się podobać innym nie ..
jednak chyba najbardziej ujęło mnie w niej to, że gdy ogląda się z nią wywiady widać, że jest bardzo dojrzałą i skromną osobą.. i właśnie za to ją strasznie lubię ..
kiedyś oglądałam z nią wywiad jak miała tam jakieś 14 lat i już zachowywała się bardzo dojrzale .. zupełnie jak nie dzieci w jej wieku ..
a co do jej nowego filmu The Runaways to już nie mogę się doczekać ..
teraz gdy zmieniła włosy to naprawdę przypomina Joan Jett ..
codziennie widzę nowe zdjęcia i nagrania z planu filmowego i już po tym widać, że naprawdę sobie świetnie poradzi ..
i na pewno jest to też dla niej zaszczyt zagrać taką gwiazdę muzyki :)
osobiście bardzo lubię Joan .. dlatego jeszcze bardziej nie mogę się doczekać filmu ..
Rany wy piszecie że ona świetna że dobrze gra? ludzie gdzie macie oczy ta jej mimika twarzy jest dobijająca .W każdym filmie wygląda tak samo a do zmierzchu dostała się dzięki swojej rodzinie mysle ż efilm zmierzch byłby fajny gdyby nie to ze w nim gra a tak po za tym swojego zdania nie opieram tylko po obejżeniu zmierzchu ale także widziałam ją jak gra w innych filmach
watpie w to, ze dostala sie do filmu dlatego bo jej ojciec jest poducentem .. ale nawet jezeli to nie rozumiem co w tym zlego ..
ma po prostu szczescie i juz nie mozna jej za to obwiniac :D
własnie ma tylko szczęście i dostała się do takiej dobrej produkcji i wszystko niszczy poniewaz gra główną role rozumiem tych którzy ją lubią ale takie jest moje zdanie
Ja widziałam Kristen w 4 filmach i muszę przyznać, że dobra z niej aktorka, radzi sobie z rolami. W roli Belli też jest dobra, mimo że Bella z książek ma odrobinę więcej życia w sobie ale i tak jest ok. Producenci idealnie dopasowali aktorów do Zmierzchu ^^ Kristen jest śliczna, też mnie wkurzały jej miny ale już sie przyzwyczaiłam taka naturalna jest :)
Kristen jest zabójcza... nie tylko pod względem wyglądu, ale i także jako aktorka! Gdy widziałem ja w filmie "Ucieczka w milczenie" i "Zmierzch" było widać, że oddała całe serce by dobrze odegrać swoją rolę. Z racji tego, że we współczesnym świecie jest WOLNOŚĆ SŁOWA nie będe komentował negatywnych opinii na jej temat... trzeba uszanować wypowiedzi, nie których osób nawet, jeżeli są one tak kretyńskie, że włosy w nosie stają dęba :)