Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

w styczni, lutym ''Kuba Wojewodzki'' ma byc transmitowany we wtorek o 23.15 bo wchodzi poraz setny detektyw monk w niedziele itd.
boze nie wstane rano jak to sie skonczy po 00.00
ps. majewski ma byc w ten sam dzien ale o 22.30.

Jamaica69

Widać, że dzięki moim postom debila pomalutku odsuwają z branży i jego cyrk się niedługo skończy...Myślę, że w marcu dostanie jeszcze lepszy czas antenowy-godzina 3.30 am lub nieco "późniejsza" pora np.7.30 am ;-) , czego serdecznie z okazji dzisiejszego dnia (w tym roku obchodzimy Vigilię 24-ego, znaczy się jeszcze przed świętami)temu panu ja i cały kolektyw życzymy...

P.S. "Detektyw Monk" jest super, świetny i the best...wdg.mnie może wyjść nawet poraz tysięczny...Proponuję "Monk" w niedzielę, a we wtorek o 23.15 powtórka "Monka".

by the way...dziwię się Twemu postowi, który jako żywo sugeruje, że ktoś (z gat.homo sapiens) ogląda jeszcze tę małpkę...narazie.../sic!/

tzn.nara ;-)

Jamaica69

ta osoba, która to napisała nie błyska inteligencją. Widać nie przeczytała całego artykułu, bo dalej pisało, że programy Szymona i Kuby będą leciały później, ponieważ w lutym mają być powtórki tych programów(to nie będą premierowe odcinki):P

Jamaica69

aha no to jak powtorki to ok. nie chce mi sie wszystkie czytac. dobra nie doczytalam do konca. lol.
kup se ksiazke monka.