Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

Którą zagraniczną gwiazdę chcieli byście żeby Kuba zaprosił do siebie do programu.

Ja osobiście chciał bym żeby zaprosił Chucka Norrisa lub Jean Claude Van Damma..

jarek1990

eminem :D

jarek1990

w ogóle, gość nawet nie sili się na rozmowę poi angielsku, nie wiem czy nie zna języka czy taki ma kaprys, no wg mnie nie bardzo to wygląda...

more_than_a_woman

po angielsku**

@weareyoung no Tyson go zmiażdżył ;)

more_than_a_woman

Wygląda na to, że nie zna angielskiego:)

alien_2

Nie zna, pamiętam jak straszną wiochę odwalił (wraz z Alą Janosz wystylizowaną na grandżową Avril Lavigne) w międzynarodowym odcinku Idola. Raz zrobili taki finał finałów ze zwycięzcami i jurorami międzynarodowych edycji. Okropne to było, gorsze niż Eurowizja. Wojewódzki po angielsku wypadł nawet gorzej od tego oblecha Sajmona, brrrr.

jarek1990

według mnie nie wiem czy poradziłby sobie z Chuckiem Norrisem. On przeważnie zaprasza osoby, które uważa za gorsze od siebie lub które dobrze już zna... Myślę, że skompromitowałby się przed Chuckiem Norrisem... a może nie? nie wiem.

użytkownik usunięty
jarek1990

Eminema nie bo za bardzo go lubie,XD po wywiadzie z tysonem ktory ogladalem tylko przez trzy minuty bo dalej juz niewytrzymalem wole zeby nikogo z zagranicy niezapraszal :P

DiCaprio

jarek1990

Sylvester Stallone.