za pieniadze sprzedałby własna matke i wysłał ja za pobraniem. pamietam jak ten smiec robił w polsacie i w swoim programie ciagle jechal po tvnie, jak solorz go wywalil na zbity pysk po aferze z wtykaniem flagi w gówno, z miejsca przyjał oferte tvnu, dziwkarz
Zgadzam sie dotego stopnia ze to typowy celebryta, bo ta afera z kwasem ktora potem okazal sie cola byla typowa dla zdesperowanego celebryty. Ta inna afera ktora zrobil Lis'owi za wstawienie go na okladce tez byla zenujaca iswiadczyla o slabej blyskotliwosci bo jak ktos zmienia zdanie zaraz po wydrukowaniu gazety I wini o to Lis'a to ma bardzo opuzniony zaplon
opuzniony opuzniony opuzniony opuzniony opuzniony opuzniony opuzniony opuzniony opuzniony opuzniony opuzniony opuzniony opuzniony opuzniony opuzniony ?!
"Lis'a" - Srlsy? Apostrof przy odmianie polskiego nazwiska? Shieeet!
"bo ta afera z kwasem ktora potem okazal sie cola" - Ten fragment jest moim faworytem. Mało co nie spadłem z fotela.
Podsumowując: Jeb*ć polskie znaki, interpunkcję, no i ortografię - rzecz jasna.
Eh... A może się niepotrzebnie czepiam? Z pewnością zdiagnozowali u Ciebie dysleksję, dysortografię i **uj wie co jeszcze.
ja pie... zamiast cos napisać o kubie to ty sie rozpisałeś?/aś? o jednym słowie nic mnie bardziej nie dobija! takie to typowo polskie dowalić komuś ,że źle napisał coś!
Rozpisałem? Te kilka zdań nazywasz rozpisaniem?
O jednym słowie? Przeczytałeś mojego posta i twierdzisz, że czepiam się wyłącznie jednego słowa? Ja to widzę inaczej - jesteś tyle wart co kolega, którego wziąłeś w obronę. Jego dotyka problem pisania(Poprawnego. Tak, żeby ktokolwiek był w stanie to zrozumieć), Ciebie natomiast czytania ze zrozumieniem.
Co do Twojej dolegliwości - Niestety nic nie poradzę na to, że takie ciężkie przypadki jak ja Cię "dobijają" - cokolwiek to znaczy, współczuję.
Do końcówki Twojego złożonego postu odnosić się już chyba nie muszę, bo mam nadzieję, że powyższe zdania naprowadziły Cie na właściwy tor.
Wlasnie, nie bylo tu nic na temat
Co do bledow to mieszkam w anglii od 10 lat, mam angielski alfabet I pisze na tablecie I czasem mi sie cos zle nacisnie
Znam ludzi mieszkających pół życia za granicą, którzy się jakoś nie cofnęli do poziomu zerówki na obczyźnie - jeśli chodzi o operowanie językiem polskim.
Także tłumaczenie masz w pytkę. No i nie jeden błąd, a seria pomyłek.
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Zapamiętaj proszę ten cytat i się do niego stosuj. Szczera rada - prosto z serca.
Jeśli chodzi nasz dialog to i tak za późno, już dawno rozwiałeś wszelkie wątpliwości. Wiesz o tym i idziesz w zaparte podbudowując swój matołowaty wizerunek.
Ponadto liczę na kolejne odburknięcie z zabarwieniem fekalnym obrażonego przedszkolaka. Nie zawiedź mnie.
Srsly? Srsly? Srsly? Srsly? Srsly? Srsly? Srsly? Srsly? Srsly? Srsly? Srsly? Srsly? Srsly? Srsly?
bo ,, poważnie?" nie brzmi już tak dobrze, prawda?
Jak już wypominasz komuś innemu błędy (zresztą słusznie), nie rób ich sam
kiedys go bardzo lubiłem, ale ostatnio (od jakichś 2-3 lat) kretynieje, pamietam jak nabijał sie, i to ostro, z joanny krupy i jej siostry, a potem zaprosił je do programu i chwalił, ze to, że tamto, albo jak niedawno był u niego kwiatkowski, kuźwa, pare sezonow wcześniej to wyśmiewał takich gówniarzy, a teraz promuje i zaprasza do siebie tych ch#jowych "piosenkarzy". ale pewnie postawili mu ultimatum w tvn - albo robisz po naszemu i zapraszasz kogo ci wskazemy zeby słupki oglądalnosci podbic, albo koniec z twoim programem
Na tej samej zasadzie nabijał się z hip hopu/RAP-u, by wraz ze wzrostem ich popularności, niemal całować czołowych raperów po tyłkach. Jedna z największych żenad polskiego ,,szołbiznesu'', który i bez niego jest wystarczającą żenadą...
no nie do końca się zgodzę,on tylko gra taką postać,robi z sb pajaca,ale tylko w programie ,w rzeczywistości,jest zupełnie inny, ps.a z matką to akurat ma bardzo dobre kontakty,zawsze jak może to ją odwiedza,i radzi się jej często,choc sie do tego nie przyznaje
podwójna moralność widzę wyznajesz przyznaje ze to co napisales o Kubie przynajmniej to ze jest medialna prostytutką to prawda ale zd drugiej strony chwalisz takiego Charlie Sheena ze zadaje się z dziwkami Cpa chleje jest damskim bokserem i co tam jeszcze..I tu dochodzimy do pytania kto jest gorszym smieciem myślę ze Charlie na miejscu Kuby tez by tak się zachowywał gdyby był dziennikarzem i prowadził program taki jak Kuba.myślę ze moralnie stoją na mniej więcej podobnym poziomie chociaż nie zagladalem im do dusz..jeżeli Charlie nie jest gorszy..mam nadzieje ze się nie obrazisz za moje zdanie tylko :p
Zapomnialem dodać ze zaglodzil jeszcze psa..powszechnie jest uznawany za największego degrnerata hoolywoodu a ty uwazasz ze Kuba jest najgorszym smieciem...jak uwazasz :p