Przeczytałem 3 tematy pod rząd i jaka niespodzianka, są o tym samym...
"ONA NIE UMIE GRAĆ" , "PASZTET"... Przepraszam Was bardzo.Moim zdaniem, pamiętajcie, tylko moim, Kirsten gra zabójczo, jest świetna opanowana i świeża... Je wygląd onieśmiela, i to nie mówi oh bo mi się spodobała..tak mówi coraz więcej ludzi, która zaczyna w końcu ją zauważać.
Miała wiele świetnych występów ("Azyl" , "Zmierzch" ). Rola w tym ostatnim do końca pokazała mi, że naprawdę ją lubie i utrzymuje zdanie, ze jest ŚWIETNA AKTORKA!
CZEKAM NA WASZE OPINIE...
Pozdrawiam...
Bo ci ludzie widzieli ją tylko w zmierzchu i nawet nie raczyli książki przeczytać a wtedy by się zorientowali czemu tak gra i tak wygląda.
Dla mnie jest w ogóle głupotą nie tyle pisanie komentarzy typu "nie umie grać, wygląda jak miś wyciągnięty z prasy" co odpowiadanie na nie bo to nic innego jak karmienie trolla.
Współczuje wszystkim którzy nie patrzą obiektywnie na tę aktorkę bo wg. mnie jest rzeczywiście dobra. Polecam dokładnej się z nią zapoznać i obejrzeć więcej niż jeden film z nią.
Zresztą to taka sama sytuacja co z Pattinsonem...
Pozdrawiam!
Zgadzam się z Tobą!
W "Zmierzchu" zagrała wg wyśmienicie, kto czytał, ten wie, że oddała szalony charakterek Belli...
R.Pattinson w roli Edwarda była tak samo przekonujący. Nie mogli dobrać się inaczej! Nie w tym życiu i nie w tym filmie... Razem są po prostu piękni;)
Pozdrawiam..
-,- ale Bella wcale nie ma 'szalonego charakterku'... wprost przeciwnie, i kto tu książki nie czytał. :/
xtomixx czytałam ksiażke i oglądałam film. Wiem o co w tym wszystkim biega. I stwierdzam, że jest beznadziejna. Dlatego, ze jest aktorką trzeba ją porównywać do najlepszych. I przy nich jej nie ma. Nawet do pięt im nie dorasta.
Jeśli czytałaś książkę, to albo jesteś uprzedzony, albo po prostu jest nie w twoim stylu, bo chociaż w innych filmach nie przykuła mojej uwagi, to uważam że rolę 'normalnej ciapy Belli' zagrała doskonale
W końcu jacyś normalni ludzie, którzy nie patrzą pod kątem jednego filmu, lub "ona ma otwarte usta, więc jest blehhh" :/
moim zdaniem jest naprawdę dobrą aktorką;)
Generalnie zagrała fajnie. Wydaje mi się, że ludzie nie lubią jej tylko dlatego że zagrała u boku Roberta Pattinsona a jak wiemy brzydki to on nie jest :)
Pozdrawiam. :D
"zagrała u boku Roberta Pattinsona a jak wiemy brzydki to on nie jest :)"
no nie jestem taka pewna... :p
A co myślicie o NEW MOON?
Książka prawie w całości skupia się na niej?
Myślicie, że sobie poradzi...?
Ja sam, czekam na ren skok z klifu, i te ostatnie 150 stron ( Włochy i powrót Edwarda)...
Ja tam w nią wierze...
Oj strasznie mnie irytowały komentarze typu ''ona ma wiecznie otwarte usta'' itp.
A ja przyznam szczerze, że Zmierzchu nie oglądałam, a czytam już BD... Uważam, ze ona, jest może nie tyle co ''artystką'', ale jest bardzo dobrą aktorką. Na razie staram się troszkę do oglądać jej filmografie, widziałam już trzy filmy z jej udziałem a dokładniej ''Ucieczkę w milczenie'' (genialny film, polecam), ''Wszystko za życie'' (także film wspaniały) i ''W świecie kobiet'' (zwykły romantyczny film). I na prawdę, nie warto oceniać jej po Zmierzchu...
