Wybaczcie, ale dlaczego ta dziewczyna ma tak wysoką notę?
Ani nie gra dobrze, ani nie wygląda. Głos jakich wiele...
też się cieszę (ale..)... tylko nie zapominaj, że tytuł czereśniaczka przypadł tobie.. więc.. żegnam (i życzę ci większego poczucia humoru.. lepszego nastawienia do innych i samej siebie.. ) a.m.e.n
Po definicji czereśniaczka ja tam już lepiej wiem, komu przypadł ;)
Ekhm, większe poczucie humoru mogłoby mi zaszkodzić
W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego...
no czyli się zgadzamy, że tobie przypadł .. no to przynajmniej tą sprawę mamy zakończoną...
trochę to smutne, że poczucie humoru jest dla ciebie "takie straszne"... jest wiadome, że ludzie nie mający poczucia humoru mają smutne życie.. także współczuje a może i nie.. \_/
(Boże widzisz a nie grzmisz...)
Oj widzę że nie czytasz ze zrozumieniem (to co całego powyższego tekstu pomijając kolejnej wstawki z Bogiem, ciągłe rozmawianie z nim o mnie również może zaszkodzić)
Ludzie słyszeli o czymś takim jak "własne zdanie", ale Ty popełniłaś karygodny błąd, pisząc temat niejako wyrocznia, w formie dosadnej twierdzącej. Nie pofatygowałaś się, żeby dodać + to moja opinia, moje zdanie. Stąd przynajmniej 50% oburzenia.
Lea ma niesamowity głos. Naprawdę, każda piosenka w jej wykonaniu to miód na moje serce. ;)
Jeśli chodzi o jej grę aktorską w glee, uważam, że się dobrze spisuje i świetnie oddaje charakter Rachel, ale póki co trudno mi powiedzieć coś więcej, bo niestety widziałam ją tylko w tej roli. A wygląd to rzecz gustu, mnie się Lea bardzo podoba, jest dosyć nietypowa i to właśnie lubię u aktorek. ;)
Jak można powiedzieć, że nie gra dobrze ktoś, kto dostał rolę na Broadwayu w wieku 8 lat?! A Ty? Może pochwalisz się swoimi osiągnięciami? Grałaś drzewo w szkolnym przedstawieniu? Śpiewasz na urodzinach mamy dla ciotek i wujków?
Role na Broadwayu w: Les Mis, Skrzypku na dachu i Spring Awakening, za ten ostatni nominacja do Drama Desk Awards za najlepszą rolę kobiecą, natomiast album z utworami z tego musicalu otrzymał Grammy. 2 nominacje do Złotego Globu, jedna do Emmy, nominacja do SAG(i zwycięstwo za najlepszy zespół aktorski) Satelita za najlepsza aktorkę, miejsce( nie pamiętam teraz które) na liście 100 najbardziej wpływowych osób na świecie wg Time Magazine, pierwsze miejsca na iTune charts, miejsca na Billboard 100.;D poza tym wydaje się być otwartą, miłą osobą z wrażliwym sercem, została uhonorowana wieloma nagrodami związanymi z jej działalnością na rzecz zwierząt, wspiera również społeczność LGBT. Pomimo sukcesu jest skromna, z dystansem do siebie, nie zaraziła się jeszcze gwiazdorstwem;) jej wygląd nadaje jej charakteru, nie posiada klasycznej urody ale mi sie podoba, dlatego, że jest naturalna i nie wstydzi sie tego kim jest. Team Lea!;D
Hehe, dziękuję :D.. szczera prawda, ale jak dobitnie pokazuje, że mamy do czynienia z naprawdę bardzo utalentowaną osobą ;)
Serial świetny , chociaż nie każda przeróbka piosenki wychodzi im równie dobrze ale przecież nie każdy odc serialu nawet najlepszego jest dobry , prawda ? poza tym ten serial wiele uczy no ale oczywiście znajdą się tacy którzy wyśmieją moją opinie ... co do Lei to uważam że jest ładna , ma to coś w sobie ale nie chodzi o jej wygląd , chodzi o to że jest dobrą aktorką , naprawdę wystarczy obejrzeć kilka odcinków i się to zobaczy co do głosu to ma równie dobry jak talent aktorski. Pozdrawiam fanów Glee ;)
Zgadzam się głoś ma świetny!!! Sama Barbra Streisand powiedziała że może to być jej zastępczyni- to o czymś świadczy! Nagród nie przyznają za byle co. I według mnie jest bardzo utalentowana! Właśnie nie posiada klasycznej urody i to jest jej wielki atut!!! TEAM LEA!!!!!!!
