Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

I w filmie o wampirach chodzi z otwartą japą. Rozumiem, że bobry są pod ochroną, jednak czy naprawdę warto wrzucać je do filmu o niczym? To dyskryminuje te biedne zwierzątka. Pamiętam ją dobrze z reklamy pasty do zębów.

platyna_2

Nie wiedziałem, że twoją pasją jest podglądanie sąsiadów. Pomagasz mu dobrać gacie do jego żółtej przepoconej koszulki?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
platyna_2

No tak dzidzia zapomniała dodać informacji o tym, że jeszcze wąchasz mu jego skarpety bo masz taki sąsiedzki fetysz. Pozdrów grubasa ode mnie hie hie....

skt84

I niee pal tyle. Mary Jane to zuo.

platyna_2

Nie pisz takich bzdur bo zależy mi na legalizacji. ohhh yeaahhh... buch..

skt84

Pisze takie bzdury, bo widzialam cie na milanosie jak zaczepiales ludzi z loniakami w torebce po zielsku.

platyna_2

Przecież to był twój chłopak, pattinson.

skt84

Mój chłopak ma na imię Willy a nie Robi.

platyna_2

No to porażka...

platyna_2

To mam twojego chłopaka w spodniach? Lubi wąchać?

platyna_2

btw. willy. Wymyślony chłopak? Jesteś pasztetem? :D ahahahaha

skt84

He?
Nie, inny Willy.
Wszystko kojarzy ci się z kroczem? Ok. Można się bawić: pinezka. Też kojarzy ci się z twoim kroczem?

platyna_2

Nie podniecaj się tak .Przegrałeś w dyskusji i zaczynasz jechać. No cóż. Po prostu żałosne trollu.

użytkownik usunięty
skt84

SAM JESTEŚ TROLL !!!!

"SAM JESTEŚ TROLL !!!!" - wciśnięty caps lock mówi sam za siebie neonuchu.

użytkownik usunięty
platyna_2

hahahhahahahahahahha !!!

skt84

haha nie no podoba mi się nwet jak gra Kristen, ale własnie w filmach ze zmietrzchu przynajmniej jest śmieszny i przygnebiający, dołujący masakra

skt84

WIECIE CO? NAJŚMIESZNIEJSZE NA TYM CAŁYM FILMWEBIE JEST TO, ŻE WSZYSCY SIĘ O WSZYSTKO KŁÓCĄ nie wyrabiam hehe

skt84

A ty wyglądasz jak prosię

platyna_2

Litości ludzie. Jak to czytam to też mam japę rozdziabioną jak bóbr... Ale przyznam że poprawiacie mi humor. Pozdr.

Yohimbine

Hyhyhy, nom. A uczestniczyć w tym! To dopiero frajda! Musisz kiedys sprobowac;)

skt84

Ha ha to zadziwiające jakie dyskusje się rodzą dzięki przygryzionej wardze Kristen Steart.
I żeby nie było wątpliwości, nie chodzi tu o warge sromową xd.

Pawel93_fw

wyglądasz ja dzida

platyna_2

eeeee?

Pawel93_fw

taki użytkownik. miał podobny jeśli nie ten sam avatar;p

warga Kristen rulez

platyna_2

<ok>

Pawel93_fw

<cool>

skt84

Zgadzam się , że cały czas ma otwarte usta ... Hhahahaha ;D W każdym filmie jest taka sama ;/

basia95balicka

Wpadasz ze skrajności w skrajność. Najpierw wybuchasz gromkim śmiechem z powodu otwartych ust Stewart, a za chwilę masz skrzywioną minę... :p
Właśnie skończyłam oglądać "Welcome to the Rileys" Film jako taki, trochę przynudnawy, ale rola Kristen była chyba najciekawsza i poszło jej całkiem nieźle, jak na "bobra".

keshia21

nie ma wiecznie otwartych!!!ile razy trzeba co niektorym przypominac, wystarczy zobaczyc chociazby The Runaways lub przegladnac rozne fotki,

sonnenEW

eej, Stewart otrzymała nagrodę BAFTA,prawda? W takim razie dlaczego wg tej strony jej nie otrzymała? W nagrodach są same Złote Popcorny. :o

mrs robinson

Otrzymała. I też sie nad tym zastanawiałam właśnie...

mrs robinson

bo admini nie lubieja zmierzcha i kristen stjułart

platyna_2

Idiotyzm. Otrzymała nagrodę BAFTA , wiec powinna być w nagrodach. ;/

platyna_2

Idiotyzm. Otrzymała nagrodę BAFTA , wiec powinna być w nagrodach. ;/

platyna_2

bardzo mnie to cieszy . <3333333333333

skt84

ahahha, uśmiałam się:D co do jej otwartego paszczaka, to tak, masz rację, nie ogladałam z nią żadnych filmów, prócz zmierzchu dzis w tvn i z czystym sumieniem stwierdzam , że JEST TRAGICZNĄ AKTORKĄ:)

Eryniae

po jednym filmie jak stwierdziłaś gratulacje, a ja po raz kolejny ogladalam w tvn i stwierdziłam że nie zagrała tak zle nie wiem o co cały ten szum, była przekonywująca. Bella taka jest!, mimika tez nie byla najgorsza oczywiscie jak sie zlepi w jeden filmik kilka min Kristen to mozna gledzic jak to zawsze ma otwarte usta ale w poszczegolnych rolach tego nie widać, bardzo dobrze poradziła sobie m.in w scenie w sali baletowej

sonnenEW

nawet slepy i kulawy zagralby o wiele bardziej przekonujaco. nie trzeba ogladac milion pięćset sto dziewięćset filmów z jej udziałem,by stwierdzić, że jej gra jest tragiczna i sztuczna. w każdym filmie gra tak samo.
na roznych premierach wciaz sie okropnie garbi i ma wadę postawy. wybałusza tylko te swoje oczy,posapuje i nic poza tym.
Dobra aktorka to jest np. Keira K, Sandra Bullock czy z tych mlodszych Dakota F. [ bije Stewart na glowe ] ://////

Nikita_fw

zajebiste myslenie, czasem sie trafiaja gorsze czasem lepsze role, po 1. moze na poczatku byla przygarbiona ale teraz juz 'wyrobila' po 2 nie ma nigdy wybaluszonych oczu cokolwiek w twoim rozumieniu to znaczy po3 owszem sa lepsze aktorki ale nie kazdy musi od razu startowac po Oscara,a po 4 ja przynajmniej patrze obiektywnie, a nie objezdzam kogos bo tak wypada albo lubic albo nie

skt84

ale ten bóbr to taki z krwi i kości bo drewno też lubi :D

SpectrumMovie

No rzeczywiście ma otwartego pyszczaka,przegryza wargę i miny też ma takie średnie, ale żeby zaraz wykłócać się o bobry i inne pierdoły? Ktoś ją lubi i uważa, że aktorką jest niezłą, a inni, jak na przykład skt84 nienawidzi jej jak cholera...

użytkownik usunięty
elena3

tak to oklepana prawda innych ludzi "INNYCH"......