Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
926 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

ale teraz jak sie okazalo ze jara trawe, stawia ludzi z branzy w sytuacji w jakiej sam by sie nigdy
niepostawil i nieprzyznaje sie do roznych znajomosci jak z doda (na youtubie mozna zobaczyc ich
video) przestal mnie bawic :(
Podejrzewali go o cpanie i zawsze robil sobie z tego jaja a tu nagle pozywa gazete o glupi arykul
"Idol na haju", chociarz sam szuka granicy jak daleko mozna sie posunac za daleko
stwierdzam ze niema takiego poczucia humoru jakiego wymaga od innych

Nawet mnie to niewkurza, jestem zawiedziony bo tak jak PO dawal mi nadzieje i na tym sie
skonczylo :(

Nigdy go nie lubiłem. Według mnie jest totalnie beznadziejny od kąd pojawił się w telewizji.

To Wojewódzki żartuje z ludzi, a nie ludzie z niego!

alien_2

Mnie imponowalo to ze klamal w dobrej sprawie, ale jak sie okazalo ze naprawde jara trawe a sie do tego nieprzyznaje i co wiecej osadza o to innych albo zadaje sie z ludzmi ktorej znajomosci sie wyzeka. Jak sie od dawna oglada to sie wie kiedy obraza a kiedy zartuje

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Kiedy on powiedział, że nie pali trawy? oO Nawet w swoim programie o tym mówił, z którymś z gośćmi, że lubi sobie czasem zapalić.

Levon_V

O jeju...mówił to w formie żartu.

Bartonson12

ten cytat Levon_V to bym definitywnie protraktowal jako zart. Natomiast w moim przypadku chodzilo mi o to ze prowokujaco mowil takie rzeczy ale jak potem to sie okazalo prawda to cala konwencja programu upada bo w kocu najwiekszym atutem tego programu byla prowokacja.

Poza tym, ta scena z oblaniem go kwasem ktory sie okazal potem Coca-cola pokazuje kabutynskie i zalosne oblicze powiatowego :P

Zobacz odcinek z Tysonem. Tam dopiero reklama była.