Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

CUDOWNY

użytkownik usunięty

UWIELBIAM CIĘ KUBUŚ

kochasz sam siebie? aleś próżny -,-'

Xandria

Ta uważaj bo to On;) Aczkolwiek w prawdziwym Kubie tkwi domieszka egocentryzmu;) ale i tak jest niepowtarzalny i cholernie seksowny (nie tylko wizualnie).

uwieziona

"niepowtarzalny i cholernie seksowny"
Prawdziwy przyjaciel kazdej nowoczesnej kobiety
Jest jak wibrator

HRA

;)

uwieziona

'nie tylko wizualne' no chyba wizualnie to on w ogole nie jest ani seksowny ani pociagajacy.

sanczopansa

Dla mnie jako kobiety jest:) Ty masz siłą rzeczy inne spojrzenie.

uwieziona

wiesz mimo tego ze jestem facetem i nie jestem gejem to potrafie ocenic czy mezczyzna jest przystojny czy nie.uwazam ze kuba bez tony makijazu okularow i modnych ciuchow jest sredni. zeby nie powiedziec ponizej sredniej,ale to juz kwestia gustu,dla jednych przystojny jest zebrowski a dla innych kalisz.

sanczopansa

Domyśliłam się, ale mimo wszystko Twoją oceną mogą rządzić inne kryteria oceniania. A widziałeś go kiedyś "bez tony makijażu okularów i modnych ciuchów"?;) Mi chodzi o wiarygodność wypowiedzi i Jej wysoką subiektywność, zaburzoną domniemanymi kryteriami a nie kwestię gustu, bo tu sprawa jest oczywista.

uwieziona

owszem widzialem go w prasie gzie paparazzi uchwycili go bez makijazu.jezeli chodzi o ciuchy to pamietam go z czasow polsatu gdzie wygladal jak biedny student a nie prowadzacy show.(jak jest teraz w tvn)
'Mi chodzi o wiarygodność wypowiedzi i Jej wysoką subiektywność, zaburzoną domniemanymi kryteriami a nie kwestię gustu' (?) .

sanczopansa

*gdzie-oczywiscie

sanczopansa

Człowieku załamujesz mnie...w prasie? Wiesz w ogóle co to jest foto-montaż i foto-shop?? Oceniasz go przez pryzmat osobistych uprzedzeń, opartych na czymś, co może być związane z faktem iż jesteś mężczyzną a do czego się pewnie nie przyznasz. Wiarygodność wypowiedzi jest wtedy, kiedy w grę nie wchodzą tego typu rzeczy. Kiedy umiemy na kogoś spojrzeć subiektywnie, widzieć poza. Gust to po prostu inny temat, gdzie ani Ty ani ja zdania nie zmienimy. A Kuba jak na swoje lata wygląda po prostu seksownie wg mnie.

uwieziona

a jak mam go inaczej oceniac.zechcesz mi laskawie wytlumaczyc?
to jest moja subiektywna ocea dotyczaca tego goscia.
tak widzialem go w prasie bo na zywo nie jestem w stanie,ale pewnie taka grupis jak ty miala z nim kontakt 100 a moze nawet 1000 razy.
raczej nie chodzi mi o to czy dokleili mu jakas atrakcyjna 14 latke obok tylko o to ze wyglada jak gosc ktory ma 50 lat co w swoim programie tuszuje poprzez tone makijazu.
twoje komenatrze sa zenujace ,nie potrafisz odroznic slowa 'subiektywne' od 'obiektywne' juz nie wspomne o braku wiedzy na temat czytania ze zrozumieniem.zamiast podniecac sie wojewodzkim wez do reki ksiazke.lepiej na tym wyjdziesz a i ja bede sie czul lepiej.

sanczopansa

Nijak masz go oceniać w ten sposób, skoro nie widziałeś go na żywo. Nie miałam, dlatego nie twierdzę, jak wygląda bez tego czy owego. Oceniam tylko to, co widzę. A ty widzę masz tendencję do oceniania i obrażania kogoś, kogo nie znasz i na oczy nie widziałeś. Zamiast obrażania kobiet przez takie szczeniackie i prymitywne określenia zastanowił byś się raz, co piszesz o kim i do kogo. Właśnie widzę, że tylko o to ci chodzi, żebyś ty się czuł lepiej sugerując mi dziwkarstwo. Jesteś żałosny i bezczelny. Nie potrafisz odróżnić podziwu dla kogoś, względem kilku cech charakteru i wyglądu od nastoletniej ślepej platonicznej i dysfunkcjonalnej miłości, aczkolwiek teoretycznie normalnej względem takiego wieku. Na to żadne książki ci nie pomogą. Zajmij się najpierw leczeniem siebie i swoich kompleksów, zanim będziesz się wdawał w dyskusję z kimkolwiek. A co do ostatniej sprawy, to chyba logiczne, że miałam na myśli "kiedy umiemy na kogoś spojrzeć obiektywnie"., ale to w sumie logiczne, że ktoś taki jak ty się tego nie domyślił, albo udaje żeby komuś ubliżyć i podbudować swoje żałosne ego,

