Naprawde żal mi go.Niewiem za co niektorzy twórcy tematów go lubią - za naśmiewanie się ze wsystkich!!??Niechce mi się nawet o nim pisac,bo z niego to DNO!
Żal za grzechy? To nie kościół...
Naprawdę staje się to już niezwykle żenujące i mdłe, gdy ktoś pisze żal...
Za każdym razem, jak czytam wypowiedzi takie jak Twoje, gdzie konstruktywna krytyka jest "obszerna", to mam ochotę wysłać sms o treści "POMAGAM". Aniu masz avka Jasia Fasoli ^^ w tym momencie wiem na jakim poziomie śmieszności jesteś :D Odnieś proszę Cię takie powodzenie, jak Pan Kuba, a wtedy można trochę pogadać ;)
Pewnie jestes bardzo zakompleksionym dzieckiem ktore ma niska samoocene!Jesli sie nie znasz na inteligencji to nie pisz.A slowo yal yostaw dla siebie.
To , że mam swoje zdanie nieznaczy,że masz mnie wyzywać od zakompleksionych dzieci,bo jak widać to ty jesteś zakompleksionym dzieckiem.
wogól dziecko to nie kościół żeby pisac żal. Żałować to możesz za grzechy.,,za wyśmiewanie wszystkich,, dziecko przemyśl sprawe czy on się śmieje z nich specjalnie ? nie on widzi co oni robią ,,śmiesznego lub żałosnego.,,Np.W jednym odcinku było ,,Pani Doda psize książke,, chyba ma prawo sie smiać w tym wypadku tak?? haha no nie tylko on bo widownia róznieeż tak i jak ja..Ale moze masz mózg prosty jak autostrada A4 to wybacz ..hahah mwhaha
Sory bardzo , ale to , że mam inne zdanie od np.ciebie to nieznaczy , że masz mnie wyzywac od dzieci , bo sam/a jesteś pewnie dzieckiem a tak a propos to raczej ty masz "mózg prosty jak autostrada A4" , bo zauważ , że większośc społeczeństwa go nie lubi i mają oni rację .
zastanów się co mówisz , wiem że pisze teraz z jakąć pewnie szaloną fanką feela^^ ale to nie znaczy że Kuba jest zły.Hm..większość społeczenstwa go nie lubi-no i ?wiesz on nie musi miec twojego szacunku -wrecz przeciwnie .No tak zawsze się znajdzie taki internetowy antyfan to zaczyna go wyzywać! Ludzie skąd taka zazdrośc do jego pieniędzy moze? sORRY ale nie znasz go osobiście i nie wiesz jaki on jest.Nawet jak byś obejrzała pare odcinków to byś wiedziala jaki jest zabawny i inteligentny .Może to błache co pisze ale wierz mi.!^^ to tyle
Sory , bardzo ale ja akurat nienawidze takich właśnie "gwiazdek" jak np.ten twój "Kubuś" i Feel , bo uważam , że to dno i zauważyłaś to , że piszesz mi , "No tak zawsze się znajdzie taki internetowy antyfan to zaczyna go wyzywać!" , a sama mnie wyzywasz, więc ty równiesz niemasz szacunku ... zastanów się co piszesz ... :/
A i jeszcze - oglądałam kilka odcinków jego programu i dlatego napisałam komentarz tutaj , żeby wyrazic swoją opinię , ale pewnie tego niezrozumiałaś .
A ja akurat nienawidze feel.Ale dlaczego piszesz w temacie zal mi go? Czy wogole to jest jakiś kościół że ciągle gadają żal? eh..trudno.A i on się nie naśmiewa z wszystkich , tylko oni sami się proszą !,,Gwiazdek.. czy ja powiedziałam że ,,mój,, Kubuś to gwiazda ?
