Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

wszystkiego naj życzę tobie Kubo dalszych sukcesów (głównie tych muzycznych ;))

marko666

Wszystkiego naj... Jak to on mówi - prawie 30 lat! Prawie jednak robi różnicę!
A tak poza tym rada - niech nie szpanuje tym Porsche już tak... Rozumiem jakby sobie Saleena S7 albo Veyrona kupił to co innego :P
Poza tym... może by sobie żonkę znalazł? :)

MegaTM

Albo Pagani Zondę albo Koenigsegga...Niestety, żeby sobie kupić taki automobil to trzeba się dużo uczyć! ;-)

Poza tym on nawet nie ma Porsche Turbo, bo też za drogi...

Żonki nie znajdzie nigdy - stawiam butelkę najlepszego napoju i nowiutkie Porsche (a co tam i tak wygram!), że nie znajdzie nigdy, przenigdy kobiety...Czemu? A bo wiem jak myślą kobiety i taki kolo jest bez szans! Chłopca znajdzie bez problemu.

ps- 100 lat...naprawdę już blisko do tej stówy.

użytkownik usunięty
lisoszakal

lisoszakal nie zgrywaj mądrego bo ci to kiepsko wychodzi. Nie lubisz K.W, fajnie tylko po co sie udzielasz w każdym temacie na jego temat? Chcesz pokazać jaki ty to fajny jesteś? Chcesz się dowartościować?
Ja sie mogę założyć, że ty z młodzieży (lamusów) wszechpolskiej jesteś...
Co do samochodu to mówisz, że trzeba sie dużo uczyć, żeby (fajny) mieć... To powiedz mi jak dużo sie uczą amerykańscy raperzy, piłkarze, piosenkarze, sportowcy?
Bo w końcu oni takie bryczki mają, a 60% z nich wyższego wykształcenia nie ma....
Jak by sobie Kuba kupił McLarena F1 lub Porsche GT3 RS to byś gadał że to snob itd. Ma zwykłe Porsche 911, które Ty jedynie możesz na obrazku z gumy Turbo zobaczyć. Najwyraźniej nie ma potrzeby kupować sobie innego.
Co do żony to chyba sam masz z tym problem...
Pozdrawiam

Vitam kolo!

Nie zgrywam mądrego i nie chcę pokazać, że jestem cool.
No i broń Boże, żadna ze mnie młodzież wszechpolska i inne mochery.

Ja po prostu nie trawię tej kreatury i uświadamiam ludziom, że nie warto być fanem takiego ZERA.Facet nie reprezentuje sobą NIC!

Wiem, wiem, masz rację...raperzy (analfabeci), piłkarze, wiśniewskie, wojewucki, kryminaliści...to wszystko matołki bez szkół, a mają bryczki.No bo dla motłochu bryka to podstawa.Takie czasy, że cymbały mają Porsche, a ludzie na poziomie Lanosy albo tramwaj, co robić! ;-))

Nie odnoś wszystkiego co piszę o Kubeksie do mnie...Przede wszystkim mam zdrową orientację i nie jestem pajacem-kreaturą.
Czas zmienić idola, kapitanie...

pzdr.

lisoszakal

44 lata sporo juz ale nie wyglada na 44 ^^ czas na zone i dzieci

BriT

jakub władysłwaw wojewucki ("Kubeks") z Koszalina powiedział - cytuję teraz - "MOJA ŻONA JESZCZE SIĘ NIE URODZIŁA" i to są autentyczne jego słowa!

Zatem w najlepszym wypadku ożeni się za 18 lat, a wtedy będzie miał lat 63...Po roku dziecko - 64, 1-sza Komunia- 72, Matura - 83 lata...:-)

Ciekawe kiedy jakub władysław zostanie dziadkiem? Jak sam będzie tata-dziadek! :-))))))

To była wersja bardzo optymistyczna, bo on i tak się nigdy, przenigdy nie ożeni, i nie będzie miał dziecka...Po 1-sze - żadna kobieta sobie nie weźmie na kark takiego durnia, po 2-ie on nie jest zdolny do zapłodnienia kobiety (uwiąd pr*cia i 100-lejka ;-) )

To tyle.

lisoszakal

znowu nudzisz suko