Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

zgadzam sie z moimi szanownymi przedmowcami. I ciesze sie ze AL zalozyl ten temat (zaloze swoj i prosze o komentarz)
doprawdy nie wiem jak mozna takiego buca puszczac w TV. Zero wartosci, zero przekazu nic tylko tzn humor oscylujacy wokol jednego...
dno dno i jeszcze raz dno

Danny_16

cos zle kliknalem myszka ale to nic.(i zalozylem niechcacy nowy temat)
Chcialbym powiedziec jedno - ten wojewucki (czy jak on sie tam nazywa) w tvn to obraz tego jak nisko mozna upasc bedac w szolbiznesie. Goscie w jego programach to osoby o "watpliwym" dobrym wyczuciu dobrego smaku.
Zarty na poziomie rynsztoka (choc nawet tam nie robi sie tego co w tym programie - kiedys znalazlem przypadkowo na youtubie fragment jego programu (normalnie go nie ogladam w Tv bo szkoda mi pradu i czasu)i jakis niespelna rozumu facet - ponoc gosc wojewodzkiego zaczeli cos tam bluzgac o Polsce i ze tak powiem "zle obchodzili sie z symbolami narowdowymi")
dla mnie za takie cos to od razu powinni go zdjac z anteny i dopier....lic taka kare ze by popamietal.
ale niestety zyjemy w takim kraju a nie w innym i pan premier donek jest zajety podrozowaniem po calej Polsce i opowiadaniem roznego rodzaju bajek w stylu ze "zrobi druga irlandie" "ze bedzie wspaniale" i ze wszyscy sie bedziemy kochac - bo on ma recepte na wszystko. buahahahaahahhahahahahahahahaahhahahahahahahaha

Danny_16

Zdecydowanie się zgadzam- za obrażanie polskich symboli narodowych od razu zdjęcie z anteny,kara i co tam jeszcze- żeby więcej się coś takiego nigdy nie powtórzyło!
Jeśli sami nie będziemy szanować własnej Ojczyzny to nikt tego nie będzie robił.

Ale co do drugiej kwestii- co ma premier RP do programu nadawanego przez prywatna stację? wątpie czy oglądał ten program.. Po prostu chciałeś mu w tym komentarzu mimochodem dowalić

Jaqueline

też mi obrażanie Polski gorszę rzeczy robią politycy, a nikt tego tak wielce nie rozgłasza.