Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

do filmiku jak Doda w jego programie oblała go wodą i ten pierwszy raz w życiu nie wiedział co powiedzieć??

Szajba

Nie tak pierwszy raz w życiu - dzielnicowy często nie wie, co powiedzieć, dlatego pierdoli od rzeczy.;-)

_Ja_

No ale na antenie zawsze jakoś tam sie umie wygadać, dogadać albo zapanować nad sytuacją. Prymitywnie ale zawsze jakoś. Podobno jak Doda go oblała to ten złapał zwieche \ Marzy mi sie zobaczenie tego :P

Szajba

Wystarczy, że zobaczysz jak go Lepper zniszczył swoim opanowaniem i kulturą.
On potrafi jechać tylko po wielkich gwiazdach polskiej telewizji - Agnieszka Frykowska, Katarzyna Cichopek, Bracia klony itd...

_Ja_

Zniszczy go każdy, kto się nie przestraszy jego nadmuchanej renomy :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

http://www.funportal.pl/Doda_kontra_Wojewodzki/f1dfd7c8/podglad.html - tu cosik jest, ale nie wiem, czy to to, bo nie sprawdzałem dokładnie. Pozdro :)

Bezmozgi_Ogladacz_again

http://www.funportal.pl/r/f1dfd7c8/Doda_kontra_Wojewodzki.html - któryś z tych linków (albo oba) powinny działać...

Bezmozgi_Ogladacz_again

O żesz w mordę :-)))
Panowie Bracia, toż to nokaut...Pierwszy raz to widziałem i powiem krótko - BOMBA!
Siksa o ponad 20 lat młodsza wbiła w ziemię tego dziadka klozetowego...Miazga, nokaut...Miki Tyson by lepiej nie zrobił :-)

Hahaha...Po prostu sprawdza się stara teoria- z chamem gadamy po chamsku i się nie cackamy.
Mówiłem zawsze, że ten platfus ma tragicznie niską samoocenę i pokrywa to chamstwem...no i wyszło szydło z wora...oczka spuścił, uszy stulił, chuda szczena opadła i zaczął jak jakaś małpa - "YYYYYYYYYYYYY":-)))

Gdyby ten śmieć miał mózg to by się zapadł pod ziemię i zostałby pustelnikiem (bo takich akcji jest więcej), normalny człowiek by się więcej nie pokazał w TV.

A swoją drogą, cholera...czy jego szefowie tego nie oglądają?Przecież tego makaka powinni wykopsać i dać wilczy bilet.

Każdy go zmiażdży praktycznie (pamiętam urywki, motyw z Olbrychskim, Nowickim...), przy Andrew łapy mu się trzęsły ale wielki pakero przed 14-latką z małego miasteczka w "Idolu", haahaa.

Po grzyba trzymają tę łańcuchową małpę w telewizorni, pytam...

lisoszakal

O fuck :D:D:D:D Jest lepiej niż się spodziewałem.
Dzięki wielke za linka. Nawet lisek skorzystał.
Pozdrawiam.

Szajba

It's ok, go and play... :) Jakby co, to do usług <ukłon> ;)