PS. Co do tego NEW MOON... Chyba Kristen powinna sobie poradzić, bo niby czemu nie... I także nie mogę się doczekać tego skoku z klifu i wyjazdu do Włoch... ale też chciałabym zobaczyć jak u niej stoi jazda na motorze.
Pozdrawiam ;]
PS2. I dziękuje, ze wreszcie ktoś założył temat, nie krytykujący jej aktorstwa... Dodaję Cię do ulubionych (do autora) ;P
Dziękuje Ci bardzo...
Ja także czekam na tą jej jazdę na motorze...
Wiesz, nie wiem czy zrozumiesz, ale ja strasznie czekam na ten film, ponieważ chciałbym w końcu to zobaczyć. To jak cierpi to jak woła za Edwardem. Jej ból i łzy tak mnie przyciągnęły, że naprawdę ciężko mi było patrzeć co on jej zrobił (brrr ;] ) Dałem się ponieść i nie mogłem strawić Jake... Ciągle, po kartce czekałem co zrobi Bella... Zakończenie, tak mnie zamurowało, ( znów te 150 kartek ;) ) , że przez kilka dobrych minut stałem penie z otwartymi oczami i buzią... To dziwne... Hmm...
No, ale NM to moja ulubiona część...
A Kirsten jest zjawiskowa i tyle...
Ja jeszcze dodam, że podobało mi się jak zagrała w SPEAK. A co do NEW MOON to wierzę, że jej się uda:)
Powiem, że Kristen w Zmierzchu mnie nie zachwyciła. Bella wydaje mi się bardziej żywiołowa coś podobnego jak Juno. Bardzo lubie Kristen Azyl Poslancy ale tutaj nie dala z siebie wszystkiego
W "Azylu" świetnie zagrała. Uwielbiam ten film.
A co do "Zmierzchu" to uważam, że idealnie odegrała Bellę. Czekam na jej inne filmy!
Zgadzam się z tobą w zupełności. wiele osób nie lubi Kristen ponieważ po pierwsze zagrała u boku Roberta Pattinsona, po drugie jestem pewna w 100% że większość nie czytała ksiązki i nie wiedzą jak Bella się w niej zachowywała. Według mnie ona jest najlepszą aktorka jaką znam. Umie wczuć się w rolę mimo iz niektóre są tródne do odegrania np. ,,Speak" gdzie musiala wczuc sie w postać dziewczyny która została zgwałcona. ostatnia rzecz za ktorą rózni ludzie nie lubią Kristen jest to, że ona naprawdę jest ladna, czyli po prostu zazdrość. Takie jest moje zdanie i tego bd się trzymać. Pozdrawiam :)
To co, że są tutaj takie opinie. To co się pisze tutaj pod adresem panny Stewart to nic w porównaniu z tym, co się pisze na drugim forum pod adresem Pattinsona. To jest dopiero tragedia! A tu przynajmniej jest zachowane choć odrobinę kultury.
Miło mi słyszeć wasze komentarze, pozytywne komentarze!
A co do forum Roberta... eh.. Ja nie mam siły się tam zapuszczać i walczyć z napalonymi dziewczynami oraz zazdrosnymi facetami.
To on jest Edwardem i to jedyny aktor, który tak dobrze mógł się wpasować w tą rolę! Geniusz i tyle... Pozdrawiam...
Zgadzam się z Tobą. Nie rozumiem na jakiej podstawie ludzie ją oczerniają. Gdyby przeczytali opis aktorki, to zapewne wiedzieliby, że dostała bardzo dużo dobrych recenzji za swoje role, a udziału w filmach nie zawdzięcza rodzicom - jak napisano: zauważono ją podczas przedstawienia w szkole. Z resztą gdyby nie była dobra nie brali by jej do żadnej roli i nawet rodzice by w tym nie pomogli. Jeżeli jej tata pracuje w firmie Fox, to dlaczego nie wyemitowano z nią żadnego serialu? No właśnie. Radzę się nad tym zastanowić.
