Krystian Wieczorek

7,0
3 294 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Krystian Wieczorek

wiele osób uważa go za przystojnego, a ja wręcz przeciwnie :) mi on się nie podoba.. czy znajdę tutaj kogoś kto uważa tak samo jak ja?

karolina922

hmm....moze nie powiedzialabym,że jest nieprzystojny,ale to nie typ urody,który lubię. Mnie też się nie podoba :)

nomercy1410

mnie wręcz przeciwnie uważam go za przystojnego mężczyznę ale o gustach się nie dyskutuje : )

auroraa

mi się podoba jest przystojny :D

karolina922

Moim zdaniem nie jest przystojny. Nie podoba mi się, bo i nie widzę w nim nic ładnego, ani to nie ten mój typ. W każdym razie jako aktora całkiem go polubiłam przez serial Julia :) Pozdrawiam.

karolina922

nie martw się . mi też się wcale nie podoba. nw co inni w nim widzą.

karolina922

Nie wiem, czy przystojny, czy nie. Polubiłam go dzięki Julce i wywiadowi w Pakozetce - inteligentny facet :)

karolina922

jak dla mnie przystojny, ma coś w sobie:)

bradgate

Pewnie, że tak :D

karolina922

No cóż, jest bardzo brzydki....A tak serio to według mnie jest to dyskusja w stylu czy ziemia jest okrągła. Oglądałam go w domu nad rozlewiskiem i Czasie Honoru, ma to coś.

karolina922

Pierwszy raz widziałam K. Wieczorka w filmie szkoleniowym "Mowa ciała w praktyce" około rok temu, gdyż nie oglądam seriali, w których występował do tej pory (z wyjątkiem "Julii"., którą zaczęłam niestety kilka tygodni temu oglądać). No i w moim wypadku wiązało się to ze stwierdzeniem-najprzystojniejszy polski aktor. Więc no cóż, chyba nie podzielam twojego zdania.

Kaja4

Moja pierwsza myśl "Powolny misiek". Mi się również nie podoba.

karolina922

Ja na pewno tak nie uważam; jest klasycznie przystojny, to oczywiste. Ma w sobie jakąś elegancję, oszczędny w gestach.

karolina922

MEGA PRZYSTOJNY!!! :D

karolina922

Też go lubię jednak najbardziej w Czasie Honoru jako Martina Halbego, oficera Abwehry. Właściwie to on był esencją pierwszych sezonów w/w serialu. Mundur dodawał mu animuszu choć w pozostałych serialach, z tego co zdążyłam zauważyć, zwykle nosi garnitury, świetnie dobrane koszule, jednym słowem zawsze prezentuje się elegancko. Ja i tak uważam, że najlepszą aparycję ma major Halbe!