uwieziona

zebyś nie miał wątpliwości: różnica między tymi pojęciami jest zbyt prosta, żeby szło ja w ogóle pomylić-to logiczne. Po czyimś charakterze wypowiedzi również można wyczytać cechy, które wskazują na znajomość pewnych obszarów-to jest również logiczne. Cóż, w sumie to i tak pewnie tego nie zrozumiesz.

uwieziona

lecz sie dziewczyno bo bredzisz jak potluczona.wspolczuje kubie ze ma takie 'fanki' jak ty.a teraz koncze ta nierowna walke bo nie moge juz patrzez jak sie publicznie upokazasz.
na marginesie polecam kurs szybkiego czytania ze zrozumieniem(klade nacisk na to drugie)
a teraz podrawiam(srodkowym palcem)

sanczopansa

przegladalem twoj profil...(buahuahua) i mam nadzieje ze nie znajdziesz mnie w ciemniej uliczce jak bede wychodzil z jakiegos pubu w piatkowy wieczor.

sanczopansa

Ja myślę, że On się bardziej cieszy z tego, że tacy jak ty omijają Go szerokim łukiem;) Za tępy, żeby coś zrozumieć i jeszcze uznaje to za znakomity powód , żeby kogoś obrażać...to już jest patologia. Ja twojego wolę nie przeglądać, bo to jeszcze źle na mnie wpłynie a poza tym, nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu panie wyjałowiony z wszelkich argumentów.

uwieziona

po raz n-ty klania sie czytanie ze zrozumieniem,dziewczynko jezeli zamierzasz dalej kontynuowac dyskusje ze mna zacznij czytac moje wypowiedzi,a nie slepo wypisuj banalne kontrargumenty ktore w twoim mniemaniu sa blyskotliwe.
wcale nie omijam go szerokim lukiem,poniewaz komentuje jego zachowanie/wypowiedz/wyglad etc.
nie jestem tez wyjalowiony tylko moje argumenty do ciebie nie przemawiaja,i bynajmniej nie ze wzgledu na brak trafnosci(ponawiam prosbe o wziecie ksiazki do reki) .ten stek bzdur ktory niewatpliwie uwazasz za bystry /inteligentny/blyskotliwy komentarz jest strasznie ciezki do rozszyfrowania/zrozumienia.tak wiec nie mam zamiaru przekonywac cie do swoich racji.jest to forum dyskusyjne a wiec oglaszam w nim moje stanowisko dotyczace kuby.a jakie jest kazdy widzi.
po raz kolejny cie pozdrawiam(sama wiesz jak)

sanczopansa

Sam widzisz "jest strasznie ciężki do rozszyfrowania" więc może ty lepiej sięgnij po kilka książek? Bo ja nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu. A jak nie masz rzeczywiście problemu z argumentami, to podaj mi jakiekolwiek, które by dowodziły temu, że niby mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

uwieziona

'ten stek bzdur ktory niewatpliwie uwazasz za bystry /inteligentny/blyskotliwy komentarz jest strasznie ciezki do rozszyfrowania/zrozumienia'
jest ciezka do rozszyfrowania/zrozumienia ze wzgledu na wymiar glupoty jaki posiada. ty tepa palo,nie mam sily na dyskuje z toba
twoj nick mozna okreslic mianem nowego synonimu glupoty i debilizmu.
a kysz!
zebysmy sie dobrze zrozumieli mam nadzieje ze ponizszy link zobrazuje ci co powinnas w takiej sytaucji zrobic;

http://www.youtube.com/watch?v=-GfscmQoqaE

sanczopansa

O! Kolejny błyskotliwy link autorstwa sanczopasy;_) Wiesz...nawet mi cie trochę żal. Poświęciłam się i prześledziłam fora i twoje urocze konwersacje z innymi użytkownikami i mogę z całą pewnością stwierdzić, że masz poważne problemy. A ja nie mam zamiaru ani brać w tej farsie udziału, ani przyczyniać się do progresji twojej dewiacji. To straszne, że niektórzy traktują świat wirtualny jak swój drugi dom i do tego miejsce na swoje żałosne próby poniżania innych dla własnej chorej satysfakcji. Ty na prawdę jesteś nienormalny. Papa

uwieziona

chapaj dzide kretynko!

uwieziona

dobrze się czujesz

pizdak

O gustach się nie dyskutuje.