pie...lenie o szopenie, wiedze brak wam podstaw w mysleniu, po co te retoryczne pytania, nie macie co robić, frustracja?
- kazda postac, w filmie, muzyce polityce itp jest indywiduum, a myslac ze ocena 1 lub 10 jest porownaniem lub zestawieniem z inna postacia w swoim gatunku jest szczytem głupoty i ignorancji, jak pytanie w tym niepotrzebnym wątku
- myślący człowiek wie, ze ocena i odbiór jest subiektywny, w swojej kategorii każda z osób, które tak histerycznie wiekszosc próbuje oceniac - bo dla nas myslacych inaczej to jest opinia, pochwała lub dezaprobata a nie ocena!!! - jest słabo bądź mocno odbierana
- krótko dla blondynek zakładajacych takie tematy i innych tłumaczacy in plus badź minus: nie rozumiesz? pytaj ! zamiast robić pustą dyskusję, myśl zamiast sie oburzać, żyj i pozwól życ, opier..laj jak chcesz, badz miły jak chcesz ... ale skonczcie z ta zje...ną fałszywa kulturka i pochlebstwami i tonem pseudointeligentów... swiat juz staje sie bagnem pełnym odch...dów, twoje pływanie z nurtem zamiast uruchoimienia samodzielnej łepetynki nic nie da dobrego:)
- podsumowywujac: wa.l sie na ry.j kazdy uzytkowniku anonimowy, apodyktyczny sadysto swoich przekonan, otumaniona relacjami spolecznymi blondynko itd, chwała ci samodzilenie myślący i dociekający człowieku z twarza i im9ieniem
pace
głos ma najpiękniejszy jaki słyszałem, mogę jej słuchać bez przerwy. słuchanie jej jest czystą przyjemnością, śpiewa obłędnie pięknie. Wolę jej wykonania piosenek niż oryginały.
Zgadzam się co do wszystkiego. Śpiewa ładnie, jej gra nie razi w oczy ale zarazem nie jest na tyle dobra, by jej ocena była tak wysoka.
Głosu w cale nie ma takiego brzydkiego- co prawda na początku bardziej mi się podobał teraz jakoś mnie irytuje.. takie wycie jak stara babka :D
Ale za to dla mnie jest piękna. Ma idealny kształt twarzy. oczy włosy;)
Może i ma skalę, może i ma głos, ale podczas śpiewania wygląda jakby, zamiast na piosence, skupiała się na wydawanych przez siebie dźwiękach. Zastanawiam się czy to przez charakterystykę postaci, czy tak po prostu ma. Dla mnie ta maniera nadaje się na deski, w zbliżeniach filmowych wygląda to okropnie, i sprawia każda piosenka w jej wykonaniu wygląda tak samo (okropnie, szczególnie jeżeli to solówka i nie można skupić się na innej postaci). Widać to wyraźnie w tych kawałkach, które są montowane z dwóch wykonań tej samej piosenki. Trochę jak królowa jednej miny - Krystyna Stewart.
Ta dziewczyna gra świetnie słów mi brakuję żeby powiedzieć jaki ma niesamowity głos Tb chyba się osoby pomyliły .....