Tak wyzywam cię ciekawe gdzie i jak? Sory mówie tutaj o znanych osobach które zazdroszczą takim znanym osobą pieniedzy i talentu którego samego nie mają.
a własnie i jeszcze cos napisze ;) zauważyłam że masz w avarcie Jasia Fasole no co jak co ale uszanuj że niektórzy mają wiekszy talent w humorze^^
No np. widac , że ja napewno mam większe poczucie humoru od ciebie , bo ty jakoś ubustwiasz tylko Kubę i ja mu niezazdroszcze nic , bo naprawdę niemam czego , bo niepisz mi , że "kariera" w TVN to jest coś , bo to jest nic . Porównaj sobie go chociaż do właśnie do Rowana Atkinsona , on przynajmniej nieprowadzi kiczowatego programu dla ludzi , którzy mają problemy z psychiką i zobacz sobie na jego filmografię , a Wojewódzki może sie tylko podniecac tym ,że podkładał głosy w kilku filmach i zagrał w serialach...
mwhahah:) nie no rozśmieszylaś mnie . Dziewczyno czy Kuba jest aktorem ? Nie , on jest dziennikarzem muzycznym dla twojej swiadomości.Sory , ty też mnie wyzywasz i jego mówiąc że ma kiczowaty program , nie pozwole sobie mówić zeby jakaś gówniara mówiła że mam problemy z psychiką .To prędzej ty masz jak oglądasz Jasia Fasole który tak krzywi morde i jest śmieszny.Żałosne.A i Kuba jeszcze prowadzi radio Eske, no bo przecież jak zauważyłaś jest dziennikarzem czy tak trudno ci to pojac?Ty masz jakieś problemy chyba jak sądzisz ze jego program jest dla ludzi którzy mają problem z psychiką .Idz oglądać swojego Jasia Fasole. pff
angelikakotek5 - stoję tuż za Tobą murem ;)
anno12345678910 -
Jestem naprawdę pełna podziwu i czuję wzrastającą fascynację w kierunku Twoich wypowiedzi :) musi być Ci ciężko żyć w ten sposób, dławić i tłumić tyle zasobów nienawiści, musisz długo spać...
Wyrażam również zrozumienie, wychodzę z założenie, że jesteś blisko spokrewniona z Panem Fasolą.
1. Kuba pewnego dnia w swym przepełnionym oparami absurdu i dystansu programie, powiedział, że nie zagląda do internetu, bo tam jest za dużo syfu, a z takim syfem się nigdy nie wygra, każdy jest mądry za ekranem swego peceta, dlatego mniej na uwadze, że on jest na tyle rozsądny w przeciwieństwie do mnie, że nie zamartwia się i nie odpisuje właśnie Tobie :P on to ma bez przeproszenia w dupie.
2. Twoja wypowiedź : "a tak a propos to raczej ty masz "mózg prosty jak autostrada A4" , bo zauważ , że większość społeczeństwa go nie lubi i mają oni rację ." -moja ulubiona :D
Tak, żyjemy w pięknym kraju na P, gdzie krytyka drugiej osoby to priorytet, tak więc nie mając konstruktywnej obrony, krytykujesz koleżankę poniżej <ukłony> ;]
Druga część jest najlepsza :D
Koleżanko muszę Cię zmartwić, ale masowe gusta są żałosne, większość słucha Feela,czyż nie? Dlaczego więc ja go nie słucham,zapewne jestem gorsza ... Większość nienawidziła kiedyś Sex Pistols, ale na ich koncerty przychodzili włażąc drzwiami i oknami... Dlatego ja kocham być w mniejszości, "tylko zdechłe ryby płyną z prądem" - zapamiętaj to.
3."No np. widac , że ja napewno mam większe poczucie humoru od ciebie , bo ty jakoś ubustwiasz tylko Kubę i ja mu niezazdroszcze nic , bo naprawdę niemam czego , bo niepisz mi , że "kariera" w TVN to jest coś , bo to jest nic ."
W długim jednym zdaniu zrobiłaś co najmniej 6 poważnych błędów ortograficznych ;] i to nie jest żart, tak więc powinnaś zazdrościć Kubie chociażby sposoby wysławiania się, jak i poprawności w pisowni, czytałam jego felietony - pisze poprawnie ;)
Gdybyś miała propozycję robienia show w tv, myślę, że nie miałoby to znaczenia na jakiej stacji, czy to TVN, czy Polsat, robisz swoje, kasę zabierasz do domu, miarą człowieka jest końcowy rachunek Skarbie ;)
4."a Wojewódzki może sie tylko podniecac tym ,że podkładał głosy w kilku filmach i zagrał w serialach... " - to też dobre...
