Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

"Mit" jakuba wojewuckiego bardzo łatwo obalić, tak łatwo, że nawet nie macie pojęcia.Ten karzeł stąpa po cholernie kruchym lodzie i jak Nikodem Dyzma modli się codziennie-Panie, spraw żeby mi się jeszcze trochę udawało, żeby nikt się nie poznał na mnie...Ludzie! Ten karzeł po prostu kpi z Was (serwując taki idiotyzm), a Wy to kupujecie jako inteligentną rozrywkę...Wiecie co by powiedział J.M.W.P.etc, etc. Rokita na działalność wojewuctwa? Powiedziałby-to jest zbłodnia!Zbłodnia!
Dlaczego łatwo rozszyfrować tego karła-jakuba? Otóż jest identycznie idiotyczny i żałosny w każdym przypadku...Ale! Ktoś pewny siebie i twardy (a przy tym "lubiący" go tak jak ja)po prostu zniszczy faceta, a widzowie stwierdzą, że nie warto oglądać takiego chłamu,w którym albo nasz chamek niszczy małe, grzeczne dzieci, albo jest kasowany przez doświadczonych ludzi.No i jego "mit" po prostu pada., bo t tchórz, hochsztapler i zakompleksiony picer.

Ludzie mówią tu, że Liroy go skosił równo z ziemią, podobnież zrobiła ponoć głupia ale butna i bez hamulców Doda...i nie tylko oni.Za to wojewuckie pozamiatało Bogu ducha winną małą Kwaśniewską, czy Cichopek, czy inne grzeczne dziewczę. No i mata odpowiedź na wojewuckie, Drodzy Ludzie.Warto go oglądać?

Ludzie powiadają w kraju, że to dziennikarz;-) Otóż, czy bezdomny (bez skończonej stomatologii), który wyrwie ząb koledze jest dentystą albo czy bandyta znający dobrze las, bo się ukrywa od 10 lat (a nie skończył leśnictwa) jest leśnikiem? Po co byłyby studia dziennikarskie, gdyby byle osioł po maturze zostawał dziennikarzem? OK, niech będą inne studia (jakiekolwiek)-polonistyka, zootechnika, mechanika, medycyna, a potem dorobione jakieś studium dziennikarskie, czy coś w tym stylu!OK ale, żeby nie było wstydu, że cep bez szkół i robi szoł!Wiecie o co chodzi, nie?

Teraz tak, Moi Mali Czytelnicy...Kto wie, może nasz bohater to czyta? Może nasz anorektyczny narcyz (tak siebie określa) dostał cynk od jednego ze swych przyjaciół-mopa leszczyńskiego, jakuba wesołowskiego, mroczków, że jest na Film Webie, więc jest aktorem ;-)Nasz anorektyczny narcyz odpalił cieniutkiego laptopa marki "Ferrari" i zajrzał na Film Web, a tu takie gromy! Przemyśl chłopie to i owo (i tak nie wierzę ale co tam);-)

P.S. Nie oceniajcie mnie jako człowieka po tym co tu napisałem...Ja podobnież jak wojewuckie w telewizorku tylko tu jestem taki bohater, SZOŁMEN, debeściak i kozak, normalnie jestem zahukanym, małym człowieczkiem, śpiącym z misiem Kleofasem, podobnież jak jakup wojewuckie ;-))) Ale pamiętajta...taka jest prawda o naszym łachmaństwie, biurokractwie i województwie...

Jakieś pytania? Nie truj mi tutaj...patrz moje wykłady poniżej.

pozdro...

lisoszakal

Hmm, muszę ci trochę przyznać racji, choć ja w przeciwieństwie do ciebie nie zamierzam go krytykować. Jak tam go troszkę lubię i nic tego nie zmieni. A tak w ogóle tekst bardzo dobrze napisany.

Esej

Ja go troszkę nie lubię ;-)))

Aha, gdybyście widzieli ludzie jego bzdety i idiotyzmy w "Przekroju"??? To woła o pomstę do nieba! Jak p.Najsztub mógł mu dać całą stronkę?

Waldorff, Eile, Lengren i cała dawna ekipa chyba będą go straszyć po nocach!

A Waldorff to by chyba poszczuł to karykaturę faceta (wojewuckie) swoim jamnikiem...i na pewno jamnik dałby radę temu strachowi na wróble...

Jezuuu...wojewuckie "pisze" w Przekroju...Boże!!!!!!

lisoszakal

Drogi panie profesorze :D Jak pan mógł :D Wojewódzki przez u ? Bład wszech czasów

Klocek

Co jaki buond ? Ja tó nie widze rzadnyh buenduf.