Loooknijcie sobie pod ten link http://www.joemonster.org/article/7018/jak-wygladal-wojewodzki-zanim-byl-znany
z tego fotosa spoziera spod wiejskiej grzywki Antka zakompleksiony, przez nikogo nie lubiany, nie mający kolegów wieczny prawiczek...
No i ten ograniczony parobek, przyjaciele pewnego dnia stwierdził- "Wmówię sobie, że jestem pewny siebie, wmówię to sobie do tego stopnia, że będę w to wierzył".No i mamy efekty...Teraz jest jeszcze gorzej, niż wtedy.
Tak więc ów pożałowania godny dureń, który przez wszystkie szkoły specjalne, które "zaliczał" od wszystkich na podwórku dostawał wycisk, powiedział sobie- "DOŚĆ" (teraz mówi enough), znajdę dziewczynę i będę pewny siebie...Niestety nie wyszło ani jedno, ani drugie ale grunt to dobre samopoczucie i oszukiwanie samego siebie (takie placebo).
A jakub władysław "placebo" wojewódzki to już potrafi- wmówić sobie, że jest cool (choć nie jest).
PS- Głupi, głupszy 1. już był ponoć- jakub władysław vs. sz.majewski...teraz ma być dwójka- jakub władysław vs.Andrew L. (dobrze, że nie mam telewizora), pozdr.
Suponujesz Waść stany maniakalno depresyjne u mnie, bo mnie tu trochę nie było, tak? No i myślisz, że znów jest nawrót? ;-)
Nieee...bracie- po prostu chciałem odpocząć od komputera i tu nie wchodziłem, a moja nienawiść w stosunku do tego cymbała jest i będzie constans.Jestem niezachwiany w nienawiści do jakuba władysława debila.
PS- noo chyba, że podpuszczasz mnie;-) Ja po prostu już nie chcę się wypowiadać o tym ścierwniku ale jak kolega -Oglądacz (mój ziom z innych forów) lajsnął takiego fotosa to musiałem coś napisać i skomentować ten małpi pysk jakuba władysława nikodma wojewodzkiego, nie?
pozdro...
niezle. no coz, z kazdego szamba da sie zrobic perfumerie a ludzie sie zmieniaja.ja to sie dziwie ze on tego dowodu nie spalil. przeciez on kocha swoj nowy wizerunek i nie pozwoli go niszczyc.widocznie niedopatrzenie. a kolega lisoszakal niech sie nie denerwuje bo zlosc pieknosci szkodzi ponoc i u Ciebie nie daj Boze pojdzie odwrotnie i sie zrobi jaki lisokaczor a to polaczenie gorsze od wojewodzkiego.pierwszy czlon strasznie impulsywny a drugi malo rozgarniety. pozdrawiam