Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

Szczerze to mogę powiedzieć tak: ja albo się z paniami przyjaźnię, albo zażywam bachusowych uciech, nużając się w bachusowych przyjemnościach" /koniec cytatu/. Te słowa wypowiedziane przez Jakuba Władysława "Kubeksa" wojewódzkiego w pewnym poczytnym piśmie dla pań zostały uznane za dowcip roku, dekady, stulecia i całego czwartorzędu- okresu, w którym obecnie żyjemy i który trwa ponad 2,5 miliona lat :-)
Piszący te słowa stawia skrzynkę Ballantines'a i oferuje przejażdżkę 38-letnim, zabytkowym dużym fiatem /na włoskich częściach!!/ koloru bahama każdej pani, która się doń zgłosi...Piszący te słowa jest pewny, że żadna pani z plakatu, ani z CKM-u, ani z marzeń sennych "Kubeksa" NIGDY, PRZENIGDY się nie pojawi, bo jest jeno w chorej głowie 50-letniego frustrata z zaburzeniami osobowości, próbującego w infantylny sposób ukryć swe prawdziwe preferencje, ale tu już seksuolog ma pole do popisu, a i zarobić może nieźle, bo ma robotę do końca życia, 24 h/dobę ;-)
PS- Ponoć niewiasta przeprowadzająca wywiad, po wynurzeniach o kobieciarstwe naszego rodzimego Bonda, pt. Kubeks parę razy była bliska zejścia z tego świata z powodu niepohamowanego ataku śmiechu...Podobno popękały szyby w budynku, a Kubeks do dziś niedosłyszy...

...dalsze cytaty /bardziej podpadają pod psychiatrę/ cyt. "Babci gdy zapytała kim chciałbym być, odpowiedziałem, że hitlerowcem...nadal uważam, że hitlerowcy byli elegancko ubrani. Inne armie wyglądały przy nich, jakby garderob wybierał im Tomasz Jacyków" coniec cyTATA i no comments...

..."Jestem prawie dziennikarzem"- Kubeks składa samokrytykę, ale i tak się za bardzo ceni, bo nie jest nawet śluzem cienia prawie dziennikarza...Jest niczym...

..."...bla, bla, bla...chciałem być dwoma Ringo Starrami...Siedziałem w domu przed nikim w komunijnym mundurku i upajałem się swoim "She loves You, yeah, yeah, yeah...I to też mi się potem spełniło. Byłem perkusistą.Tylko garniturów nie noszę i raczej dbam o to, żeby mieć widownię"................................/nagły, niepohamowany atak śmiechu piszącego te słowa/ :-)))) Marzyciel z tego naszego Kubeksa...;-)

***"Twój Styl" dokłądnie sprzed roku, XI 2008...na okładce inteligentna i elokwentna Monika Brodka...;-)

lisoszakal

...i jeszcze z niezapomnianych cytatów J.W."K".w...po sześciu latach liceum /czyli dwa razy kibel/ "gdzieś pod koniec liceum w szkole pojawił się pedagog...bla, bla, bla...testy na inteligencję...Miały nas predystynować do dalszej edukacji...Zabawiłem się w komputer Odra 3000, stawiając ptaszka, gdzie popadnie...Zawołano mamę do poradni- psycholog powiedział- SYNA TYLKO I WYŁĄCZNIE DO PROSTYCH PRAC BUDOWLANYCH. INNA PRZYSZŁOŚĆ NIE JEST MU PISANA", wdg. większości mądrych ludzi /i mnie/ nawet do tego się nie nadaje...

dalej cytat..."Pół roku po teście dostałem się na dziennikarstwo"....A skończyłeś to dziennikarstwo? - pytam przez ciekawość...:-)) Stawiam skrzynkę Ballantines'a, itd...jak pokażesz tzw. DYPLOM UKOŃCZENIA STUDIÓW WYŻSZYCH...i znowu wygram zakład...:-)

subtelności i kulturę Kubeksa na temat kolegów i koleżanek z klasy "przeoranych życiem, fizycznie i psychicznie...mających córki w wieku moich narzeczonych..." pominę, bo jeszcze uwierzy, że jest piękny, młody i rozchwytywany przez kobiety...:-)

***źródło to samo..."TS"

lisoszakal

dlaczego "no comments" do tego komentarza on tak tylko mówi, że podobały mu się hitlerowskie mundury a nie hitlerowcy.

ja tam nic do niego nie mam fajny i z humorem dziennikarz, a to że za to co robi dobrze mu płacą to ludzie mu zazdroszczą i jak nie mają co komentować to komentują jego wygląd. A tu chyba nie o wygląd chodzi, jakby tak było to by został modelem.

diaboliczny_guzik

Dlatego, że powiedział, że chciał być hitlerowcem, bo mieli fajne mundury...To dowodzi infantylizmu.To tak jakby powiedzieć, że chciałby być Kaligulą, bo miał fajne buciki ;-) Albo talibem, bo ma fajny kołtun w brodzie i fajne prześcieradło...To dowodzi infantylizmu i kretynizmu. Bo, że jako dzieciak to mówił to ujdzie, choć wredne i nielubiane przez rówieśników to było od małego...Ale jak stary koń tak mówi, to padaka.

