to pokaz kunsztu aktorskiego oraz niebanalnego poczucia humoru Jakuba Wojewódzkiego. natomiast tembr jego głosu, sposób używania go, modelowania nim w tejże reklamie są okrasą, wisienką na torcie najnowszej produkcji znanej także we wszechświecie sieci telefonii komórkowej - Play. brawo za pomysł i wybór, przede wszystkim wybór twarzy tejże kampanii reklamowej.
z nieoficjalnych informacji, o których dowiecie się czytając poniedziałkowe wydanie Faktu, kolejną twarzą kampanii play, a tym samym godnym następcą Jakuba Wojewódzkiego będzie znany wojownik, człowiek na widok którego sam Adam Małysz myli hamulec ze sprzęgłem czyli Marcin Najman. zdaniem rzecznika Play wizerunkowo na rynku polskim tylko Marcin Najman jest bardziej lubiany i popularny od Jakuba Wojewódzkiego. (...)
Ja uważam, że ta reklama ukazuje największy szczyt debilizmu tego kretyna. Gdy ją widzę, to odrazu przełączam kanał. To jest tylko moje zdanie więc proszę mnie za to nie obrażać, bo ja wasze zdanie szanuję.
niestety ale nie zgodzę się z tobą.
odrazu piszę się oddzielnie - czyli "od razu" ...
ponadto nie zgadzam się z użytym przez ciebie stwierdzeniem, że to jest szczyt debilizmu.narazie jest to zaledwie wierzchołek góry lodowej. szczyt nastąpi - jak podejrzewam - z następnymi odcinkami tejże reklamy .