Znasz pojęcie ironii, sarkazmu? Te słowa świadczą jedynie o tym, że facet ma mnóstwo dystansu do swojej osoby, w przeciwieństwie do Ciebie.
Powiem Ci tak szczerze, bez cienia nienawiści, bo życie i tak jest bardzo chujowe, żeby jeszcze nawzajem się bić na forum ...
Musisz być bardzo nieszczęśliwa i zakompleksiona , skoro tak bardzo chcesz udowodnić swoje błędne racje innym na jego temat, codziennie piszesz w tym temacie jakiś post, tu też można wysnuć paralelelelelę :D
peace.
o hej :) no to dobrze że stoisz za mną murem . Te dziecko pewnie jest naprawde zakompleksione.Nie wiem może jej matka nie kocha.I wogole jak zauważyłam jest sprzeczna sama z sobą mówi najpierw: ,, bo zauważ , że większość społeczeństwa go nie lubi i mają oni rację,,.A potem mówi nie że słucha feela chociaż wiecej niz połowa społeczenstwa to robi.Dziwne dziecko.No ale gratuluje jej ,,dennego,, humorku nich sobie ogląda swojego Jasia Fasole.
Dyskusja w ogóle bez sensu. Najbardziej mnie zdziwiło, że obie użytkowniczki za wszelką ceną chcą udowodnić drugiej, że ona jest dorosła, a ty jesteś "zakompleksionym" dzieckiem. Dla mnie jest to osobiście żenujące. Na jakim poziomie próbujemy rozmawiać, dyskutować?
Więc ja proponuję aby zakończyć ten dziwny temat, bo naprawdę, wierzcie, że nie ma o czym w ogóle rozmawiać w tym przypadku :)
Pozdrawiam!
Hm... na jakim poziomie my dzisiaj rozmawiamy, dyskutujemy? Widzę, że obie panie nawzajem sobie ubliżają bez hamulców. Naprawdę przykro patrzeć na taki obrazek.
Pozdrawiam!
już skończyłaś to dobrze? -.p- dla mnie jest żenujące to po co odrazu 3 bezsensowne wpisy.Wejdz gdzies sobie na forum do szalonych fanek : feel np. i sobie tam popisz z wirtualnymi koleżankami.zegnam
Te wpisy monofilm , niebyły bezsensowne ,bo ma ona rację. Zauważyłaś , że się powtarzasz "Wejdz gdzies sobie na forum do szalonych fanek : feel np. i sobie tam popisz z wirtualnymi koleżankami", widocznie sama jesteś ich fanką , ale dobra , niewtrącam się . Również kończę.
nie sorry nie należe do nich .ale mi pocisnełaś normalnie zaraz sie popłacze.I gratuluje humoru-Jasia Fasoli-.-Dziecko lepiej przeczytaj wpis poprzedni i odpowiedz na niego .Pewnie masz inteligencje mrówki
Może właśnie ty skończ. To ty chyba nic nie wiesz, bo mrówki są akurat inteligentne. Może czas przypomnieć sobie lekcje przyrody?
A ja uważam, że Jaś Fasola wcale nie oznacza niskiego poczucia humoru. Właśnie MOIM ZDANIEM to poziom dowcipów w stylu Kuby Wojewódzkiego czyli obrzucanie kogoś błotem, nawet jeśli mu się należy jest złe. A humor Jasia Fasoli to zupełnie coś innego. Z niego można się pośmiać, bo każdy wie, że to nikogo w jakiś sposób nie obraża...
z biologii to nie musisz sie przejmować własnie ide na ten profil i niestety nie zabłysłaś. Raz oglądałam jasia Fasole i powiem kótko większego badziewia nie widziałam jak to - żenada nic więcej, ale na temat gustu się nie dyskutuje i żegnam
monofilm
czyli zarty sa smieszne bo nikogo nie onraza tak? dobrze zrozumialam.
no tak bo jas fasola robi Z SIEBIE tylko idiote, znajdujac sie w sytuacjach normalnych dla nas ludzi,
zachowujac sie , i reagujac w sposob debilny, nasmiewamy sie Z NIEGO.
