Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

Ostatnio sobie TV4 włączyłam i aż oczy ze zdziwienia przetarłam... Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale na kanapie u W siedział Cejrowski??!! Ten pomiot odważył się do zaprosić...! Aż mnie żałość za serce chwytała, gdy widziałam, jak ten imbecyl drze się i robi cholernie dużo hałasu obok takiego człowieka jak Cejrowski...

użytkownik usunięty
Zenobia

A co? Cejrowski lepszy??Dla mnie to leszcz jakich mało a już szczególnie ten jego WC Kwadrans.Zresztą co ja będe się o tym moherowym dzadku rozpisywac.Zaraz mnie zrąbią liszokaj i świta

Cejrowski to człowiek z klasą. Gość, który ma swoje zdanie i potrafi je wyrazić, a także odpowiednio uargumentować...

_Ja_

dokaldnie to samo mozna powiedziec o wojewodzkim. i chociaz ten odcinek akurat mi sie nie podobal to musze stwierdzic ze mimo wszystko cejrowski wypadl naprawde blado przy wojewodzkim. a jak wyskoczyl z tym lodem to juz bylo calkiem zalosne, co zreszta wojewodzki mu w bardzo fajny sposob uswiadomil :P

MartynaD

Według mnie to samo to, że Cejrowski przekroczył próg studia tego czubka, było już lekkim przegięciem... Nie rozumiem, jak możesz się zachwycać takim chamem! Niejednokrotnie udowodnił wszystkim,że kultury nie ma za grosz. Nie tylko w tym swoim żałosnym programie robi z siebie błazna, ale pamiętam go jeszcze z idola, jak bez skrupułów obrażał uczestników. No i jego występ jako jurora w tańcu z gwiazdami! Nawet na panią Tyszkiewicz się sadził! Chociaż Ona wiedziała co mu odpowiedzieć :D

Zenobia

bez obrazy ale ja mysle ze chamem to nazywaja go ludzie ktorzy go nie rozmumia, nie maja poczucia humoru lub sa najzwyczajniej w swiecie sztywni. nie twierdze ze nie zdarzaja mu sie wpadki, nie uwazam go tez za swietego ale jak ktos uwaza ze on nie ma kultury to mnie to smieszy bo oczywiscie czasem przegnie ale z reguly ludzie ogldajacy program sa bardziej obrazeni na niego w imieniu tych gosci niz sami goscie :D on przez tzw blaznowanie przemyca do programu bardzo wiele waznych kwestii i spraw ktore nalezy po prostu wysmiac bo to chyba jedyna droga aby polacy zaczeli sie zastanawiac zanim slepo uwierza politykom, mediom czy nawet wlasnie wojewodzkiemu. on dzieki tej przykrywce blazna moze wskazac ludziom ich wady, wysmiac je i nie obrazic. oczywiscie nie wszyscy potrafia dostrzec. ja sie nim nie zachwycam ale uwazam ze jego program jest potrzebny a przy tym smieszny. pani tyszkiewicz tez wcale nie sprawiala wrazenia zbulwersowanej :P moze po prostu ma ten dystans do siebie o ktorym wojewodzki tak czesto powtarza. jak ktos nie rozumie formuly tego programu ani tego co tak naprawde robi wojewodzki to moze nie ogladac. dla mniej wymagajacych widzow zawsze pozostaje majewski :) pozdro

MartynaD

P.S. wyzywanie go od czubkow i chamow tez nie najlepiej swiadzczy o twojej kulturze no ale to juz pewnie zupelnie inna kwestia :D

MartynaD

Odpiszę tutaj, żebym miała przed oczami Twoje wypociny :P

Na wstępie:
Szkoda, że Wojewódzki w żadnym ze swoich odcinków nie powiedział Ci, że pisze i mówi się "rozumieją" :D
Ale do rzeczy:
Nie uważam, że można wybaczyć mu jego przegięcia... Jest ich zbyt wiele. O wiele więcej niż wystąpień kulturalnych. Nie będę go szanować i tolerować tylko z tego względu, że on już taki kontrowersyjny jest i już! Zastanawia mnie tylko jedna kwestia, dlaczego taki Władysław nie nabija i szydzi ze swoich wad (którym ma niezliczoną ilość)? Umie tylko wytykać błędy innym. I taki ktoś jak on naprawdę nie musi uświadamiać mnie ani narodu bo jest na to za głupi. Program jego nie wnosi nic w moralność człowieka. Daje tylko zły przykład, bo chyba niewielu chciałoby mieć wśród osób bliskich takiego błazna i krzykacza, który nic konstruktywnego nie ma do powiedzenia (a mówi cholernie dużo). A dystans do siebie, cóż, ostatnio bardzo modny frazes, lecz wprost proporcjonalny do marnej treści jaką wnosi... Jest mnóstwo ludzi, którzy mają podobne poglądy na temat W. I co? Oni też są niepojętni?
Na zakończenie:
Wojewódzki w idolu mówił na ludzi "beztalencia" "miernoty" etc... I on w Twoim mniemaniu jest kulturalny. Ja na niego powiedziałam "czubek i cham" (co jest oczywiście prawdą) i w Twoim rozumieniu nie mam kultury... Ale co tam! Jak Ty nawet nie wiesz, że zdanie się wielką literą zaczyna, to to wcale mnie nie dziwi.

