Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 970 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Przeczytałem 3 tematy pod rząd i jaka niespodzianka, są o tym samym...
"ONA NIE UMIE GRAĆ" , "PASZTET"... Przepraszam Was bardzo.Moim zdaniem, pamiętajcie, tylko moim, Kirsten gra zabójczo, jest świetna opanowana i świeża... Je wygląd onieśmiela, i to nie mówi oh bo mi się spodobała..tak mówi coraz więcej ludzi, która zaczyna w końcu ją zauważać.
Miała wiele świetnych występów ("Azyl" , "Zmierzch" ). Rola w tym ostatnim do końca pokazała mi, że naprawdę ją lubie i utrzymuje zdanie, ze jest ŚWIETNA AKTORKA!

CZEKAM NA WASZE OPINIE...
Pozdrawiam...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
adrian33d

Bo ci ludzie widzieli ją tylko w zmierzchu i nawet nie raczyli książki przeczytać a wtedy by się zorientowali czemu tak gra i tak wygląda.
Dla mnie jest w ogóle głupotą nie tyle pisanie komentarzy typu "nie umie grać, wygląda jak miś wyciągnięty z prasy" co odpowiadanie na nie bo to nic innego jak karmienie trolla.
Współczuje wszystkim którzy nie patrzą obiektywnie na tę aktorkę bo wg. mnie jest rzeczywiście dobra. Polecam dokładnej się z nią zapoznać i obejrzeć więcej niż jeden film z nią.
Zresztą to taka sama sytuacja co z Pattinsonem...
Pozdrawiam!

xtomixx

Zgadzam się z Tobą!
W "Zmierzchu" zagrała wg wyśmienicie, kto czytał, ten wie, że oddała szalony charakterek Belli...
R.Pattinson w roli Edwarda była tak samo przekonujący. Nie mogli dobrać się inaczej! Nie w tym życiu i nie w tym filmie... Razem są po prostu piękni;)

Pozdrawiam..

adrian33d

-,- ale Bella wcale nie ma 'szalonego charakterku'... wprost przeciwnie, i kto tu książki nie czytał. :/

xtomixx

xtomixx czytałam ksiażke i oglądałam film. Wiem o co w tym wszystkim biega. I stwierdzam, że jest beznadziejna. Dlatego, ze jest aktorką trzeba ją porównywać do najlepszych. I przy nich jej nie ma. Nawet do pięt im nie dorasta.

_queen__

Jeśli czytałaś książkę, to albo jesteś uprzedzony, albo po prostu jest nie w twoim stylu, bo chociaż w innych filmach nie przykuła mojej uwagi, to uważam że rolę 'normalnej ciapy Belli' zagrała doskonale

adrian33d

Ja też tak sądzę, to dobra aktorka, innych stać tylko na to by jej zazdrościć :)

użytkownik usunięty
engie963

W końcu jacyś normalni ludzie, którzy nie patrzą pod kątem jednego filmu, lub "ona ma otwarte usta, więc jest blehhh" :/
moim zdaniem jest naprawdę dobrą aktorką;)

adrian33d

Generalnie zagrała fajnie. Wydaje mi się, że ludzie nie lubią jej tylko dlatego że zagrała u boku Roberta Pattinsona a jak wiemy brzydki to on nie jest :)
Pozdrawiam. :D

Mart__2

"zagrała u boku Roberta Pattinsona a jak wiemy brzydki to on nie jest :)"
no nie jestem taka pewna... :p

adrian33d

A co myślicie o NEW MOON?
Książka prawie w całości skupia się na niej?
Myślicie, że sobie poradzi...?
Ja sam, czekam na ren skok z klifu, i te ostatnie 150 stron ( Włochy i powrót Edwarda)...
Ja tam w nią wierze...

użytkownik usunięty
adrian33d

Oj strasznie mnie irytowały komentarze typu ''ona ma wiecznie otwarte usta'' itp.
A ja przyznam szczerze, że Zmierzchu nie oglądałam, a czytam już BD... Uważam, ze ona, jest może nie tyle co ''artystką'', ale jest bardzo dobrą aktorką. Na razie staram się troszkę do oglądać jej filmografie, widziałam już trzy filmy z jej udziałem a dokładniej ''Ucieczkę w milczenie'' (genialny film, polecam), ''Wszystko za życie'' (także film wspaniały) i ''W świecie kobiet'' (zwykły romantyczny film). I na prawdę, nie warto oceniać jej po Zmierzchu...

