chcialabym tylko wytlumaczyc ze w rzeczywistosci bardzo lubie kristen stewart i pisalam te obelgi wylacznie po to by zdenerwowac filmwebowiczow. sorki za moje dziecinne zachowanie. kocham kristen stewart
nie koniec tylko po prostu widze ze juz was bardzo zdenerwowalam i mi na tym tylko zalezalo:)))
pozatym sama pale papierosy tak w ogole a zmierzch przeczytalam cala sage chyba z 5 razy
naprawde nie masz nic innego do roboty? to nie jest normalne... zajmij sie soba,
znajdz przyjaciol ;)
o żesz Ty. ale się teraz uśmiałam. ku**a aż płacze ze śmiechu. nie czaje tej laski! <hahaha>
Ej ludzie, to nie to "nasze" czekoladoweserce, to jej pierwszy wpis na filmweb, ktoś się podszywa pod nią, lub ona sama. Ale to nie to samo konto co zawsze pisało. Inny nick ma, przyjżyjcie się.
No rzeczywiście... swoją drogą ciekawe co jesli to nie czekoladoweserce podszywa sie pod nia sama (choc to bardzo mozliwe, ze to jednak ona)zareaguje na swojego "klona":D
Tak, albo to jej kolejna zagrywka, albo tym razem ktoś inny sobie robi żarty. Swoją drogą, ktoś bardzo wytrwały, że chce mu się w to bawić.
panna czekoladowe serce, madeinjapan oraz batmanowa zaraz przyjdzie i pod innym
nickiem bedzie wszystkich wysmiewac bo maja inne zdanie niz ona.
ona ma jakies problemy, nie umie normalnie gadac i nie przyjmuje krytyki, juz sie nie
moge doczekac az tu wpadnie i nagada na wszystkich ;d
a mi sie wydaje, ze ona po prostu robi to specjalnie, wszystkich oczernia na okolo i sie cieszy "popularnoscia" na filmwebie. niewazne jak gadaja, wazne ze w ogole gadaja... ehh przykre...
Jednak nie wydaje mi się, że ktoś inny by się pod nią podszywał. Pewnie postanowiła zmienić taktykę. Chociaż w sumie w tym przypadku akurat trudno wyczuć.
no niby to i to konto pisze bezmyslnie. wiec moze to jednak ona... a skoro tak to laska ma niezle problemy sama ze soba:D
do wszystkiego zdolna.. normalny czlowiek nie siedzi na fimwebie aktora ktorego nie
lubi i nie stara sie innym na sile udowodnic ze ta osoba jest zla i wgl nie powinno
sie na nia uwagi zwracac.
No to jeżeli to ona, to coś jest z tą dziewczyną po prostu nie tak... I tu problem tkwi głębiej, bo zabawne to nawet nie jest.
Raczej sie tego nie dowiemy bo znajac czekoladoweserce bedzie sie wypierac ze to niby nie ona... i ze to moze sama kristen sie pod nia podszywa... albo Bog wie co jeszcze
ale z drugiej strony to sprytne zamiast l wstawić I... czyzby "nasze" czekoladoweserduszko bylo az tak przebiegle?;> jakby filmweb byl pisany inna czcionka to by sie nawet tego niezauwazylo...
to chyba nie ona, za glupia jest zeby takie cos wymyslic. ktos sobie poprostu zarty
robi, nastepna osoba na poziomie czekoladowej.
Nooo... albo poprostu owa osoba chciala spowodowac by prawdziwa czekoladowa dostala bialej goraczki tlumaczac sie ze to nie ona... w sumie wtedy byloby smieszne... no nie wiem, w kazdym razie mi by sie nie chcialo konta-klona tworzyc... nawet ulubione osoby maja takie same... :o
Hah, ale z tą Kristen to niezłe. Nie no, ona najpierw oskarży każdego z nas, potem zacznie się kłócić, a na koniec i tak wpadnie. Tak samo było z "iloveit".
no wiem, jak ja napisalam cos na jednym temacie i ktos mnie poparl to zaraz ze mam
nowe konto, no blagam
Ja zorientowałam się, że to inna osoba, po jej sposobie pisania, bo ona jednak pisała dobrze, znaki interpunkcyjne, itd. A tutaj właściwie ich nie ma. No, a nick w sumie można by przeoczyć, tak jak do tej pory.
Dokładnie, też byłam u niej w "ulubionych", dziwne to. A ciekawe czy to konto będzie coś pisać jeszcze, czy tylko tyle i zniknie całkiem.
Heheh, ale wiecie co... od kiedy czekolada zaczęła pisać, to wiecznie coś się dzieje, i ciągle natłok lewych kont.
Tak sobie myślę... że kurcze czekoladowa nagle stała się wielką zagadką wartą zainteresowania samego Roberta Landgona (czy jakos tak):D
Ja bym się nie zdziwiła jakby czekoladoweserce okazała się mężczyzną... no bo wiecie... megan fox idolką i teorie ma takie, które potrafiłby chyba wymyślić jedynie mężczyzna...
Ej, faktycznie, to jest myśl. Dziwne ma te teksty czasem. Tylko facet... hmmm... Ile ten ktoś musiałby mieć lat, żeby tyle czasu spędzać na filmweb, i gadać jedno i to samo.
Może mieć 16 lat... W sumie w tym wieku mężczyźni (niemal wszyscy) myślą jedynie swoją drugą "główką"
Dobrze ujęte... Chociaż myślę, że gdyby to chłopak, to pomylił by się napisałby "em", to jednak przyzwyczajenie.
A może się kiedyś pomylił/a tylko tego sie nie zauwazylo lub przyjeto to za literówkę? Poza tym czekoladowe bardzo uważa na to co pisze, stawia znaki interpunkcyjne więc może też uważać by nie napisać /em z roztargnienia... Do Auley... ja napisałam, że niemal wszyscy. Nie zdarzyło mi się jeszcze wsadzić wszystkich mężczyzn bądź kobiety do jednego worka:) Mogłeś być inny, tego nie wiem. A skoro nie myślałeś dolnym łebkiem to się bardzo ciesze:) Pozdrawiam serdecznie
Niby masz rację. Ale jeżeli to chłopak, to o masakro, jest jeszcze gorzej niż gdyby to była dziewczyna.
Łoh, to wtedy byłby to jedyny plus końca świata w 2012 :D ale lepiej nic pisać, bo jeszcze temu komuś podsuniemy pomysł, i zacznie się podszywać, pod przyszłego prezydenta.
Albo byłego prezydenta, który zginął śmiercią tragiczną (Panie świeć nad Jego duszą). Nie ma co gdybać "będzie co ma być, już wiem, że stąd nie zwieję, poczekam i popatrzę, nie cofnę kijem Wisły..."
Człowiek się przyzna do błędu i do denerwowania ludzi to zaraz stwierdzą inni,że ja to nie ja bo zapomniałam wstawić znaku interpunkcyjnego.
Zdaję sobie sprawę,że Fox nie jest żadną aktorką ale chciałabym wyglądać jak ona. Chociaż Krycha też ma coś takiego w sobie,chciałabym mieć taki ładny,zgrabny nosek jak ona.
hahahahahaha... Oj,zaraz umrę ze śmiechu :D:D:D.
I Ty masz jeszcze tupet podszywać się pode mnie? Ty ździro!