Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
926 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

Kogo wolicie?? Ja wole Wojewodzkiego, bo Majewski np. w każdym programie "to bedzie lepsze niż Wojewódzki" "to zazwyczaj jest lepsze niż u Wojewodzkiego" albo "teraz przebijemy Wojewodzkiego". I tej smiech Szymona... Bueh!

max_c

Zgadzam się z tobą. Wojewówdzki ma lepsze poczucie humoru. Majewskiego też bardzo lubier i ani tego programu ani tego nie opuszczam. Ale też mnie denerwuje to, że mówi, a teraz przebijemy Wojewódzkiego

Lukaszek

a mnie wkurza jak Kuba naskakuje na Fakty i TVN

___x___

Wojewódzki poczucie humoru ?? Mądry koleś wyczaił ze robieniem z siebie idioty łatwo zrobi kariere bo sotatnio durnie sie sprzedają. A jeśli chodzi o kwestie "to jest lepsze od Wojewódzkiego" to chyba ironia co ??? Nie jestem fanem Majewskiego ale wole inteligentniejsze poczucie humoru niż robienie z siebie idioty

max_c

ja tez wole wojewodzkiego, ma ma lepsze poczucie humora, majewski to troche banan;], tej jego smiech. Chociaz ze wojewodzki to tez cykor, ostatnio Doda tak go zjechala ze potem przez caly program jej tylek lizal, ato przydupas

kodi88lm

Tak wydygał się Dody cienias ta mu jechcała o an cały czas próbował żartować ale widać było że jest wydygany, nawet jak na niego wode lała to się sztucznie śmiał. Ale i tak wole go słuchać niż Majewskiego, porusza ciekawe tematy i ta forma programu bardziej mi odpowiada - pół żartem pół serio, ale Majewski też jest OK.

GIT

Najlepszy odcinek byl jak Kuba zaprosil Titusa z Acid Drinkers
http://www.ad.art.pl/download.php?plik=kubawojewodzki_titus.avi [www.ad.art.pl/download. ...]
Wojwodzki nie mial nic do gadania :)

kodi88lm

taa..Doda go zjechała...jakby on chciał to by jej tak dopieprzył żeby się nie pozbierała...ale widocznie nie chciał...A ona i ten jej ''bramkarz'' chyba nie zrozumieli ideii jego programu....

_Jacinda_

a propos to Doda sie popisywala przed swoim Radusiem :////

max_c

nie jestem pewien, czy Doda go pojechała... poza tym w dalszej części programu Kuba tylko sprawiał pozory "ululanego" a w tej całej potulności była jeszcze większa ironia, której D. nie zrozumiała. Wydaje mi się, że oa nie jest jednak tak inteligentna jak na pozory które próbowała tworzyć. W rozmowie z Kubą trzymała się ciągle jednego wątku. Tego mógł ją nauczyć jakiś manager... A ten numer z wodą...? Był żałosny i pokazywał jej poziom. Takie jest moje zdanie, ale nie znam jej osobiście więc moge tylko mówić o tym co widziałem. Nikogo nie chce urazić!
Aha! Myślę jeszcze że gdyby nie Majdan to Doda wypadlaby duzo słabiej.

zubrzyk

Przeciez nazwała go "ciotą" więc nie pojechała z nim? Jasne że była żałosna ale Kuba nie powinien się dać tak zjechać, zwłaszcza że on ma ponad 40 a ona 20 kilka lat. Wydygał się i tyle, chociaz lubie go a Dody nie to dla mnie to jest oczywiste. Albo tego Majdana się wydygał.

GIT

to że go obraziła to nie znaczy że go pojechała... w kazdym razie trzeba pamietac ze to co mówi Kuba jest czesciowo rezyserowane, moze mu powiedzieli do słuchawki: "Odpusc, bo..." Nie wiadomo...

max_c

Szczerze mówiąc to dla mnie oboje są równie po****i... :/

Balduran

Tak naprawde to nikt nie wie jaki jest Wojewodzki, chyba, że go zna.
To co widać w TV to towar który jak narazie dobrze sie sprzedaje.

max_c

obaj żałośni. ale łatwiej przełknąć wojewódzkiego. do majewskiego nic nie miałam kiedy zaczął prowadzić "mamy cie", bo ni- tak jak teraz w szymon m show-wciskał swoje intelligentne inaczej żarty.

max_c

JAsne ze wole Wojewódzkiego bo ten koleś raz ze ma dobre poczucie chumoru to jeszcze z jego programów można sie nieraz czegoś dowiedzieć a majewskiego to można porównać do koreańskiej podrubki Wojewódzkiego.

