to ten gatunek aktorek dla ktorych Pan Bog w swej laskawosci stworzyl makijaz, bez make-up ona wyglada jak zwykla wioskowa dziewczynka ( bez obrazy dla ladnych wioskowych dziewczynek ;)
tak propo, ona cos bierze ? nie wysypia sie ? bo na tych zdjeciach to wyglada jak totalnie zamulona
Bez urazy nie mam nic do tej aktorki,ma ciekawy styl ,ale faktycznie coś jest z nią nie tak,też zauwarzyłam że ma podkrążone oczy,i nie wciskajcie mi kitu że ma cieżką prace,nie ona pierwsza wybrała taką drogę...a jednak jej koleżanki po fachu(starsze i młodsze) naprawde świetnie wyglądają,powinna coś ze sobą zrobić
Rozumiem, ze można mieć zastrzeżenia co do gry Stewart, nie w każdym filmie popisuje się wybitnym kunsztem aktorskim, mało tego, dla niektórych w ogóle nie powinno nazywać się ją aktorką, ale...jeżeli chodzi o jej styl i urodę, to według mnie jest jedną z najciekawszych i najbardziej fascynujących postaci w tym całym Holiłudzie. Może tego typu urody nie można określić ładnym, ale te podkrążone oczy i nawet trochę królicze jedynki dodają jej uroku.
Ma oryginalny typ urody, śliczne nogi i zajebisty styl...dla mnie bomba.
Co do aktorstwa, no cóż, jest okej, ale zawsze może być lepiej ;]
Zauważyłam, nie zauwarzyłam. Piszesz zbyt długie zdania, gdzieś po trzech przecinkach powinnaś postawić kropeczkę.
Keshia, Ciebie się to nie tyczy. Ty nie wskazujesz ludziom błędów tam, gdzie ich nie ma;-)
Lulubell - masz trochę racji, ale powiedziałbym inaczej - ma kiepski styl i przez to jest ciekawą aktorką. Mi totalnie nie przeszkadzała w tych zmierzchach, a potem w Into The Wild, które teoretycznie są mega różnymi filmami.
Mi nic by nie przeszkadzało w niej, ale nie domykają jej się usta. I tak zawsze. Przez to nie mogę się skupić na jej grze aktorskiej ^^
A myślałam że to tylko ja tak mam :D Przez całą sagę Zmierzchu myślałam tylko kiedy jej się ta gęba w końcu domknie :D Przez to wygląda jakby cały czas chciała iść do toalety.
powiedziała co wiedziała
Anja Rubik też na każdym zdjęciu ma rozchylone usta i jest przy tym równie seksowna P:
Nie uważam żeby Anja Rubik była jakkolwiek seksowna, po prostu one obydwie wiecznie robią tą samą minę.
tak czy inaczej zarowno Anja jak i Kristen, są uwielbiane przez miliony, i odnosza sukcesy w swoich zawodach, a co do Stewart to nie ma jednej i tej samej miny
Komu wpadła do gustu ten ją lubi, a kto nie obraża ją....
I tak tu jest.
Dla mnie jest po prostu ładną i normalnie zarabiającą aktorką.
Jest po prostu sobą :)
Inne kogoś udają, albo są nienaturalne, plastikowe lale, tapeciary, itp.....
Kristen jest normalna i uważa tak też milion lubianych ją ludzi......
jak to zawsze w zyciu bywa jedni kogos czy cos lubia inni nie, normalne, ale bez przesady wyjezdzac z tekstami typu ma nacpany wzrok, bo nijak ma sie to do jej gry, zobaczymy co bedzie dalej z jej aktorstwem jak na razie idzie w dobrym kierunku, gra w ambitnych filmach, całkiem innych niz zmierzch,ttto ma troche zaskoczyła przyjeciem roli sniezki,ale podobno nie bedzie to slodka familijna bajeczka
To mało !:)
Styl bycia, charakter, podejście i charyzma...to też ważne cechy dobrego aktora/ki......
Wygląd (opierasz się na nim) też jest ważny, ale nie zawsze wystarczy.
Pozdrawiam :)
Nie obchodzi mnie jej styl bycia, charakter, bo nie to pokazuje w filmach, w których gra, tylko raczej w życiu prywatnym. A wygląd aktora to raczej podstawa - oczywiście nie mam na myśli tego, że każdy kto gram musi być piękny, tylko to, że jej mina ma się zmieniać i żeby było widać jakąś "mowę ciała". A dla mnie ona jest zawsze taka sama - beznamiętna + nie zmienia wyrazu twarzy.
Także pozdrawiam :P
No masz rację jej twarz się nie zmienia, faktycznie jest uboga w uczucia i odczucia....
Ma, każdy musi mieć swoje zdanie, dlatego zawsze jest widziana krytyka w stronę czyjegoś postu :D
to tak zwane SWOJE ZDANIE x2
Nie każda aktorka musi być pięknością. Większym problemem jest brak jakiejkolwiek charyzmy i sztuczność. Spodziewałem się więcej po aktorce, o której tyle ostatnio trąbią. Po obejrzeniu kilku filmów stwierdzam, że ma prezencję i umiejętności słabej aktorki telewizyjnej, jej gra jest monotonna i irytująca. Nie wiem jakim cudem dostaje role w kinowych produkcjach. Musi mieć znajomości w branży.
blablablabla, dostaje i coz trzeba sie z tym pogodzić, widocznie nie jest beznadziejnym przypadkiem skoro powierzaja jej role,
Fox dajcie spokój niby co z niej za aktorka, w transformersach zagrała i tylko z tego filmu ja kojarze
Fox nie umie zamykać, jak pozuje do fotek to zawsze ma rozchylone, a już o talencie nie wspomne, najlepsza jej rola to zagranie w eledysku Rihanny i Eminema o ile mozna nazwac to rola
Z Fox oglądałam jeden film, więcej bym nie zniosła. Wg mnie dziewczyna nadaje się do ekhm filmów erotycznych, ze względu na jej "wulgarny" typ urody. Natomiast Stewart, hmm, może nie należy do wybitnych aktorek, ale wg mnie fajnie dobiera role i na razie się sprawdza, nawet z tymi niedomkniętymi ustami ;D
A wg. mnie Kristen jest bardzo słabą aktorką, lubianą i sławną ze względu na Zmierzch ( film jak dla mnie to totalne dno, a książka jest nawet ok). O Fox też nie mam dobrego zdania, ale nieco lepsze niż o Kristen.
Kristen grała i była lubiana przed sagą chociaz nie tak słwną, nie ma wogole porownania pomiedzy Kris a Megan
Dla mnie jest. Z obrazą dla Fox mogłabym je postawić na jednym poziomie.
I przed sagą to ona była jedną z wielu aktorek, które teoretycznie nie istniały.
nie no a Megan niby w jakim filmie pokazał swój talent? popatrz na dotychczasowy dorobek Kristen ...
A Kristen niby gdzie? Nie uważam, że Megan jest dobrą aktorką, tylko uważam, że jest lepsza od Kristen. Taka lepsza z dwóch beznadziejnych.