A jest jednym z najlepszych polskich twórców kina. Jako jedyny polski reżyser potrafi inscenizować sceny erotyczne i nie jest to jego jedyna zaleta. Czekam na więcej od tego pana.
Bo studiowanie reżyserii jest przereklamowane, w filmówkach zniszczyliby w nim wszystko co piękne i niebanalne. Koleś jest po historii sztuki i aktorstwie warszawskim, a we łbie ma takie rzeczy, o których się fizjologom nie śniło. Scenarzysta Bożego Ciała i Hejtera w podobnej sytuacji. Tu trzeba mieć przede wszystkim więcej szczęścia niż talentu, tak rzekłem ja, Alfred Kondom.
Tak rzekłeś nie tylko ty, Alfredzie Kondomie.
Szansami na zwiększenie szczęścia jest tylko ucieczka na zachód, gdzie ma się więcej możliwości, ale i trzeba bardziej zap**rdalać
Potrafi inscenizować sceny erotyczne? Jakoś nie widziałem tego. Jedyne co on potrafi to rozbierać młodych polskich aktorów, epatować penisami na ekranie. To jest jeden z tych kilku polskich reżyserów, którzy mają obsesję na punkcie penisa. Szkoda że nie jest taki nowoczesny i chętny w pokazywaniu warg sromowych młodych aktorek. Tego oczywiście nie można pokazać na ekranie. Ciała facetów można pokazywać i uprzedmiotawiać w całości, ale kobietki majty muszą mieć założone. To jest to zasrane równouprawnienie.
Jeśli zostanę kiedyś reżyserem, to zrobię film, w którym dam 5 minutowe ujęcie na rozszerzone wargi sromowe, a produkcję zadedykuję Meldongowi_Lordowi