LoRd_NiKoN

A ja tam lubie obydwoch na rowni chociaz rzeczywiscie zarty wojwodzkiego sa....mmmmm.....smieszniejsze :)

a co do tego programu w ktorym doda tak najezdzala na wojewodzkiego to nie on tam wyszedl na idiote tylko ona niestety. tak chciala pokazac swoja inteligencje, tak chciala pokazac co to nie ona ze zrobila z siebie jakies posmiewisko. oblala go woda, caly czas prowokowala a on nic, nie dal sie. to wojewodzki pokazal ze jest inteligentny i caly czas dogryzal dodzie tylko ze ona i jej inteligencja tego nie odczuly, byla pewna ze kroluje w jego programie a tu niestety. wojewodzki caly czas kierowal w jej strone ironiczne teksty cos w stylu ze doda jest teraz jego kolezanka ze juz sie nie kloca ze sie swiateczny nastroj zrobil a ona myslala ze jest ekstra bo wojewodzki sie jej podlizuje. heh szkoda gadac.

:)

Fluorescent

ja wolę wojewódzkiego. A taka ciekawostka: wiecie ze program Kuby jest najbardziej kasowym programem Polsatu (według jednej z gazet).

Naley

no a ponoc caly czas traci na ogladalnosci...
to z tego by wynikalo ze albo polsat ma coraz mniejsza ogladalnosc (bo skoro ogladalnosc wojewodzkiego spada a to i tak najbardziej kasowy program polsatu to tak z tego wynika) albo w tej gazecie napisali brednie

:)

Fluorescent

Oglądalność ciągle wzrasta. Kuba jest dużo lepszy od Majewskiego. Powód porównajmy obydwa programy. U Kuba jest cały czas rozmowa tylko na końcu troche muzyki. U Majewskiego. Rozmowa, jakieś scenki, rozmowy w tłoku, teleturniej, życie w minucie (czy jakoś tak). Samej rozmowy zostaje około 33% programu. Tylko tam Majewski stara się być śmieszny. Pozostała część tylko w niewielkim stopniu jest jego udziałe. Kuba za to cały czas może się wykazywać i mu się to udaje.

max_c

Majewski zachowuje się tak jakby żył z 'kompleksem Wojewódzkiego'.Nie ma porównania.Co do Dody-myślę,że ta kretynka zrobiła z siebie takie pośmiewisko,że nie chciał jej doszczętnie niszczyć.I powtórzę za przedmówcami : to,że go obraziła nie znaczy,że zdobyła jakąkolwiek przewagę nad nim.

max_c

Ja wolę Wojewódzkiego, wiadomo .. Majewski to taka łajza zapztrzonawe własne żarciki które nie zawsze okazjuą się takie smiejsze jak Kuby :P

max_c

Powiem tak: OBYDWAJ SIEBIE WARCI!! Jeden głupszy od drugiego! Kiedys lubiłam ogladac Kube, ale teraz tylko gada o jednym, co staje sie byc nudne! Ogladaliscie "Głupi i głupszy"? Do tych rol nadawaliby sie w sam raz własnie Wojewoda i Majewski

max_c

Wokol mnie wszyscy podnieceni programem Majewskiego, widze ze tutaj znalazlem gromadke ludzi ktorzy podzielaja moja opinie tj. program Kuby o wiele lepszy.
Jak juz ktos wspomnial u Majewskiego rozmowy jest malo bo wiekszosc czasu traci na jakies pierdolki. Zaprasza kogos zada 3 moze 4 glupie pytania, troche sztucznego smiechu, mase wazeliny, miedzy tym wszystkim jakies filmiki, teleturnieje. Wydaje mi sie ze tych gosci zaprasza tak zeby zachecic kogos do obejrzenia. A ci goscie sa takimi samymi kuklami jak Tyszkiewicz i Wodecki w Tancu z gwiazdami, ktorych po to tylko zaprosili zeby rzucali wazelina na prawo i lewo i podniosili jakies tam tabliczki z numerkami (zawsze 8-10).

