Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

zaczej inteligentni nie sa takiego prostaka jeszcze nie widziałem tylko o ciupcianiu by gadał i każdemu ubliża wyper..... bym mu z checia za jego gadanie szkoda ze pudzian tego nie zrobił wojewódzki to łysiejący pedofil erotoman i debil

boxer1

Oczywiście, przecież post boxer1 to jest pokaz prawdziwej inteligencji ( sic )...

;D

boxer1

Tak a twoje iq wynośi -10 o to własnie popisałeś się inteligencją

Deidara

Deidara : Piszesz do boxer1 jak sądzę ?

Sebeq92

Dobrze się domyślasz boxer1 ten twuj wielki bohatet Pudzianowski to tylko wielka kupa mięśni nic po za tym.

boxer1

boxer1 zapomniałem dodać gdyby Pudzian miał badane iq to pewnie miał byś o 1000 gorszy wynik.

Deidara

Dlaczego musimy od razu obrażać kogoś innego? Nie można kulturalnie? :)
"Ci którzy uważają go za inteligentnego". Czyli mogę się wypowiedzieć, bo za takowego go uważam. Ale oczywiście to moja sugestywna opinia, bo to cham, prostak i oczywiście głupek.
Nie rozumiem dlaczego większość ludzi ocenia go tylko przez pryzmat Idola czy jego autorskiego programu. Przecież istniał w mediach już o wiele wcześniej, może nie był aż tak popularny. Dlatego jeżeli ktoś ma zamiar oceniać jego inteligencję powinien sięgnąć też do innych źródeł. Może wtedy dowiedziałby się, że tylko głupek i idiota był w stanie być redaktorem naczelnym kilku pism czy też dyrektorem Jarocina albo zwyczajnie skończyć studia.
Szkoda, że oceniamy ludzi po prostu ich nie znając.
Ubolewam również nad tym, że nie podałeś argumentów dlaczego w taki sposób oceniasz Wojewódzkiego, ale rozumiem, że właśnie twoja przewaga intelektualna nad Kubą, nie pozwala ci dłużej wypowiadać się o tym człowieku.
A tak nawiasem to może zaprezentujesz nam swoją inteligencję? Jakieś celne riposty, wywiady, artykuły? Chętnie się zapoznam.