Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

porozumiewawcze spojrzenia pełne politowania tych chłopaków, zażenowanie zachowaniem gospodarza i traktowanie Jakuba Władysława wojewódzkiego z pewną dozą pogardy i wyższości.Fajne, bystre chłopaki, z których każdy mógłby być synem tego dziadzia traktowały go jak kompletnego przymuła, ale inaczej się nie dało.Jednym słowem rozpaczliwy "człowiek", którego dni powinny być policzone w TV(N-ie)...Włączyłem wczoraj program ze względu na siatkarzy i stwierdziłem, że Kubeks obniżył jeszcze bardziej poziom, choć wydawało się to nie możliwe, gdyż zawsze pukał od spodu- dno było dla niego sufitem zawsze!
ps- zaskoczył mnie Kubeks, gdyż nigdy nie oglądałem tej żenady, bo wiedziałem czego się spodziewać, a tu niespodzianka i stwierdzenie, że jest jeszcze gorzej, niż było....choć to niemożliwe fizycznie.
Do tego nieustanne aluzje homoseksualne- jego ciągła obsesja

ps- Macie tak, że jest wam za kogoś wstyd? Że nie wiecie gdzie oczy podziać i mówicie, że na miejscu tej osoby zapadlibyście się pod ziemię ze wstydu? Ja tak miałem wczoraj, podobnie jak ci fajni siatkarze, i cała publika...Tagedia i mówię to bez złośliwości, bez satysfakcji...Tragedia starego, niespełnionego, biednego człowieka.

lisoszakal

heh, dokladnie, tez ogladalam ze wzgledu na siatkarzy (w szczegolnosci ze wzgledu na Kurka;p), probowal cos tam pod koniec normalnie gadac, ale mu nie wyszlo. ja nie wiem. czy on mysli, ze kazdy, kto do niego przychodzi interesuje sie niczym innym tylko dupami, seksem i alkoholem? stara sie byc inteligentny i obeznany ze wszystkim, a sam czesto w programie promuje gó.no. szczerze to az zal mi bylo chlopakow, ze wystapili u tego durnia, ktory na dodatek zaprosil jakiegos innego, jeszcze wiekszego durnia, chyba tylko po to, zeby mial z kim pogadac na swoim zboczonym poziomie. i jeszcse ten palant sobie medal zawiesil...

użytkownik usunięty
lisoszakal

No i znowu Cię nie ma na FW. Gdzieś jest? Wzejdź i świeć, o Lisie!