Wojewodzki moze sie zachowuje dziwacznie, jak wieczne dziecko mimo ze ma te ponad 40 lat to dobrze sie oglada jego program. Bo mozna obejrzec reakcje miedzy nim a gosciem. Mozna sie cos ciekawego dowiedziec. A i sam Kuba ma naprawde swietne poczucie humoru. Jest od Dody (ktora to niby ma IQ 145) o wiele bardziej inteligentniejszy. Kiedy robi sie powazny genialnie oglada sie jego program. Pamietam program z Cezarym Pazura. Powaga niemal przez caly program. Co do Dody jak mozna o niej mowic ze jest inteligentna skoro mowi o szacunku do innej osoby a za chwile nazywa dwa razy od siebie starszego czlowieka ciotą, później wylewa na niego wodę. Doda, mowi o czyms czym Kuba ja obrazil. Kuba pyta o co chodzi niech poda przyklad. Ona milczy. Bez sensu. Ludzie glosujac kogo zaprosic do swiatecznego programu wybieraja Dode i Majdana a oni odwalaja taka chale...

Do Wojewodzkiego przylgnela etykieta gbura z Idola. Bo wyrazal to co myslal, mowil prawde... Szkoda slow.

Pol godziny temu obejrzalem program Kuby z Grzegorzem Halamą i Mirosławem Baką. Najlepszy program jaki oglądałem. Dawno się tyle nie śmiałem. Halama - Wojewodzki - to bylby duet ;)

Pozdrawiam

max_c

Nie wie ktos skad sciągnąć ten odcinek z Halamą?

max_c

Majewski. Podoba mi się nabijanie z polityki. Ale Wojewódzki też jest fajny. Na pewno ma lepsze teksty. =)

TroPtyN

Wojewoda robi prawdziwy show. U Majewskiego jest za dużo kiczu, no i ten jego jarmarczny humor...

BSQ

Za oboma nie przepadam ale wole Majewskiego.Wojewódzki jest czasem strasznie chamski a program Majewskiego jest smieszniejszy.

_malena_

Obydwoje dla mnie są b. dobrzy. Ale cieszy mnie fakt, że oboje są ze sobą ciągle porównywani jako konkurencje, ale mimo to lubią się, podziwiają swoją prace nawzajem. Kiedy zaś obrażają się nawzajem z swoich programach zawsze jest to sarkazm.

Piotr_W_

wojewódzki podobał mi się na początku programu, natomiast teraz jak mu oglądalność spada, robi wszystko by byc na siłe smieszny i denerwuje mnie u niego jak zadaje pytania gościom i sam na nie odpowiada. Natomiast za Majewskim nie przepadam, natomiast program Szymon Majewski Show jest dla mnie sto razy lepzy niz Kuba Wojewódzki, co prawda u pierwszego jest to Show natomiast u dugiego talk show więc to też zależy co kto lubi

Taja

Wojewódzki ;)
Majewskiego tez bardzo lubię, ale jego program momentami bywa nudnawy tudzież niezbyt zabawny. Wolałam "Mamy Cię" :)
U Kuby tego nie doświadczam :D
Pozdrowienia

max_c

Nie ma porównania.Wojewódzki jest świetny,a Majewski to za przeproszeniem debil.Choć nie podobał mi się Wojewódzki w starciu z Dodą,dał sobie wejść na głowę,akurat nie temu gościowi któremu trzeba.

max_c

Ja zdecydowanie wolę Wojewódzkiego. Zauważyłęm jedną rzecz. Mianowicie goście (zaproszeni przez niego), którzy mają trochę rozumu i wrodzonej inteligencji wiedzą do jakiego programu idą i tacy nie są wcale przez niego wyśmiewani (tudzież "zjechani"). Jako przykład podam między innymi odcinek z P. Fronczewskim- chociaż nie jestem jego fanem facet udowodnił, że nie jest jakimś głąbem. To była naprawdę inteligentna i mądra (jak na ten program) rozmowa. Goście, którzy robią z siebie niewiadomo jak mądrych wychodzą u Kuby na idiotów, ponieważ on zauważy kto jest burakiem i pseudointelektualistą i można z nim zrobić co się chce, a z kim można pogadać. Wracając do tematu, Majewski też nie jest zły, ujdzie w tłumie, ale jest tak jakby pozerem. W swoim programie jest za bardzo sztuczny, plastikowy, za bardzo się napina. Niezły był odcinek z Ś.P. Hanką Bielicką, w którym trochę go przygasiła. Pozdro:)

orson

Ja też - zdecydowanie program Wojewódzkiego :)
Jeśli chodzi o Szymon Majewski Show to jedyne, co mi się tam podoba, to Rozmowy w tłoku.

