Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 248 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Trochę mi w niektórych ujęciach przypomina Emme Watson, nie wiem jak wam ;p Zresztą obydwie są piękne :D

Misiek_007

prędzej do Helen Hunt, ale to też naciągane podobieństwo.. ale do Watson w żadnym razie..

Misiek_007

Tak, mi baardzo ją przypomina. Kiedyś pamiętam jak przechodziłam koło wypożyczalni, na której wisiał plakat Zmierzchu. Byłam pewna, że ta dziewczyna to Emma Watson! Mają coś podobnego... Może oczy? Zależy od ujęcia ;>

użytkownik usunięty
agnes_rewis

Nie, raczej nie są podobne. Oczywiście obie Panie są bardzo ładne, ale w żadnym razie nie są do siebie podobne.

Misiek_007

pfff hahaha marzysz Stewart nawet niedorasta Emmie do pięt. nie dość że Emma jest piękniejsza,lepsza,zdolniejsza i sławniejsza to jeszcze ahh szkoda gadać. niema porównania.

Misiek_007

zgadzam się z , jest podobna. Można to zauważyć zwłaszcza w filmie Zmierzch. Jej mimika , chodzi oczywiście o kwestię ujęć w filmie.
ale tak, ja też to zauważyłam.

Misiek_007

Tak...masz rację- zdecydowanie! W czasie oglądania "Zmierzchu" uderzyło mnie jej ogromne podobieństwo do Emmy... to niesamowite! Na początku zastanawiałam się, czy to aby nie jakiś przekręt i czy Emma naprawdę nie gra w tym filmie...
Ale faktycznie- są podobne!