Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
925 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

to był on sam, czy sparodiował go ktoś inny?

shaggysasquatch

głos był identyczny, myślę że to był on sam

Swiecowek

ja tez mysle, ze to byl on. ten sam glos i identyczne gesty. widac bylo roznice miedzy paroiowaniem innych np. edzi gorniak, mimo, ze podobna z zachowania i glosu to widac bylo, ze to aktorka gra. ja w sumie od poczatku bylam pewna ze to wojewodzki i czekalam do konca zeby sie 'ujawnil'. ale nic takiego nie bylo i tylko to mnie zmylilo, choc nadal uwazam ze to byl on:)

shaggysasquatch

To był on. Długo go już oglądam i poznałbym go na pewno :D Nie ma wątpliwości. :)

tomcias10

jasne, że on :)

shaggysasquatch

Cos go jednak ciagnie w strone "aktorstwa", ostatnio nawet bylo cos o jego roli w teatrze.

shaggysasquatch

Można gdzieś obejrzeć Rozmowy w tłoku, w których występował Wojewódzki?

użytkownik usunięty
MaciekGKS

Gesty, głos, fryzura i ten charakterystyczny śmiech. To musiał być on.

użytkownik usunięty

Ma ktoś do tego link?? Bo nigdzie nie mogę tego znaleźć -.- A programu akurat nie oglądałem.

Jeżeli chodzi wam o to w rozmowach w tłoku to napewno nie był on -_- bo goście u Szymona nie występują w rozmowach... nie widziałem odcinku ale widziałem reklamę...

Lecho1523

akurat KUba to był Kuba :P

fnh81

Nie wierze że to Kuba , reklama którą widziałem trwała około 30 sek na początku też myślałem że to Kuba ale potem zauważyłem że nie , podajcie link do tego na YT albo gdzieś

Lecho1523

http://szymon.plejada.pl/12387,13,odcinek_1_-_seria_x,foto_duze.html mam tylko foto o i to na bank jest ON tylko ucharaktryzowany tak by wglądało , ze nie on, ale głos miał identyczny, żeby nie wiem co ;) oglądam Qbe Wu i wszędzie poznam go po głosie :)

fnh81

Też oglądam... może i to on ja tylko reklame widziałem a na wikipedi pisze że to on wiec tak musi być ale dziwne , wolałbym go jako gościa u szymona...

Lecho1523

on juz był u Szymona :))

fnh81

Teraz już wiem że to on był w rozmowach może kiedyś obejrzę ten odcinek , pomyliło mi się z Kamelem bo on był podobny tam. A w jakim odcinku był jako gość bo Szymona już długo nie oglądam bo wolałem stare odc teraz oglądam tylko Kube

Lecho1523

oj nie pamietam dokładnie tory to był sezon, bo tez Szymona nie oglądam - tylko okazyjnie ;)
moze na jego stronie znajdziesz jakies info :)
Kuba był o ile sie nie myle dwa razy u niego :)

Lecho1523

o znalazłam http://szymon.plejada.pl/2345,odcinek,1,odcinek_1_32_-_seria_iii,odcinki_detal.h tml ;)