PS. Co do tego NEW MOON... Chyba Kristen powinna sobie poradzić, bo niby czemu nie... I także nie mogę się doczekać tego skoku z klifu i wyjazdu do Włoch... ale też chciałabym zobaczyć jak u niej stoi jazda na motorze.
Pozdrawiam ;]

PS2. I dziękuje, ze wreszcie ktoś założył temat, nie krytykujący jej aktorstwa... Dodaję Cię do ulubionych (do autora) ;P

Dziękuje Ci bardzo...
Ja także czekam na tą jej jazdę na motorze...
Wiesz, nie wiem czy zrozumiesz, ale ja strasznie czekam na ten film, ponieważ chciałbym w końcu to zobaczyć. To jak cierpi to jak woła za Edwardem. Jej ból i łzy tak mnie przyciągnęły, że naprawdę ciężko mi było patrzeć co on jej zrobił (brrr ;] ) Dałem się ponieść i nie mogłem strawić Jake... Ciągle, po kartce czekałem co zrobi Bella... Zakończenie, tak mnie zamurowało, ( znów te 150 kartek ;) ) , że przez kilka dobrych minut stałem penie z otwartymi oczami i buzią... To dziwne... Hmm...
No, ale NM to moja ulubiona część...
A Kirsten jest zjawiskowa i tyle...

adrian33d

Ja jeszcze dodam, że podobało mi się jak zagrała w SPEAK. A co do NEW MOON to wierzę, że jej się uda:)

klaudi0212

Powiem, że Kristen w Zmierzchu mnie nie zachwyciła. Bella wydaje mi się bardziej żywiołowa coś podobnego jak Juno. Bardzo lubie Kristen Azyl Poslancy ale tutaj nie dala z siebie wszystkiego

adrian33d

W "Azylu" świetnie zagrała. Uwielbiam ten film.
A co do "Zmierzchu" to uważam, że idealnie odegrała Bellę. Czekam na jej inne filmy!

adrian33d

Zgadzam się z tobą w zupełności. wiele osób nie lubi Kristen ponieważ po pierwsze zagrała u boku Roberta Pattinsona, po drugie jestem pewna w 100% że większość nie czytała ksiązki i nie wiedzą jak Bella się w niej zachowywała. Według mnie ona jest najlepszą aktorka jaką znam. Umie wczuć się w rolę mimo iz niektóre są tródne do odegrania np. ,,Speak" gdzie musiala wczuc sie w postać dziewczyny która została zgwałcona. ostatnia rzecz za ktorą rózni ludzie nie lubią Kristen jest to, że ona naprawdę jest ladna, czyli po prostu zazdrość. Takie jest moje zdanie i tego bd się trzymać. Pozdrawiam :)

adrian33d

To co, że są tutaj takie opinie. To co się pisze tutaj pod adresem panny Stewart to nic w porównaniu z tym, co się pisze na drugim forum pod adresem Pattinsona. To jest dopiero tragedia! A tu przynajmniej jest zachowane choć odrobinę kultury.

adrian33d

I zgadzam się z Laurą, że Kristen to naprawdę bardzo ładna dziewczyna.

xena_4

Miło mi słyszeć wasze komentarze, pozytywne komentarze!
A co do forum Roberta... eh.. Ja nie mam siły się tam zapuszczać i walczyć z napalonymi dziewczynami oraz zazdrosnymi facetami.
To on jest Edwardem i to jedyny aktor, który tak dobrze mógł się wpasować w tą rolę! Geniusz i tyle... Pozdrawiam...

adrian33d

Zgadzam się z Tobą. Nie rozumiem na jakiej podstawie ludzie ją oczerniają. Gdyby przeczytali opis aktorki, to zapewne wiedzieliby, że dostała bardzo dużo dobrych recenzji za swoje role, a udziału w filmach nie zawdzięcza rodzicom - jak napisano: zauważono ją podczas przedstawienia w szkole. Z resztą gdyby nie była dobra nie brali by jej do żadnej roli i nawet rodzice by w tym nie pomogli. Jeżeli jej tata pracuje w firmie Fox, to dlaczego nie wyemitowano z nią żadnego serialu? No właśnie. Radzę się nad tym zastanowić.
Kristen jest świetna i to jest niepodważalne :)

na_krecona

Ja to się cieszę, że w "Zmierzchu" to Zac Efron nie zagrał :))

użytkownik usunięty
kania93

gdyby Efron grał, to chyba spokojnie można by było nazwać ten film "wampirzą wersją High School Musical" :/

Raczej nie mam nic do Efrona ale nie wyobrażam go sobie w zmierzchu... poza tym nie pasuje do roli wampira, ale to tylko moja zdanie.

laura5252

Hej Wam.
Kristen faktycznie jej uzdolniona. Oglądałem właśnie ten film, w którym gra zgwałconą dziewczynę. Była genialna!