smiejemy sie i drwimy z tego debila.
czy nie znasz innego poczucia humoru?
zreszta widac, ze wlasnie lubimy sie nasmiewac z innych, i ogladajac mr. bean, chichoczemy, mowiac "co za idiota"
czyli glownie smiejemy sie z jego "ulomnosci"
to wlasnie robi tez wojewodzki, ale nie sadze zeby obrazal kogos, przeciez jego docinki, i wyglupy to jego poczucie humoru.
kogo niby obraza?
dode?
kogo jeszcze? moze czasem drwi z niektorych osob, ale z takich tylko osob ktore, sa malo rozgarniete, nie umia sie porzadnie wypowiedziec w jego programie itd.
nie sadze zeby wojewodzki robil komukolwiek cos zlego.
zreszta w miare inteligentni ludzie, znajacy roznych ludzi w swoim zyciu , tzn. rozne osobowosci i poczucie humoru wszelakich osob, wiedza od razu ze taki jest on, jest ciekawy, zabawny i prawie wszystko co robi obraca w zart.
przeciez jego goscie tez sie z nim smieja, wszelakie gwiazdy to rozumieja i smieja sie razem z nim, nawed jesli kuba "nabija sie" z nich.
no ale przeciez my wszyscy tez smiejemy sie razem z naszymi kumplami, robiec zarty albo o nas samych albo o innych,
przeciez to normalne, bo jesli nie jest tak to jak?
Humor Wojewódzkiego polega na wyśmianiu wszystkich kto mu tylko przyjdzie do głowy. I to moim zdaniem jest nienormalne. Wyobraź sobie, że ja cię zaczynam wyśmiewać przed milionową publicznością. Każdy ma cię za totalnego debila. Czy myślisz, że byłoby ci do śmiechu, że ktoś cię wyśmiewa za każdym krokiem? A Jaś Fasola jest tak naprawdę "nierealny" to tylko serial komediowy, który nie ma zamiaru cię obrażać, tylko chce abyś ty wyśmiewał się z STWORZONEJ przez kogoś postać. Jaś Fasola cię obraża?!
Więc nie mówcie, że komuś się należy lub nie, albo, że to przecież śmieszne... no nie wiem czy jest to śmieszne, że ktoś wsadza flagę naszego kraju w kupę... bawi was to? To wam współczuję.
powiedz mi z kogo sie wysmiewa wojewodzki?
osoby ktore przychodza do jego programu na ogol dobrze sie bawia.
nie mam pojecia o co ci chodzi, mozesz mi wytlumaczyc?
i chodzilo mi o to ze my smiejemy sie z jasia fasoli, bo robi z siebie kompletnego idiote.
i co z tego ze mowi zle o michalu wisniewskim , przeszkadza ci to?
on wyraza swoje zdanie, to prawda ze przy milionowej ogladalnosci,
ale nie tego wlasnie chcemy?
nie chcemy szczerowsci, autentyzmu?
przeciez to co mowi kuba , wiekszosc z nas juz wie, lub mysli podobnie.
chcesz klamstwa?
michal jest bardzo kontrowersyjny, tworzy wokol siebie szum, robiac rzeczy dziwne, przyznajac sie do swoich ekstrawagancji, wystepujac za pieniadze w reality show.
ty myslisz ze to normalne zeby sie tak sprzedawac? moze i tak.
ale robiac to co robi, (robi wszystko dla pieniadzy)
dobrze zdaje sobie sprawe, bo glupi nie jest, ze bedzie za to osadzony przez ludzi w domach, dziennzkarzy, prase, ze bedziemy sie o nim wypowiadac, zle i dobrze.
wiec jaki jest twoj problem?
moze lubisz dobrze wyrezyserowane, postacie w telewizji,
ja cinie spontanicznosc, i bycie soba.
kuba wydaje mi sie ze jest jak na postac, najbardziej autentyczny w telewizji.
Strasznie nie lubię kiedy ktoś sugeruje różne niestworzone rzeczy o człowieku (jaki jest itp.) nie znając go. Ja nie mówię że lubię wyreżyserowane programy...