Nie jest dziennikarzem, jest maturzystą po 6-latach liceum. Wylali go, ale szybko dopasował ideologię, że w zasadzie szkoda czasu na studia...Gdyby skończył, to dyplom nosiłby w portfelu obok przeterminowanej prezer....wy :-)
On nic nie robi dobrze, to ludzie są głupi. Ale to już końcówka tego degenerata.On się trzyma brzytwy, bo tonie. Zważ, że nikt na poziomie nie przyjdzie do niego, bo i po co? Toż to obciach.
Wiadomo, że wygląda gorzej niż źle...Najgorsze jest to, że on sam się uważa za modela.Rozsądni ludzie mu tylko wybijają z pokołtunionego, farbowanego i sztucznie zagęszczanego łebka głupie, megalomańskie myśli...:-)
ufff.....3 minuty wyjęte z życia, ale o Kubeksie to można napisać książkę psychologiczną w jeden wieczór :-)

lisoszakal

Aha. No taaak. W sumie racja. No. Nie bardzo rozumiem co chciałeś przekazać, nie bardzo rozumiem co masz na myśli, nie bardzo rozumiem, ale masz rację. Jako znawca ludzkiej psychologi na pewno się nie mylisz.

P.S. Jak będziesz odpisywał na moją wypowiedź to od razu zaznaczam, że moja frustracja nie ma nic wspólnego z brakiem partnera seksualnego, trudnościami w domu czy w szkole.

mally1988

Wojewódzki rządzi. Koniec kropka. Nie przekonasz nas tutaj swoimi błachymi argumentami że to jego koniec.

mally1988

Tzn. zgadzasz się ze mną, ale nie rozumiesz? OK- tak też można...Po prostu rób mądrą minę i przytakuj! :-))
Jestem raczej zoopsychologiem, niż psychologiem...więc tutaj mam tym bardziej rację.

PS- Wcale nie twierdzę, że jesteś sfrustrowana...Brak partnera sexualnego czy trudności gdziekolwiek nie musząod razu powodować frustracji...Ale...Jeżeli uważasz, że jesteś sfrustrowana to jak to jest z tym Twoim partnerem sexualnym? Miałaś już kogoś takiego...? ;-)
Bo ja najchętniej czuję się na imprezach prywatnych- ja + ja...kwintesencja samotności :-)

Pomyśl jak musi być sfrustrowany Jakub Władysław wojewódzki, pseudo- Kubeks...Brak partnera sexualnego od dziecka /o partnerce nawet nie wspominam/ Do tego nieustanne kłopoty w szkole, w domu, rodzinie...choć poza rodzicami nie ma nikogo...To dopiero frustrat! Noo i ta niska samoocena, stąd ta sztuczność...
Ja przynajmniej jestem megalomanem i mam wysoką samoocenę, ale ja mam prawo...Kubeks- nie ma takiego prawa! :-)

nara malutka...nie daj się!

lisoszakal

Czyli według ciebie fajni są tylko ludzie z wykształceniem... ok. ja tam uważam że każdy kto coś umie, lub ma jakąś pasję jest kimś.
Co do Wojewódzkiego to szacunek dla niego, bo bez wykształcenia ciężko się wybić a jemu się udało.

Kupisz14

Nie uważam, że fajni są tylko ludzie z wykształceniem, bo sam jeszcze nie mam doktoratu :-) Ale niech Jakub Władysław "Kubeks" wojewódzki nie łże, że coś skończył jak nic nie skończył...
Każdy cymbał może mieć wykształcenie i kupa jest ludzi mądrych bez wykształcenia...Problem polega na tym, że w tvn-ie im zbir głupszy /tak jak Jakub Władysław czy inny Szymek Majewski/ tym ma większe chody, bo nie jest za mądry...
Tyle, że taki Szymek wie, że jest cymbalem i tego nie ukrywa tak samo jak Miś Koterski, a Jakub Władysław, zwany Kubeksem uważa się za profesora, wieszcza i filozofa, a także za genialnego filologa, jest ZEREM.

Udało mu się wybić? Jest pośmiewiskiem dla 90% Polaków, 9% nie wie kto to jest, a 1% go ogląda, bo cierpi na zanik mózgowia...a po cichu też ma go za przygłupa.

lisoszakal

Piszesz że 1% go ogląda, prawda jest taka że ogląda go masę ludzi... dlaczego... bo zadaje interesujące pytania, może one nie są inteligentne ale zawsze interesujące, co ciekawe jego goście mówią u niego to co myślą, czasem mówią głupie rzeczy(nawet często) ale co z tego, gawiedź kocha szczerość i tego nie zmienisz.
To że ma się za wykształconego to świadczy o jego braku inteligencji, ale spójrzmy prawdzie w oczy... kto go traktuje poważnie? czy jakaś normalna kobieta zwiąże się z nim na stałe? On jest w Polsce kimś poza krytyką... nie wiem jak nazwać to zjawisko, bo mimo że mam inne poglądy niż on na wiele tematów(kościół, polityka, ekologia, styl, itp.) to lubię go słuchać.

Kupisz14

Widziałem jego pytania- patrz mój post o siatkarzach...Chłopaki były zażenowane i patrzały na tego degenerata z politowaniem.

Do niego nie przyjdzie dziś nikt na poziomie, a ci co byli to było dawno, dawno temu i dali się nabrać temu staremu pajacowi z doczepianymi włosami.

Gawiedź kocha takich debili- prawda! :-)

Temat związku tej istoty z jakąkolwiek kobietą poruszałem już drzewiej...Nic się nie zmieniło- nie ma takiej kobiety! A za parę lat nie będzie takiego faceta...:-)

Wesołych Świąt!