A co do Efrona... Bosh.. To nawet on jak i ta jego Vanessa, są beznadziejni. Na szczęście nie dostali roli! Chwała za to!!!!

A co myślicie o Dakocie Fenning?

użytkownik usunięty
adrian33d

Weeeeź... I ta Vanessa i ten Efron cały są beznadziejni jak ten HSM...
Załamałabym się chyba gdybym ich zobaczyła w zmierzchu...

A co do Dakoty Fenning (czy jak to się tam pisze) raczej nic nie mam... na Kotku pisali, ze ma zagrać chyba Jane czy kogoś tam... ale z kotka nic wnioskować nie można...

PS. Tu na YouTube można sobie obejrzeć ''Speak'' z Kristen... Oczywiście po angielsku... Tu jest part1 i tak dalej można oglądać...

http://www.youtube.com/watch?v=Bm_trmsA56I

To z Dakotą jest już prawie pewne!
I fakt będzie grać Jane.
Ja do niej nic nie mam, ja, można powiedzieć, że ją nawet lubię;)

"Speak" jest super! Na prawdę polecam. Kristin pokazuje swój talent!

adrian33d

Polecam ten filmik do oglądnięcia...
http://www.youtube.com/watch?v=Op4xCixZrOs

Robert śpiewa...

adrian33d

Właśnie mi się przypomniało że w jakiejś gazecie wyczytałam że Vanessa się stara o role Emily w ,,New Moon". Mam tylko nadzieję że nie będą ją dużo pokazywać.

laura5252

To już było, i jej nie dostała. Był o tym news na filmwebie...:)

adrian33d

No i dzięki Bogu, że nie dostała :D "Gwiazdy" z HSM nie są mi potrzebne w KwN :D A co do filmów z Kristen to oglądałam Speak (dobry, pod warunkiem, że ktoś lubi dramaty) i In the land of women (obsada ok, ale pomysł na film kiepski :D)

Kasia_1991

A tu mamy ploteczkę :D

Dakota Fanning /
15-letnia Dakota Fanning przeżywa obecnie swoją pierwszą, nastoletnią miłość. Na szczęście nie trafiło na Zaca Efrona.

Nie - wybrankiem jest 22-letni Robert Pattinson.

Z powodu uczucia Dakota z całych sił pragnie znaleźć się na planie drugiej części Zmierzchu, New Moon. Krążą słuchy, że ma wcielić się w postać wampirzycy Jane.

- Wie, że nie może liczyć na nic poważnego, ale przynajmniej chce poflirtować - mówi informator.

adrian33d

To chyba jakiś żart xD Przecież ona ma 15 lat, Pattison chyba 22 :D On jej nawet nie będzie brał na poważnie xD Już prędzej rzuci się na Kristen niż na Dakote :D

Kasia_1991

No tak, ale ona chce poflirtować. Wiesz jak to jest, jak już sie zakocha... To nawet spotkanie z taka osoba dużo daje :)
Ale pamiętajmy ze to plotka...

adrian33d

No fakt, plotka :D Chociaż zaczynam sobie już wyobrażać, ten jej dziki flirt :D Ach ta miłość platoniczna :)

Kasia_1991

Jakby dostała tą role to wyobraź sobie sceny z nimi:D:D

adrian33d

Cały czas by się na niego parzyła, on by nie wiedział o co biega :D Swoją drogą to byłoby interesujące - Jane zakochana w Edwardzie :D:D Chociaż mam nadzieje, że uda jej się pohamować to jej gorące uczucie do Pattisona, bo inaczej to śmiesznie wyjdzie :DD