Podałeś przykład Wiśniewskiego... tak, jest on bardzo dziwny i nie będę kryła że go nie lubię. Tak samo inne polskie gwiazdki...
A tak w ogóle to skąd wiesz, że goście u niego dobrze się bawią?! Może to jest właśnie wyreżyserowane... byłeś jego gościem czy co, że wiesz? ;)
nie ma co najlepsza jest autorka tego artykułu. Pisze ,,żal mi go ,, bardziej ,,obszernej ,, krytki nie widziałam , ale co sie dziwić jak sami anty-anonimowifani tutaj wchodzą.
Czytając wasze wypowiedzi miałam wrażanie, że obie macie po trzynaście lat. Bez obrazy, ale poziom tej rozmowy nie jest zbyt wysoki i chyba same możecie to przyznać. W dodatku widzę, że macie jakieś poglądy ale nie potraficie ich w jakiś sensowny sposób przedstawić. Dziewczyna broniąca Kubę( jak wnioskuję ma lat 16, a nie 13;] ) sprawia według mnie wrażenie bezkrytycznej fanki, która zamiast przedstawiać argumenty najeżdża na autorkę tego postu. Tak trudno o dyskusję bez obrażania się.
O moich wrażeniach odnośnie autorki tego postu nie będę pisać. Jej argumenty przynajmniej jakoś do mnie dotarły.
W sumie to ja lubię Kubę. Zgodzę się, że wyśmiewa wszystkich, w ten sposób stara się żeby jego program był kontrowersyjny. Według mnie wykreował sobie taką postać jaką się sprzedaje. Ale jest to człowiek inteligentny i elokwentny. Potrafię się śmiać oglądając jego program...chociaż w sumie dawno nie oglądałam. I tyle.
Co do Rowana Atkinsona albo Jasia Fasoli, bo nie wiem czy chodzi wam o postać czy o aktora. Obecnie w sumie za nim nie przepadam. Jaś Fasola umarł dla mnie gdy wyjechał na wakacje. Po tym filmie( bo mówię o filmie wakacje jasia fasoli) zupełnie stracił w moich oczach. Rozumiem, że taki humor jednak może śmieszyć. Ale to jest kino, a Kuba to telewizja. Zupełnie inne tematy.
Charlie Chaplin- to był komik.
Pani Kubo W. -chyba krótko jesteś na filmwebie jeśli nie widziałaś "bardziej obszernej" krytyki;]
Pozdrawiam
tak? super tylko że do tej antyfanki ani któa ma tak ,,obszerną krytykę ,, nic sie nie plujesz? sorry nie bedę sie zniżała do poziomu jamochłona bo taki prezentujesz ty i ta cała autorka tego artykułu.
Naprawdę szkoda słów... czy naprawdę musisz używać słów typu: "nic sie nie plujesz?"... naprawdę ten temat mnie już powoli przeraża i żałuję, że wdałam się z tobą w tą dyskusję. Opuszczam ten temat, bo nie ma co dyskutować... żegnam.
wogole ja też żałouje że zniżyłam sie do poziomu jamochłona.Jak nie lubisz Kuby Wojewódzkiego to po co o nim piszesz żegnam.
"Nie pluję" bo prezentuje podobny poziom i pisanie o niej byłoby tylko powtarzaniem tych samych słów.
"To , że mam swoje zdanie nieznaczy,że masz mnie wyzywać od zakompleksionych dzieci,bo jak widać to ty jesteś zakompleksionym dzieckiem."
To zdanie myślę, że najlepiej obrazuje obronę autorki. I pozostawię je do wolnej analizy.
Jej argumenty do mnie w jakiś sposób trafiły( tak, poprzez te rozważania o feelach i zakompleksionych dzieciakach). Twoje nie, bo ich nie prezentujesz w sposób klarowny. Powodzenia na maturze.
Czuję się zaszczycona otrzymując miano Jamochłona a nie zakompleksionego dziecka, albo.. fanki feela.
Też się żegnam.
a może raczej obraniasz ją dlatego że jesteś anonimową fanką Kuby?