max_c

Zdecydowanie wolę Szymona Majewskiego o czym już niejednokrotnie wspominałem. Kuba Wojewódzki też jest OK, ale jakoś bardziej przypasowało mi poczucie humoru Majewskiego. :)

cderfv

A ja tam wolę Wojewódzkiego!!! Program Majewskiego nie jest zły, ale myśle, że Majewski chcę robic z siebie tylko głupka i dlatego ma dużą oglądalność hehe;)
Tak sobie myśle, że oprócz tego program Wojewódzkigo był pierwszy, więc może tez dlatego bardziej go wolę=]=]=]

max_c

kuba wydaje mi się bardziej naturalny niż majewski. lubie obu, ale ten drugi jest jakiś taki... wymuszony:P poza tym wojewódzki wygląda mi na osobę wbrew pozorom inteligentną. a może tylko mi się zdaje...? :D

max_c

Pytanie w stylu-co lepsze dżuma,czy cholera...rak,czy trąd...ebola,czy aids...amputacja prawej ręki i lewej nogi,czy lewej ręki i prawej nogi...śmierć przez gotowanie w oleju,czy w ołowiu.Krótka piła-2 takie same klauny,które robią szmalec w kretyński sposób ale dane jest im robienie takiej kasy,bo jest tylu głupich ludzi,którzy to oglądają.
Wart Pac pałaca...
(pomijam tu świetnych parodystów w programie tego wyższego pajaca bez okularów,bo są super.Najlepsze,że kupa ludzi czeka tylko na końcówkę tego badziewia(ja też)i włącza na 10 minut przed końcem;-)

Cóz nawet jeśli chodzi o scenografię to program Majewskiego przeładowanyjest przepychem, widać ile tam kasy jest włożone. I co ?
Ponadto wydaje mi sie że w tego typu programach to prowadzący jest gwiazdą a nie goście ( gośc jest gwiazdą zanim sie pojawi). Jak widać u Majewskiego on sam raczej stanowi dekorację ( te wszystkie filmiki , cała jego charakteryzacja - pamiętam jak się za marsjanina przebrał) natomiast Wojewódzki jest sam w sobie dobry i choć może jego dyskusje na najwyższym poziomie nie stoją to jednak to bawi.

max_c

Przepraszam ze odbiegnę od tematu ale czy orientuje sie ktoś jaki tytuł nosi piosenka Acid Drinkers z początku odcinka z Titusem?? Bardzo mi na tym zależy. Link do tego odcinka jest wyżej... Dzieki.

max_c

Wojewódzki górą ;d mnie ten Majewski jakoś nie śmieszy.. jedyne co w Nim fajne to to, że jest wysoki ;p

max_c

Zdecydowanie Wojewódzki :) Majewski w ogóle mnie nie śmieszy... jest żałosny

max_c

Ja tam wolę Majewskiego. I ten jego śmiech mnie właśnie rozbraja :)

Maja

Jak adla mnie nie ma porównania. Pierwsze miejsce ma Wojewodzki. Majewski stara sie byc smieszny ale jakos mu to nie wychodzi. Najbardziej mnie wkur ...ża jego przebieranie za Kobiety, Baby*

*niepotrzebne skreslić

max_c

Ludzie przeciez Wojewodzki to nie program satyryczny jak Majewskiego.To, ze Kuba ma poczucie humoru i czesto zartuje w swym programie nie czyni z owego programy satyrycznym.Osobiscie preferuje Wojewodzkiego,koles inteligentny,oczytany a w oczach ludzi majacych niskie IQ jest jakims palantem, chamem itp.Nie moga pojac, ze jest to swoistego rodzaju maska, ktora przyjmuje na potrzeby show. Majewski? Ogladalem pewien odcinek, kiedy to zaprosil do siebie kabaret "Ani mru mru" i gdy zobaczylem scene,gdy przejechal (przepraszam za wyrazenie) morda po podlodze to mi sie zal jego zrobilo. Najwyrazniej widzial, ze kabaret byl lepszy od niego wiec musial wymyslec jakis "zart", (dla mnie osobiscie zenada) ktory bawil publicznosc.A i same rozmowy w tłoku nie sa takie fajne.Moze dlatego ze program sie juz opatrzyl? Tak wiec zdecydowanie WOJEWODZKI przoduje. Pozdrowiania dla myslacych, a nie ciemnoty dla ktorych Kuba jest palantem.

charcik1991

OK- zaproszę Cię do TV przed kamery...Zgnoję Cię na maxa, powiem że Twój stary to pijak, że jesteś zerem (przed całą Polską), że jesteś dnem, śmieciem, itd...a potem się spytam czy posuwasz swą siostrę...
Co Ty na to? Tak właśnie postępuje Chudy i mogę Cię zapewnić, że ludzie o niebo bardziej inteligentni od Ciebie z IQ dwa razy wyższym, niż Twoje tak właśnie postrzegają Chudego...

