To dzieki niemu wszystkie programy w ktorych on zasiada jako członek jury staja się hitami.Jest mega inteligentny,dowcipny,błyskotliwy i potrafi zaskakiwać widzów swoimi wypowiedziami.
10/10
Mega inteligentny bo w czasach gdzie ludzie nie czytaja ksiezek i sluchaja masowej papki
umial wypromowac sie na plecach dwoch stacji telewizyjnych?
Kazdy dziennikarz posiada taka wiedze jak on.
Kuba Wojewodzki jest mocno przereklamowany.
Chyba zeskakiwać;) Weź się człowieku ogarnij i zrób coś ze sobą skoro mu tak zazdrościsz zamiast rzucać takie suche i nielogiczne teksty...
Zeskakiwac tez potrafi
Porownanie do malpy jest jak najbardziej logiczne. A w przypadku Wojewodzkiego powiedzialbym nawet , ze jest ;delikatne i subtelne
No i sama wez sie ogarnij i zrob cos ze soba. Twoj guru nie posiada nic, czego mozna by mu bylo zazdroscic
Może Ty jesteś na etapie wieku, gdzie ma się swojego guru (w Twoim rozumieniu idola), ale ja już dawno mam to za sobą, więc pomyśl zanim coś napiszesz...różnica między uważaniem faceta za seksownego w oczach kobiety, która umie to docenić oraz szacunek i podziw dla niektórych cech charakteru danej osoby oraz ślepym zachwytem całości zainteresowanego bez względu na wszystko jest zasadnicza i logiczna oraz oczywista, ale jak widać nie dla wszystkich...
U nastolatki zachwycanie się idiotą szczególnie nie dziwi, a nawet jest zrozumiałe. Gdy natomiast taki zachwyt wyraża dojrzała kobieta to znaczy ,że jest dojrzała tylko z racji swojego wieku
Nie znasz mnie, więc nie pleć takich rzeczy, bo to jest po prostu śmieszne. Dla Ciebie z pewnością też jakiś facet jest bardzo atrakcyjny(nie mówię tu tylko o wyglądzie) i co, ja mam też powiedzieć że to idiota że w związku z tym jesteś niedojrzała tylko po to, żeby na sztucznych i irracjonalnych argumentach udowadniać swoje infantylne racje? Uważasz to za dojrzałość? A to, że Kuba kreuje siebie na niewyżytego seksoholika to inna sprawa i Jego sprawa, że psuje sobie wizerunek. To wszystko i tak tylko hipotetyczne rozważania, więc to pomijam. Natomiast te Twoje określenie "taki zachwyt" to zupełnie coś innego, niż ja odczuwam. Ty sugerujesz (ze zresztą oczywistych względów) coś na miarę nastoletniej infantylnej i czysto platonicznej miłości, która oczywiście nią być nie może. Takie ubóstwianie w imię przerostu formy nad treścią. Mój szacunek i podziw dla Niego wyraża się w zupełnie innych kategoriach. Ale po co ja się w sumie powtarzam skoro Ty i tak nic nie zrozumiesz, bo wrzucasz wszystko do jednego worka i próbujesz na siłę udowodnić bzdurne wymyślone na bez podstawie teorie. Powodzenia z takim podejściem. A to, że wg Ciebie to idiota to nie znaczy, że możesz uzurpować sobie prawo do tego, żeby obrażać każdego kto Go lubi.
Wzorcowy przykład, jak pisząc tak dużo, można powiedzieć tak niewiele.
Dla mnie żaden facet nie jest atrakcyjny. Atrakcyjne dla mnie są kobiety
Wzorcowy przykład, jak mimo usilnych starań ktoś i tak nie jest w stanie pojąć najprostszych rzeczy. Na jedni wychodzi, sugerowałam się avatarem.
Już chyba powiedzieliśmy sobie wszystko. Przy braku zrozumienia, pozostało nam już tylko przerzucanie sie złośliwościami, a to chyba nie ma sensu
Zyczę ci wszystkiego dobrego.
Cóż, mimo usilnych moich prób się chyba rzeczywiście nie zrozumiemy. Mimo wszystko, ja Tobie też życzę wszystkiego dobrego.
Owszem,ale nikt nie potrafi zrobic takie show jak Kuba,nie musisz wstawac z kanapy żeby rozśmieszyc widzów podczas gdy Majewski błaznuje ile wlezie.
Na szczęście majewskiego zdejmują a Kubuś będzie bawiłdalej czy chcecie tego czy nie...
I chwała im za to:) Majewski tylko na samym początku mi się podobał, ale bardzo szybko i skutecznie zaczął do siebie wielu zrażać.
wiele osób wypowiada się pogardliwie i obraźliwie na jego temat, ja osobiście uwielbiam programy z jego udziałem, a niektóre wypowiedzi rozśmieszają mnie do łez.
nie on wchodzi im w dupe
i placi zeby do niego przychodzili
a oni daja z siebie na wizji robic idiotow...
zalezy kto jest u niego.wezmy takiego kalamage.kompletnie przejal show.kuba byl tak zdesperowany ze na koncu wyplul gume do jego szklanki z woda.co w jego mniemaniu bylo swietnym zartem.podobnie bylo z kondratem .wojewodzki tylko przerywal madre odp marka swoimi durnymi i oklepanymi zarcikami.
wojewodzki zrobil sie powtarzalny/nudny nic nowego nie oferuje ,zaprasza 5 raz ta sama osobe albo gosci ktorzy nic nie wnosza do romowy-patrz olga frycz.kompromitacja i dno intelektualne az tryskalo z tej lekko przycipanej dziewczynki.
Za obrażanie ludzi z Zespołem Downa dawno powinien stracić wszelkie profity z reklam i z reklam powinien zniknąć.
Ani błyskotliwości, ani wrażliwości, ani inteligencji... Od lat szkolnych Wojewucki jest złośliwy, zbiera "haki" na swoich gości w programie... Program prowadzi utartym szablonem: jakiś cytacik, na początku przed wejściem zaczyna gościa chwalić pod niebiosy, potem pyta gościa o intymne sprawy, powołuje się na odbyte rozmowy poza studiem [na przykład na jakiejś imprezie lub przez telefon, co ma oznaczać dla nas, że jest kumplem gościa]. Czasami gość promuje swoją płytę lub książkę. Wojewucki pochwali, ale też , jeśli sobie za dużo pozwala z gościem, to skopie mu tyłek złośliwością... - Wszystko według utartego schematu. Jest przewidywalny, jak akcja sto razy obejrzanego filmu. - Na playu ma trochę inny schemat, ale nadal nie jest to nic odkrywczego, poza krótkimi spodenkami prowadzącego i jego śmiechem pawiana.