Nie dziękuje za powodzenia, raczej tobie się przydadzą bo jak widać masz problemy.
Nie mogłam sobie darować :)
Powiedz mi, dlaczego uważasz, że na jego forum mają odzywać się tylko osoby, które go lubią? Niestety, ale będę musiała cię zmartwić, bo jak widzisz twój Kuba nie jest tak uwielbiany przez wszystkich jak najwyraźniej ci się to wydaje. Może zaczniesz tolerować zdanie innych? Z tymi wyzwyskami to naprawdę przesadzasz zarzucając komuś, że jest fanem Feela... niektórzy mogą się z ciebie nabijać, że lubisz takiego Kubę Wojewódzkiego... zresztą skąd wiesz, że ta osoba jest fanem Feela? Nie obrzucaj tak od razu swoimi wymyślonymi argumentami.
Trochę tolerancji i można normalnie rozmawiać.
tak? wyobraź sobie że ja myśle o tobie ze jesteś anonimową antyfanką która moze sobie w prosty sposób wejsc na neta otworzyc tą stronę i napisać oblegi na jakiegoś aktora czy sławną osobę. Wiem że niektórzy są zazdrośni że ma kase , i osiągnął kariere a wy sobie tutaj zazdrośnicy siedzicie przed tymi komputerami i wymyślacie co by tutaj na niego napisać.Lepiej zamiast ślęczeć przed komputerem znajdzcie sobie jakąś prace lub wezcie sie do nauki.Temat jest wogole bezsensu.
I ja w tej chwili opuszczam to forum.Wiem ze niekótrzy z tego powodu zaraz do mnie odpiszą . Wiesz mi nie kieruje tych słow do ciebie tylko.
Więc nara anonimowi zazdrośnicy.
Jakbyś chciała zauważyć to ty też jesteś anonimową antyfanką. Może nie rozumiesz, ale ten portal jest stworzony dla miłośników kina i jak uważasz, że jak ktoś się odzywa na temat kogoś lub czegoś niegatywnie to już zazdrości... mylisz się. Ja tam sobie lubię posiedzieć i pogadać z ludźmi na temat filmu, osoby. Mi to sprawia przyjemność. Nie wchodzę tu dlatego, że chcę się wyżywać nad kimś.
To ty wracaj do nauki... do biologii, bo z nią słabo, jeśli ktoś uważa, że mrówki są głupie...
Jakby co to proszę o zrozumienie, bo nie chcę w żaden sposób cię obrażać, więc jeśli cię w jakiś sposób uraziłam to przepraszam.
jak by co to mówiłam ze nie bede sie zniżać do poziomu jamochłona ..o tym nie wspomniałaś;) co łyso ci ?
haha
A kto to jest jamochłon? Nie zrozumiałam dobrze, bo nie wiem co to znaczy i nie wiem do kogo to było, ale po twoich wypowiedziach to wywnioskowałam, że może to być słowo obraźliwe... z języku tego "dzisiejszego" :) I nie jest mi łyso...
A ty to chodzący ideał... aż trudno się z tobą porównywać...
Przestań z takimi komentarzami, bo sama w tej dyskusji uczestniczysz...
dokładnie, niektórzy są bardzo inteligentni widze.haha chcieli zaszpanować pewnie pisząc ,,co to za dyskusja,,
znalazła sie szpanerka
zaszpanowac? a ja myslalam ze tylko wyrazam swoje odczucia.
i w tej dyskusji bralam na poczatku udzial, ale pozniej juz nie, panie spostrzegawczy.
jak coś to jestem dziewczyną:)to po co piszesz że ta rozmowa jest beznadziejna? ja też napisałam swoją myśl.
Przeczytałam całą rozmowę i aż mi się śmiać chce :) Zaczęło się od żalu i Kuby Wojewódzkiego, a skończyło na biologii i mrówkach ;)) Nie rozumiem angelikakotek5, która wyzwała biedną ania1364, która jak sama stwierdziła, wyraziła swoje zdanie :) Też lubię program Kuby ale to nie znaczy, że muszę od razu atakować jakąś antyfankę :)))
Nie mogłam się powstrzymać od napisania komentarza, wybaczcie ;DD