Kasia_1991

hehe, albo sceny z nimi były by przesycone napięciem, spojrzeniami... tak jak w książce... :D klimat będzie wtedy o wiele mroczniejszy. nie zapomnij o scenie, w której Jane używa swojej mocy na Edwardzie:D Będzie się działo:D

adrian33d

Dobra, to napięcie i spojrzenia pasują :D A co do sceny w której Jane używa swojej mocy, hmm, może być ciekawie :D Niech tylko Dakota oszczędza tego Patissona, bo jeszcze nam padnie jak mucha i zakończenia filmu nie będzie :D:D

Kasia_1991

nie nie nie!!:D
Tak nie może być. Moja Bella musi mieć swojego ukochanego:D
No dobra pogadamy jutro bo ja złażę:D Hi:D

adrian33d

No będzie mieć tego swojego Edwarda, Dakota, go aż tak nie wymęczy :D to do jutra :DD

Kasia_1991

Oglądałem właśnie "Posłańcy" z Kristen w roli głównej.
Zabójczy horrorek. Nie ważne, że to już było, ważne, że fajnie nakręcone i Kristen dała czadu. Na jakie sceny czekacie w New Moon?

adrian33d

Też kiedyś to oglądałam, ale to było dawno i już nic nie pamiętam :D Ja czekam na skok z klifu i na akcje: "ratowanie Edwarda" :DD

Kasia_1991

Skok z Klifu:)))...
Aż się rozmarzyłem... Denerwuje mnie tylko jedna rzecz:
Ona powinna faktycznie skakać w takiej zwiewnej sukni, :D a nie w kostiumie...
Akcja ratowania będzie normalnie boska, czuje to :) Choć nigdy nie wiadomo. Mam nadzieje, że dodadzą dramatyzmu w scenie przyjazdy Alice i w momentach gdzie jeżdżą na motorach :D A no i gdy przychodzi Hantai z obiadkiem :D:D

adrian33d

Znając życie, to będzie skakać w jeansach i podkoszulku :DD Ale zwiewna suknia idealnie by pasowała (np. taka, która jest na fanowskich zwiastunach na youtubie)Tylko błagam tego reżysera, żeby dodał troche dramatyzmu, tajemniczości, strachu, bo inaczej to wyjdzie komedia :DD

Kasia_1991

Nom, żeby ona to zrobiła specjalnie, ale nie dla zabawy, żeby się zabić. Bo w książce w sumie ona skacze dla zabawy, ale się nie ratuje, czyli można by rzec, że skacze by się jednak zabić :)
Musi być tajemnica, taki dramatyzm i mrok :D
Faktycznie, te suknie w zwiastunach są po prostu genialne...
Czekam na to z niecierpliwością...

adrian33d

a ja nie mogę się doczekać jak Kristen zagra scenę w lesie po odejściu Edzia, przecież Bella tam zachowywała sie trochę nie teges( co bardzo mi sie podobało), uważam, że Kris sobie bardzo dobrze poradzi;) jej takie dramatyczne role wychodzą;) jej wszystkie role wychodzą;))

Bisexidryna

Masz racje, totalnie zapomniałem o tym. Przecież tam był taki klimat, ta scena wmuruje wszystkich w fotele w kinie. Ja czytając książkę nie mogłem się ocknąć, bo myślałem tylko jak on mógł jej to zrobić :)))

adrian33d

"New Moon" jednak bez gwiazdy "High School Musical"
14 stycznia 2009

Serwis Entertainment Weekly zdementował niedawne doniesienia na temat udziału Vanessy Hudgens, gwiazdy "High School Musical", w castingach do "New Moon", sequela przebojowego "Zmierzchu".

Zgodnie z doniesieniami serwisu powołującego się na informacje pochodzące ze studia Summit Entertainment, producenta filmu, Hudgens nie brała udziału w przesłuchaniach do "New Moon", a producenci nie zamierzają proponować jej roli w tym obrazie.

EW donosi także, że kontrakty na role w "New Moon" podpisali na razie jedynie Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner, którzy wystąpili także w oryginale.

adrian33d

Kristen się nadaje do dramatów, więc jakiś tragizm powinien być, pod warunkiem, że reżyser czegoś nie popsuje :D Ale jeszcze rok musimy poczekać :/

Kasia_1991

Jaki rok, już prawie marzec :)
Więc 9 miesięcy :d haha:D
Trzeba będzie czkać:D No ale w kwietniu pojawią się fotki i ogólnie szum znowu się zrobi, więc może zleci szybko:)