Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

...

użytkownik usunięty

Kubuś LoFfcIaM cIeM! (Nie no, żartuję xD). Ale Kubę lubię, jest inteligentny i ma fajne poczucie humoru :)

zalosne... filmweb schodzic na psy z czasem gdy przybywa tu coraz wiecej pustyc dzieciak... jak autor/ka powyzeej

użytkownik usunięty
mariusz9191

mówisz o człowieku takie rzeczy, a nawet go nie znasz. a może ktoś ciebie uważa za pustą osobę. niby czemu uważasz mnie za pustą? nie rozumiem. może podasz jakieś sensowne argumenty.

Ja podałem wystarczająco dużo argumentów ale jakiś debil uznał, że grzeszę i spalił akta! :-)

Kij z tym...Wiesz o co chodzi.
Tak naprawdę to to co napisałem o tym "człowieku" Jakubie Władysławie to zaledwie 5%, bo to naprawdę jest kawał śmiecia.

lisoszakal

też mi coś liszakal czy jak tam masz. Może podałeś jego wade i argumenty, że jest śmieciem, ale spójrz prawdzie w oczy osiągnął więcej niż ty i wie więcej niż ty. Myślisz, że cwaniaczyłby jakby był niewykształcony? Jest lepszy tyle. Zdania na jego temat są podzielone jedni go lubią inni nie. Proste. Nie oceniaj człowieka po telewizji jak nie znasz go w życiu :]

amm2

Od Ciebie też więcej osiągnął tak samo jak paris hilton britnej spirs czy doda :)

Alex_DeLarge_

co ma do tematu to, że ode mnie też więcej osiągnął? Może przeczytaj cały temat, a później się wypowiadaj.

Nie porównujcie Kuby do dody ... (doda z nim równać się nie może !! ) przypomnijcie mi proszę jakich kuba dzisiaj miał gości ^^ z góry dzięki !

lisoszkal ale z ciebie koles ! Napisz że jesteś po prostu zazdrosną K****
Sam byś chciał być kimś . Niestety jesteś zbyt wielkim nieudacznikiem, wiec bluzgasz ludzi którzy coś osiągneli.