Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

chcialabym tylko wytlumaczyc ze w rzeczywistosci bardzo lubie kristen stewart i pisalam te obelgi wylacznie po to by zdenerwowac filmwebowiczow. sorki za moje dziecinne zachowanie. kocham kristen stewart

czekoIadoweserce

O nie, te puste teksty, czyli czekotubka wróciła, tylko z tym rozdwojeniem jaźni się pogorszyło, bo założyłaś nowe konto, różniące się jedną literką i teraz sądzisz, że lubisz Kristen i na dodatek masz problemy ze wzrokiem :((

Camilla3

Ale o co ci chodzi? To z tym rozdwojeniem jaźni to przeginasz,nie znasz mnie a się głupio wypowiadasz! Widać ludziom nie da się dogodzić,tymbardziej takim jak ty:).

czekoIadoweserce

Hahah, oj żałosne. Zawiewasz nudą już... Idę :) Bye.

Camilla3

O,przepraszam bardzo!
O co kaman? Po jaką cholerę ktoś się za mnie podaje?!

Nie zauważyliście? Jestem:czekoladoweserce,a nie czekoIadoweserce !
To szczyt i hańba !

czekoladoweserce

zamiast l jest I. No tak,fanka Stewart nie miała już co wymyślić. :)

czekoladoweserce

Nie wymyśliłam nowego nicka. Jesteście śmieszne.Ktoś się za mnie bezczelnie podaje.

czekoladoweserce

I uwielbiam aktorów z W11:>

za krótki <br/>

czekoIadoweserce

Ty ździro! Co Ci to da,że się za mnie podajesz?

czekoladoweserce

Czekoladowa! Taka ładna dziewczyna, a takie słownictwo?
Toż to nie przystoi...

użytkownik usunięty
keshia21

Filmweb się popsuł:(

Grrr ja chcę staruszka filmłeba!!!

Dziwny ten nowy filmweb :( i słabo chodzi...

użytkownik usunięty
Camilla3

Nom, ciężko jest:/ W ogole sie polapac na poczatku nie moglam.

czekoIadoweserce

Powiedz mi, kto miałby się za Ciebie podawać? Jedno czekoladoweserce nam wystarczy, nie sądzisz, że komuś by się chciało zakładać kolejne takie samo konto.

użytkownik usunięty
Camilla3

kto wie? zapewne na świecie jest wiele ludzi z rozdwojoną jaźnią wiec to możliwe. czasami człowiek nie wie a jest chory!

Camilla3

A ja sądzę,że tak.

czekoIadoweserce

No ja póki co wiem tylko o jednej osobie, która uwielbia zakładać lewe konta i się ich potem wypierać :) O innych nie wiem.

Camilla3

Nie no, to że nie jest to czekoladowa to widać. Zupełnie inny styl pisania.
Czekoladowa pisze zdanie pod zdaniem, a nie ciągiem i używa dużo buziek;p
Nie zmienia to jednak faktu, że mało nie umarłam ze śmiechu jak zobaczyłam ten temat.
Ktoś się musiał nieźle napracować, żeby się pod nią podszyć. I po co?
Czekoladowa nie bój nic, jesteś widocznie wzorem dla tej osoby...masz swoją pierwszą fankę/ fana.
Szkoda tylko, że mamy kolejny nic nie wnoszący temat na tej stronie, zaśmiecający FW;/

czekoIadoweserce

Sama już nie wiem, tak czytając jeszcze raz te wszystkie wpisy "czekoladowej", to może faktycznie to nie ona. Trudno powiedzieć, ale jakby nie było, Keshia masz rację, kolejny temat, który zasmieca forum.

czekoIadoweserce

no tak czekoladoweserce chyba by az tak sie nierozśieszała, faktycznie inny styl ale kto tam wie:-) no jezeli ktos się podszywa to naprawde tym ludzią odbija...

użytkownik usunięty
sonnenEW

ja juz nic nie wiem. dla mnie to jest za trudne! może rzeczywiście moja inteligencja sięga tylko niszowych poziomów.