Pozdro!

Zenobia

baaaaardzo przepraszam za to rozumieja i za to ze nie zaczynam zdan z duzej litery. dobrze ze mnie poinformowalas ze powinnam tak robic to moze chociaz bede wiedziala jak pocztowke wypisac bo wczesniej mialam z tym niemale klopoty. to tak apropos wytykania innym bledow :P a wracajac do tematu: ja zauwazylam wiele razy jak nabijal sie ze swoich wad. inni tego nie zauwazyli. niektorzy w ogole niewiele zauwazyli poza tym ze krzyczal i nawet nie bardzo wiedza co. jest czlowiekiem wyksztalconym choc to moze niewielu obchodzi gdy nazywaja go glupim. ja cie nie bede obrazac ani tlumaczyc ci co w moim rozumieniu jest kultura bo wyglada na to ze ty wiesz to lepiej niz ja sama. mysle ze udowadnianie ci ze ludzie z idola wedlug wojewodzkiego byli tak samo beztalenciami jak on wedlug ciebie jest chamem tez bedzie bezsensowne wiec na tym koncze swoje wypociny. dodam jeszcze ze nikt nie ma przymusu ani ogladania programu ani wystepowania w nim i raczej ludzie robia to dobrowolnie. mozesz odpisac ale juz ci nie odpowiem gdyz widze ze to do niczego nie prowadzi a moze sie co najwyzej przerodzic w pyskowke co nie za bardzo mnie interesuje.
Pozdro!

MartynaD

Od razu mówię, nie mam zamiaru doprowadzić tej rozmowy do jakiejś nieprzyjemnej wymiany słów. Nie wiem, dlaczego mnie o to posądzasz (bezpodstawnie). To, że przyczepiłam się do wielkich liter to tylko dlatego, że strasznie niewygodnie się to czyta.
Odnoszę wrażenie, że nadajesz z Wojewódzkim na tych samych falach, bo skoro zauważasz to, czego inni nie widzą... Zauważa się jednak, że krzyczy, bo takim właśnie zachowaniem odwodzi uwagę ludzi od wątku. Odnośnie jego wykształcenia. To, że ktoś skończył studia nie czyni z niego wartościowej osoby. Już kiedyś taki temat był poruszany na forum, więc nie będę się powtarzać.
"ja cie nie bede obrazac ani tlumaczyc ci co w moim rozumieniu jest kultura bo wyglada na to ze ty wiesz to lepiej niz ja sama." - ja tylko zwróciłam uwagę na to, co uznajesz za kulturalne a czego już nie.

"mysle ze udowadnianie ci ze ludzie z idola wedlug wojewodzkiego byli tak samo beztalenciami jak on wedlug ciebie jest chamem tez bedzie bezsensowne wiec na tym koncze swoje wypociny." - tegoż zdania szczerze Ci powiem nie kapuję ;P

Na zakończenie. Ja mam swoje zdanie - Ty swoje... Uprzedzona chyba jesteś. Albo do mnie, albo do takich rozmów. Chciałoby się rzecz strach przed porażką broniąc niesłusznego poglądu, ale tego nie powiem :D

Pozdro!

MartynaD

Niestety Zenobia naprawdę taka jest:P Do Wiadomości zainteresowanych: Lisoszkal nie bywa już na FW- wiadomość z pierwszej ręki:)

Mims

"Niestety Zenobia naprawdę taka jest:P" - rozwiń tą kwestię :D

Swoją drogą. Chyba jakaś przemęczona jestem dzisiaj, bo już drugiej wypowiedzi nie rozumiem ;P

Mims

Lisoszakal padł.
Albo kupił sobie mokasyny. Z cekinami.

Zenobia

Cejrowskiego nie lubię za jego zdanie o homoseksualistach - drugi Bosak się znalazł po prostu.