Ludzie, odbiło wam...z chama i debila robicie super kolesia. Wieeesz, mówisz że to maska...no jasne-a jaką maskę ma przywdziać ten cymbał jak umie tylko się wydurniać??? Showman, eheheheh...raczej telewizyjna małpa, która własne gówno zje...Żenada!

P.S. Jestem inteligentny, oczytany i mam poczucie humoru al emam prawo lubić rzeczy inteligentne i na poziomie! Mam prawo gardzić gównem.

Majewski to zero i dno- bez komentarza!

Wybór między nimi to wybór między dżumą,a AIDS-pisałem o tym powyżej...

lisoszakal

Aaa...dla ścisłości, bo obie te gnidy ważą po kilka kilo...Chudy w powyższym texcie to Jakub z farbowanymi włosami i chudą małpią szczęką...pozdro dla inteligentnych ludzi, którzy mają gdzieś tego dupka żołędnego!

lisoszakal

Tak,no proszę.Wojewódzki jest idiotą?Ciekawa teoria.Uwazasz sie za inteligentnego i oczytanego,a ubliżasz mi od chlopaka z niskim IQ nawet mnie nie znajac.To chyba swiadczy o Tobie....Powiedz mi kiedy tak obscenicznie(tak jak to napisales)zachowal sie Jakub?A ja Ci powiem ze ludzie inteligentni z ktorymi rozmawialem na jego temat sa jego zwolennikami.Sadzisz ze Beata Tyszkiewicz jest glupia-dla Twej wiadomosci ona takze widzi w nim inteligenta. Nie no ok po to jest forum aby kazdy wyrazal wlasnie zdanie ale Ty masz do ludzi pretensje ze nie uwazaja tak jak Ty. Wojewodzki to nie jest program trzymajacy sie scisle okreslonych regul,gdzie sztuczne uszmieszki gwiazd przeplatane sa ich krystaliczna dobrocia itp. Sadzisz ze gdyby Wojewodzki byl glupi to do jego programu przychodzilyby takie osoby jak np. Tomasz Lis? Jego program odbiega od normalnosci dzieki czemu jest popularny. Kube oglada 4 mln ludzi to chyba tez o czyms swiadczy. Owszem nie twierdze ze 100% ludzi ktorzy go ogladaja popieraja jego osobe ale sadze ze wiekszosc tak. Ja w przeciwiesnstwie do Ciebie nie bede pisal ze jestem inteligentny oczytany i mam poczucie humoru bo sadze ze jesli rzeczywiscie tak jest to nie trzeba pisac takich rzeczy. No coz moze poprzez takie pisanie wpajasz sobie ze tak jest az zaczynasz w to wierzyc. A moze masz swoistego rodzaju komplesksy,albo szukasz gdzies swego zatraconego "ja".

charcik1991

hahahaha...co za przykłady "autorytetów"!

Beata Tyszkiewicz- "aktorka" bez szkoły ze spalonego teatru, zgrywająca damę, bo dziadek miał kilka ha na wschodzie, no i ma sygnecik.Jedyna jej rola to - żuri w "Tańcu z "gwiazdami""...rozpacz!
Tomasz Lis-buc, bufon, cham, który myśli że jest wyrocznią...(pamiętasz jego zachowanie-jak rzucał kurwami-cham), kolejny "gwiazdor", tylko patrzeć jak będzie tańczył z Dodą Elektrodą w "Tańcu z "gwiazdami"", a "dama"- Beata będzie zgrywać damę...

Teraz tak...o Chudym Osiołku (Jakub W.) napisałem tu sporo i nie będę się powtarzał...Krótka piła-jeżeli go ogląda 4 mln ludzi to o niczym nie świadczy, tyle samo oglądało Big Brothera, tyle samo chodzi do cyrku i tyle samo lubi zapasy w makaronie.Po prostu jaki morał? Więcej jest głupich, niż mądrych ludzi. W USA pewno miałby kolosalną oglądalność ;-) No i co z tego?
Napisałem Ci, że jestem enteligentny i oczytany, bo sugerowałeś, że jak ktoś nie lubi Chudego Osiołka vel Jakubka to jest ciemną masą o niskim IQ...i nie łapie jego "wysublimowanego poczucia humoru"...Bull shit.

