Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

to ten gatunek aktorek dla ktorych Pan Bog w swej laskawosci stworzyl makijaz, bez make-up ona wyglada jak zwykla wioskowa dziewczynka ( bez obrazy dla ladnych wioskowych dziewczynek ;)

tak propo, ona cos bierze ? nie wysypia sie ? bo na tych zdjeciach to wyglada jak totalnie zamulona

Kaash

widze że nie ma sensu ja wiem swoje ty swwoje i tyle:-)

sonnenEW

no nie ma :P ;)

Kaash

to chociaz w tym się zgadazamy:-)

sonnenEW

tylko w tym :P ;)

użytkownik usunięty
sonnenEW

Nie do porównania......
ranga się szerzy od góry do dołu :D

sonnenEW

Kirsten rządzi

użytkownik usunięty
Kaash

To fakt :D

monsieur_dawid

Hahaha... To żeś napisał/a. Niestety, ale większość tych aktorek to brzydale (bez make-upu) i zapewniam Cię, że podobnie jest z modelkami, fotomodelkami itp. Nawet nie wiesz jakie cuda potrafi zdziałać PS lub dobry wizażysta.

Bris

Nogi ładne? Ja uważam, że jest bardzo wychudzona. Natalie Portman wygląda przy niej na krągłą.

Bris

wiadomo ze make up wiele daje, a zresztą dzis sa operacje i mozliwosc uzycia photoshopu wszystko da sie poprawic, ale np. Stewart na codzien raczej nie ma wielkiego make up i jest naturalna

sonnenEW

skąd to możesz wiedzieć - jaka jest na codzień?

użytkownik usunięty
Kaash

Można to sobie wyobrazić......lub przypuszczać :D

Tak czy inaczej tego się nie wie i nie można być pewnym że Kristen jest naturalna, no chyba że ktoś tutaj zna ją osobiście :P

użytkownik usunięty
Kaash

tutaj !...raczej nie :)

monsieur_dawid

a mi sie podoba nawet bez makijażu:)

MaciekSurv

W 4 części będzie dobrze wyglądała...:) Bez makijażu.

Bris

chodziło mi o to,że gdy paparazzi ją przyłapują to zazwyczaj ma tylko lekki make up, a np. na początku gdy zaczeli 'polowanie' wogole się nie malowała, jest kilkanascie fotek gdzie nie ma wogole make up, a zreszta w wywiadach mowila, ze zazwyczaj uzywa tylko błyszczyka.

sonnenEW

bla, bla, bla która aktorka przyzna się, że nakłada na siebie tonę makijażu?
Wypowiadasz się tak, jakby była Twoją koleżanką, którą znasz i codziennie widujesz :P

Kaash

nie wypowiadam się tak, poprostu pisze o tym co widzialam :jej fotki na ktorych byla bez make up, i te na ktorych ma bardzo słaby, wystarczy zobaczyc jej foty na ktorych nie jest na premierach by sie przekonac, i czytalam tez wywiad w ktorym o tym mowiła,

użytkownik usunięty
sonnenEW

ja wolę nie oglądać ją bez makijażu, wystarczy im w nim :)

monsieur_dawid

Nie cierpię jej jako aktorki.Nie pokazuje nic swoją grą,w każdym filmie gra tak samo.Jest nudna i wiecznie naburmuszona.Za to jej styl jest świetny pokazujący swobodę,luz.Jeśli chodzi o urodę to nie jest zbyt piękna, te uszy i zęby.Ale babka nadrabia ubiorem xd

MartaDead

Ha! W końcu ktoś też jej nie cierpi! :P :D

użytkownik usunięty
Kaash

Tez tak czuję ;)

MartaDead

Aktorka z niej raczej przeciętna,niczym szczególnym się nie wyróżnia.

monsieur_dawid

no ludzie... jest naturalna wśród tysięcy plastików... oczywiście każdy ma wyglądać pięknie, ładnie, etc. ale naturalność jest w cenie..

użytkownik usunięty
Elenaa

To FAKTYCZNIE RACJA......nic dodać nic ująć.....

nie powiedziałabym.

Kaash

a ja tak

użytkownik usunięty
sonnenEW

to oczywiste ;)

Kaash, dla mnie jesteś po prostu uprzedzona... Nie lubisz jej i dlatego nic Ci w niej nie odpowiada... A że była naturalna i się nie malowała było widać na zdjęciach, czego np. nie mozna powiedzieć o Emmie Watson, która sie maluje od 14 roku zycia ( przy czym nie twierdzę, że nie jest ładna ;)).