Tom Cruise ocena:7.23 a Kuba Wojewódzki ocena:7.36
Ludzie jesteście poważni? Wojewódzki to kompletne dno. Szczególnie kompromituje się, gdy przestaje żartować.
tylko ile głosów ma Wojewódzki a ile Cruise? gdyby Kuba miał tyle samo głosów średnia by się zatrzymała na 5-6
Nie Kuba tylko Jakub Władysław Maria Wojewódzki, syn Józefa, ur.w Koszalinie, lat 47, bez zawodu, emerytowany rencista...i tak dalej.
Co wy macie z tym Kubą? Kuba to państwo! To tutaj to Jakub Władysław Maria, tak dziad się nazywa!
ps- Cruise to też przygłup tyle że z innej parafii i specjalizuje się w innej głupiźnie...Ale na bank te dwa klauny - Jakub Władysław Maria i Tomasz Mapother Trzeci miałyby się ku sobie! :-)
A dlaczego pisać WSZĘDZIE zdrobniale imię starego dziada? Ty też się wszędzie podpisujesz Jacuś albo Andrzejek?
A Pietrek to zdrobnienie od Piotr, a Darek od Dariusz, a Marek od Mariusz ;-))
Tylko, że jak gdziekolwiek piszą o jakimkolwiek Tomku czy Michasiu...To piszą Tomasz i Michał!
A jeszcze nie spotkałem się, żeby o tym troglodycie napisano bez zdrobnienia.
Toż to Jakub Władysław, tak ma w papierach i tak trza pisać!
ps- jego równie zakompleksiony, równie kompetentny i równie dobrze wykształcony i wychowany kolega, starszy raptem tylko o jakieś 2 lata- pan były wicemarszałek, były wicepremier i były minister- przewodniczący Andrew Lepper wkurzyłby się jakby pisano wszędzie o nim Jędruś! :-)
a Tom Cruise ? to tez zdrobnienie chociaz w papierach ma inaczej Brad Pit tak samo więc nie gadaj bzdur.A czy ty do każdego wołasz Sławomirze,Dariuszu,Januszu itp itd??
To zależy od składników równania, Łukaszku...;-)
Był drzewiej taki kolo- Jakub Szela, chłop jak dąb! :-)
Nigdzie nie spotkałem się, żeby pisano o nim Kuba Szela.
Jeden z braci Grimm też był Jakub, tzn.Kuba ;-)
Tak więc mówmy na tego koszalińskiego dziada tak jak ma na świadectwie maturalnym /jedynym dokumencie potwierdzającym, że kubek jest "prawdziwym dziennikarzem"/ - Jakub Władysław.
Na Łokitę chyba nie mówią Jasiu tylko Jan Maria Władysław Piotr, prawda?
idąc twoim tokiem myślenia to na każdego by trzeba mówić tak jak jest w papierach a to strasznie utrudnia życie prawda? Weź wołaj do każdego Władysławie Zbigniewie Piotrze chodź tutaj:D
śmieszny się robisz z tym krytykowaniem Wojewódzkiego wiesz ;)
w każdym temacie widzę Twój post, rozumiem nie lubisz go, ale bez przesady, kompleksy masz jakieś człowieku? a może jakiś uraz? byłeś może na widowni i Ci wstydu narobił? ;)
nie jestem jego jakimś zagorzałym fanem ale daj sobie na luz bo te porównania do Leppera i Twoje wypociny na temat jak powinno pisać się jego imię są naprawdę żałosne. Nie piszę tego na złość, tylko z takim małym przesłaniem - Nie ośmieszaj się i daj na luz. ;)
pozdrawiam :)
Slight...Jak mamy obsadę aktorską to jest Jasiu Nowicki czy Jan...A jak masz newsa z gali boksu to masz Andrzej czy Jędrek GOLOTA? A program Wojtka czy Wojciecha Cejrowskiego?
Rozumiem, że kubeks chce być traktowany infantylnie i jak bachor bo taki jest w istocie, ale naprawdę mu Jakub Władysław! A to 50-ki mu bliżej, niż dalej!:-)
van Houtten czy coś w tym stylu...
Wstydu mi nie narobił, za to jemu wstyd robi codziennie ktoś inny.
Kompleksy wobec Jakuba Władysława? Świetny żart! :-) A Ty masz kompleksy wobec pana marszałka Krzysztofa Kononowicza? ;-)
OK- daję na looz, bracie! Od dawna jestem tu outsiderem i rzadko zaglądam, tak mnie tylko dziś coś podkusiło...
Sorry za porównanie do wybitnego męża stanu Andrew Leppera.Kubeks stoi niżej od Andrew o kilka poziomów depresji...
Jola Rutowicz, Tomaszek Jacyków, Doda Elektroda to jest godna ekipa dla kubeksa!
A najbardziej kubeks mi się kojarzy z Luntkiem! I to jest najtrafniejsze porównanie! Choć Luntek młodszy i mądrzejszy.
przesiąknięty nienawiścią jesteś aż do tego stopnia, że Twoja krytyka schodzi na bardzo prymitywny poziom (porównywanie do Leppera, Joli Rutowicz, Jacykowa - no sorry, łeb pod zimny prysznic i dopiero pisz) , to przykre.. ale i tacy ludzie chodzą po świecie więc - wystarczy ignorować.
ps.
mój login to Van Persie ;-)
A co powiesz lisoszakalu o ciągłym mówieniu o obecnym Ministzre Spraw Zagranicznych per Radek Sikorski??
Toż to kutwa jest minister!! skąd ten Radek??
To jest Radosław!! wszędzie tytułują go radek...
Dlaczego?? czy mówiliśmy premier jarek kaczyński albo generał wojtek jaruzelski??
To co ujdzie wojewodzie to nie ujdzie...kubeksowi! ;-)
Pewne rzeczy mnie nie rażą u ludzi na poziomie, a u kubeksa rażą mnie nawet jego oprawki okularów.
Zatem Radek Sikorski czy Mariusz Max Kolonko- spoko wodza!
Kubeks- nie! Inne prawa dla ludzi rozumnych, inne dla kubeksa.
ps- nie dawno rzekłem do jednego człeka, że Radek to jedyny gość spośród polityków, którego widziałbym na prezydenckim stolcu! Radek to chłopak z klasą! Zatem może być Radek! :-)
Nie dawaj takich porównań albo sam porównaj Radka i Jakuba Władysława...I jak? Widać różnicę? ;-)