Kristen jest świetna i to jest niepodważalne :)
gdyby Efron grał, to chyba spokojnie można by było nazwać ten film "wampirzą wersją High School Musical" :/
Raczej nie mam nic do Efrona ale nie wyobrażam go sobie w zmierzchu... poza tym nie pasuje do roli wampira, ale to tylko moja zdanie.
Hej Wam.
Kristen faktycznie jej uzdolniona. Oglądałem właśnie ten film, w którym gra zgwałconą dziewczynę. Była genialna!
A co do Efrona... Bosh.. To nawet on jak i ta jego Vanessa, są beznadziejni. Na szczęście nie dostali roli! Chwała za to!!!!
A co myślicie o Dakocie Fenning?
Weeeeź... I ta Vanessa i ten Efron cały są beznadziejni jak ten HSM...
Załamałabym się chyba gdybym ich zobaczyła w zmierzchu...
A co do Dakoty Fenning (czy jak to się tam pisze) raczej nic nie mam... na Kotku pisali, ze ma zagrać chyba Jane czy kogoś tam... ale z kotka nic wnioskować nie można...
PS. Tu na YouTube można sobie obejrzeć ''Speak'' z Kristen... Oczywiście po angielsku... Tu jest part1 i tak dalej można oglądać...
http://www.youtube.com/watch?v=Bm_trmsA56I
To z Dakotą jest już prawie pewne!
I fakt będzie grać Jane.
Ja do niej nic nie mam, ja, można powiedzieć, że ją nawet lubię;)
"Speak" jest super! Na prawdę polecam. Kristin pokazuje swój talent!
Właśnie mi się przypomniało że w jakiejś gazecie wyczytałam że Vanessa się stara o role Emily w ,,New Moon". Mam tylko nadzieję że nie będą ją dużo pokazywać.
No i dzięki Bogu, że nie dostała :D "Gwiazdy" z HSM nie są mi potrzebne w KwN :D A co do filmów z Kristen to oglądałam Speak (dobry, pod warunkiem, że ktoś lubi dramaty) i In the land of women (obsada ok, ale pomysł na film kiepski :D)
A tu mamy ploteczkę :D
Dakota Fanning /
15-letnia Dakota Fanning przeżywa obecnie swoją pierwszą, nastoletnią miłość. Na szczęście nie trafiło na Zaca Efrona.
Nie - wybrankiem jest 22-letni Robert Pattinson.
Z powodu uczucia Dakota z całych sił pragnie znaleźć się na planie drugiej części Zmierzchu, New Moon. Krążą słuchy, że ma wcielić się w postać wampirzycy Jane.
- Wie, że nie może liczyć na nic poważnego, ale przynajmniej chce poflirtować - mówi informator.
To chyba jakiś żart xD Przecież ona ma 15 lat, Pattison chyba 22 :D On jej nawet nie będzie brał na poważnie xD Już prędzej rzuci się na Kristen niż na Dakote :D
No tak, ale ona chce poflirtować. Wiesz jak to jest, jak już sie zakocha... To nawet spotkanie z taka osoba dużo daje :)
Ale pamiętajmy ze to plotka...
