Dowód na to że dziś telewizja stawia na tandeciarzy, gość nie umie nic, chciał sprzedać Jarocin!!! Jego dowcipy kręcą się wokół tego samego tematu, totalna miernota...40 letni facet robiący z siebie debila by zarobić na chleb
Według mnie jest prawdą, że tak jak powiedziałeś telewizja stawia na tandetę, podróbę. Natomiast nie mogę się zgodzić, że jest nim Wojewódzki. Zauważcie, że nie ma w Polsce drugiego takiego programu, który łamie publiczne kanony i totalnie prześmiewa naszą szarą i nudną polską rzeczywistość. Uważam, że gościu tandeciarzem nie jest, bo w tym co robi jest dość oryginalny (chociarz jak sam się przyznaje wzorował się na programie Jagielskiego). Za to, że istnieje taka osoba jak on, która przewraca wszystko do góry nogami za pomocą słów jest przeze mnie lubiany (choć czasami przesadza, np. z tą flagą w kupie, czy wyśmiewanie tej chorej dziewczynki z Radia Maryja). Podsumowując, myślę ze Wojewódzki jest w polskim środowisku pop kultury potrzebny, żeby go urozmaicić
Pozdr
Drugiego takiego oryginała jak Fritzl też nie znajdziesz...Też złamał wszystkie kanony.
Drugiego Leppera też będzie ciężko znaleźć...
Takim właśnie oryginałem jak dwóch powyższych jest Kubeks...Stary, sfrustrowany, pokręcony piernik, który na swej anormalnościm, chamstwie, socjopatii i psychopatii "pozyskał" "fanów".../Jola Rutowicz i Miś Wiśniewski też są "oryginalni" i też mają "fanów"/
Jakuba Władysława, jeżeli chodzi o wrodzony debilizm i głupiznę stawiam ex equo z Misiem Wiśniewskim, za to poniżej Joli Rutowicz...
Małpa spuszczona z łańcucha w trakcie imprezy ludzi kulturalnych też jest urozmaiceniem...Czymś takim jest Jakub Władysław Wojewódzki, lat 47...
/wzorował się na programie Jagielskiego...No tak- jaki idol, taki uczeń...choć przy całej swej beznadziejności /- bo Wojtuś jest cienki jak barszcz/ to jednak Jagielski przy Kubku jest jak de Niro do Mroczka/
Lisoszakal, chyba nie do końca zrozumiałeś sens mojej wypowiedzi, skoro porównujesz Wojewódzkiego do Leppera, czy Fritzl'a bo według mnie nie mają nic wspólnego. Mam wrażenie, że twoje subiektywne wypowiedzi wynikają po prostu z tego, że zawsze musisz coś napisać o osobie, której nie lubisz. Szkoda, że są one pozbawione jakichkolwiek, wartościowych argumentów. Lepper- polityk, Fritzl- gwałciciel, Wojewódzki- showman = żadnych powiązań nie widze. Pokaż mi drugą osobę w Polsce, która w lepszy sposób od Wojewódzkiego, pokazuje ludzi i Polskę w krzywym i prześmiewczym zwierciadle..?
Lepper- pseudopolityk, Fritzl- odmieniec i dziwoląg, Jakub Władysław Maria Wojewódzki- pseudo showman, pseudodziennikarz i na dodatek totalny odmieniec i dziwoląg...
Myślę, że zrozumiałem sens Twej wypowiedzi bardzo dobrze, czemu dałem wyraz.
Krótko, zwięźle i na temat...Zobacz ile wartościowych argumentów i porównań, jeżeli się rozchodzi o Jakuba Władysława Marię "Kubeksa" Wojewódzkiego!
W krzywym zwierciadle Polskę pokazywali zdolni satyrycy- Pietrzak, Laskowik i tak dalej...
Dziś nieźle to robi Kryszak i "Szkło Kontaktowe", a także paru zdolnych gości.
Krótko mówiąc, jeżeli wdg. Ciebie Jakub Władysław Maria "Kubeks" Wojewódzki dowcipnie i błyskotliwie pokazuje ludzi i Polskę to Ci współczuję gustu.
Gość podobnie jak J.M.W.P. etc. Rokita nie potrafi nic, nie umie nic i bierze się za coś czego jeszcze bardziej nie umie...
To są ludzie, którzy nie umieją nic, panie kolego!
Jakub Władysław Maria Wojewódzki wziął się za coś, czego nie umie robić...Równie dobrze mógłby poprowadzić elektrownię jądrową albo myśliwca w tunelu...
Powiesz, że ma fanów...Ano ma kilku jeszcze...Coś w stylu reprezentacji piłkarskiej San Marino mu zostało ;-))
Koleś się kończy i bardzo dobrze /obecnie ma milion z hakiem publiczności, ale poniżej półtora/ :-)))
i za pół roku będzie po meczu...dziękuję :-)