Nienawidzisz gościa, to po co wchodzisz na niego na tej stronie! Gdybyś tak bardzo go nie lubił to dałbyś sobie spokój! Wydaje mi się, że coś Cię ciągnie do niego, bo normalna osoba, która go nie lubi napisze to w ewentualnie kilku postach, a ty na "jego osobe" wchodzisz codziennie! Nie potrafisz bez niego żyć! To jest chyba twoją manią, obsesją!
Nie żebym cos do ciebie miał, ale TROCHE przesadzasz!
PS. Lubię oglądać jego programy(nie komentujcie tego, bo to rzecz gustu, a także czy oglądaja to ludzie mądrzy, poważni i inteligentni, bo napewno oglądają:P)
i jeszcze jedno: żal mi Ciebie, bo jesteś chory z nienawiści do tego człowieka a także oceniasz go, mimo że go nie znasz osobiście!
Właśnie dlatego wchodzę na stronę gościa, bo tylko tu mogę dać upust swej nienawiści...
Do tego stopnia go nie lubię, że nie mogę dać sobie spokoju.
Ciągnie mnie do niego patologiczna nienawiść jaką żywię do wszelkiego rodzaju karaluchów i oszustów.
Mam obsesję na punkcie tego parcha, gdyż moja nienawiść do niego dawno już osiągnęła apogeum i gdybym mógł to........................................to może opowiem innym razem ;-)
Nie przesadzam z nim, gdyż to jest jednostka, której jakbyś źle nie potraktował, nigdy nie będzie mało...Innymi słowy, przestać kopać wojewódzkiego? Nieeee, to niemożliwe, bracie...
Poza tym jest tu kilku fajnych gości, z którymi lubię wymienić poglądy, eventualnie się podroczyć ;-)
P.S. Jeżeli mógłbyś coś dla mnie zrobić...A wierzę, że to potrafisz...Nie oglądaj więcej tego-tego...to obraza Twego intelektu...Proszę Cię, bracie...Naprawdę nie warto!
pozdrawiam...