No fakt, plotka :D Chociaż zaczynam sobie już wyobrażać, ten jej dziki flirt :D Ach ta miłość platoniczna :)
Cały czas by się na niego parzyła, on by nie wiedział o co biega :D Swoją drogą to byłoby interesujące - Jane zakochana w Edwardzie :D:D Chociaż mam nadzieje, że uda jej się pohamować to jej gorące uczucie do Pattisona, bo inaczej to śmiesznie wyjdzie :DD
hehe, albo sceny z nimi były by przesycone napięciem, spojrzeniami... tak jak w książce... :D klimat będzie wtedy o wiele mroczniejszy. nie zapomnij o scenie, w której Jane używa swojej mocy na Edwardzie:D Będzie się działo:D
Dobra, to napięcie i spojrzenia pasują :D A co do sceny w której Jane używa swojej mocy, hmm, może być ciekawie :D Niech tylko Dakota oszczędza tego Patissona, bo jeszcze nam padnie jak mucha i zakończenia filmu nie będzie :D:D
nie nie nie!!:D
Tak nie może być. Moja Bella musi mieć swojego ukochanego:D
No dobra pogadamy jutro bo ja złażę:D Hi:D
Oglądałem właśnie "Posłańcy" z Kristen w roli głównej.
Zabójczy horrorek. Nie ważne, że to już było, ważne, że fajnie nakręcone i Kristen dała czadu. Na jakie sceny czekacie w New Moon?
Też kiedyś to oglądałam, ale to było dawno i już nic nie pamiętam :D Ja czekam na skok z klifu i na akcje: "ratowanie Edwarda" :DD
Skok z Klifu:)))...
Aż się rozmarzyłem... Denerwuje mnie tylko jedna rzecz:
Ona powinna faktycznie skakać w takiej zwiewnej sukni, :D a nie w kostiumie...
Akcja ratowania będzie normalnie boska, czuje to :) Choć nigdy nie wiadomo. Mam nadzieje, że dodadzą dramatyzmu w scenie przyjazdy Alice i w momentach gdzie jeżdżą na motorach :D A no i gdy przychodzi Hantai z obiadkiem :D:D
Znając życie, to będzie skakać w jeansach i podkoszulku :DD Ale zwiewna suknia idealnie by pasowała (np. taka, która jest na fanowskich zwiastunach na youtubie)Tylko błagam tego reżysera, żeby dodał troche dramatyzmu, tajemniczości, strachu, bo inaczej to wyjdzie komedia :DD
Nom, żeby ona to zrobiła specjalnie, ale nie dla zabawy, żeby się zabić. Bo w książce w sumie ona skacze dla zabawy, ale się nie ratuje, czyli można by rzec, że skacze by się jednak zabić :)
Musi być tajemnica, taki dramatyzm i mrok :D
Faktycznie, te suknie w zwiastunach są po prostu genialne...
Czekam na to z niecierpliwością...
a ja nie mogę się doczekać jak Kristen zagra scenę w lesie po odejściu Edzia, przecież Bella tam zachowywała sie trochę nie teges( co bardzo mi sie podobało), uważam, że Kris sobie bardzo dobrze poradzi;) jej takie dramatyczne role wychodzą;) jej wszystkie role wychodzą;))
Masz racje, totalnie zapomniałem o tym. Przecież tam był taki klimat, ta scena wmuruje wszystkich w fotele w kinie. Ja czytając książkę nie mogłem się ocknąć, bo myślałem tylko jak on mógł jej to zrobić :)))
"New Moon" jednak bez gwiazdy "High School Musical"
14 stycznia 2009
Serwis Entertainment Weekly zdementował niedawne doniesienia na temat udziału Vanessy Hudgens, gwiazdy "High School Musical", w castingach do "New Moon", sequela przebojowego "Zmierzchu".
Zgodnie z doniesieniami serwisu powołującego się na informacje pochodzące ze studia Summit Entertainment, producenta filmu, Hudgens nie brała udziału w przesłuchaniach do "New Moon", a producenci nie zamierzają proponować jej roli w tym obrazie.
EW donosi także, że kontrakty na role w "New Moon" podpisali na razie jedynie Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner, którzy wystąpili także w oryginale.
Kristen się nadaje do dramatów, więc jakiś tragizm powinien być, pod warunkiem, że reżyser czegoś nie popsuje :D Ale jeszcze rok musimy poczekać :/