Jeżeli choć jeden człek zmądrzeje i przestanie oglądać tę miernotę, to jestem w stanie o tym imbecylu pisać bez końca!;-)

Wiesz jaki masz problem? Wdg.Ciebie i Twych znajomych do dobrego tonu jest oglądanie Chudego, bo wdg.was uwielbienie tego leszcza dowodzi wysokiego IQ, poziomu, intelektu i "rozumieniu" jego "świetnych żartów", bo Chudy jest cool i super.
A gawiedź woli "Kiepskich" albo "Klossa", bo to łatwiejsze w odbiorze...A Jakub jest taki bystry, fajny, na poziomie i reprezentuje humor na najwyższym poziomie, a i ma styl" ;-)
Co sądzisz o "Kiepskich"? Dam głowę, że nie lubisz...Słuchaj jak jesteś super to wypada ich nie lubić!;-)Ale wypada lubić Jakubka...jest tak super, że aż go żol! pozdro...

lisoszakal

nie poprawiać-enteligentny napisałem świadomie ;-)
przed bystry, fajny...4- od dołu linijka oczywiście cudzysłów...
czyt.A Jakub jest taki "bystry, fajny......................... ......", bo on jest "bystry, fajny, na poziomie, enteligentny......", tyle że inaczej...taki mądry inaczej...

pozdro...

lisoszakal

A kogo mam Ci podac dla przykladu-Tuska,Rokite a moze Hakiela i Cichopkowa.Powiesz mi ze zaprasza takich gosci bo sam jest tepakiem.A czyz czlowiek inteligentny nie powinien umiec prowadzic konwersacji chocby z bezdomnym alkoholikiem ktory nie skonczyl zadnej szkoly a jedynym zmartwieniem jego jest drozejaca akcyza na tanie wino.Byly to(Tyszkiewicz[tez jej nie lubie] i Lis) pierwsze lepsze osoby ktore mi przyszly na mysl.Owszem nie mowie ze Kuba jest najmadrzejszy ale nie przeszkadza mi ze zachowuje sie jak dzieciak choc ma 43 lata.Nie przeszkadza mi on i tyle,a ze przy okazji go lubie to moja sprawa.Tylko czesto spotykalem sie z opina ze Wojewodzki to debil a na pytanie dlaczego- "bo tak".Tak wiec skojarzylo mi sie to ze chyba jedynie ludzie z dwucyfrowym ilorazem inteligencji go nie lubia choc nie umieja tego odpowiednio uzasadnic dlaczego. Ok zdarzaja sie ludzie inteligentni jak Ty ktorzy go nie znosza,choc i tak sadze ze wiekszosc go lubi a Ty nalezysz do wyjatkow.Widziales wypowiedzi Wojewodzkiego poza jego programem?Nie chodzi mi o Idola tylko ogolnie.Bo ja tak...Wtedy nie zachowuje sie jak "malpa bedaca w stanie zezrec wlasne gowno" czy cos w tym stylu jak to napisales wczesniej.Owszem Kiepscy sa do kitu...Nie ogladam Kuby bo uwazam to za modne i zeby nie byc odtraconym od grupy.Byloby to jakies chore pewnego rodzaju snobistyczne.To jakby chodzenie na golfa choc sie go nienawidzi ale idzie sie poniewaz to lezy w dobrym tonie i moi znajomi chodza-absurd.Ogladanie tego programu byloby to wpajanie sobie iz jest to pewnego rodzaju program dla elit po ktorym zbieram sie ze znajomymi i debatujemy na jego temat. I wierz mi nie musze ogladac Wojewodzkiego zeby utwierdzac sie w przkonaniu ze przez to mam duzy iloraz inteligencji. Jestem wiec ciekaw jakie programy ROZRYWKOWE uwazasz za trzymajace poziom? Jaka to melodia,Dubi du,Duze dzieci i inne?

PS.Nie mialem zamiaru Cie poprawiac jesli chodzi o slowo enteligentny ani zadne inne.

Rowniez pozdrawiam
Kuba - nie jest to zart
(Gdyby co nie podziwiam go bo jest moim imiennikiem)