Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
264 824 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Hej, może ma ktos ochotę pograć? ;D
Gra polega na tym, że każdy przechodzi przez jakiś film aktora do Leonardo DiCaprio.

Lena Olin -> Królowa potępionych -> Vincent Perez -> Fanfan Tulipan -> Penélope Cruz -> Vanilla Sky -> Cameron Diaz -> Holiday -> Kate Winslet -> Titanic -> Leonardo DiCaprio

Nastpena osoba zaczyna od Juliette Binoche :)

Lilli

Penelope Cruz -> Głowa w chmurach -> Charlize Theron -> Żona astronauty -> Johnny Depp -> Co gryzie Gilberta Grape'a -> LEONARDO DICAPRIO

Zachary Bennett

Vinga_

Zachary Bennett-The Secret Path-Crystal Bernard-Jackpot-Adam Baldwin-Wyatt Earp-Gene Hackman-The Mexican-Julia Roberts-Ulubieńcy Ameryki-Christopher Walken-Złap mnie jeśli potrafisz-LEON

cyska47

Zachary Bennett-The Secret Path-Crystal Bernard-Jackpot-Adam Baldwin-Wyatt Earp-Gene Hackman-The Mexican-Julia Roberts-Ulubieńcy Ameryki-Christopher Walken-Złap mnie jeśli potrafisz-LEON

Elodie Bouchez

cyska47

Élodie Bouchez - Ten dzień powrócił - Robin Wright Penn - Co jest grane? - Robert De Niro - Siła strachu -
Elisabeth Shue - Człowiek widmo - Kim Dickens - Dotyk przeznaczenia - Cate Blanchett - Aviator - Leonardo DiCaprio

Następny: Izabella Miko

aga1320

Izabella Miko-Wygrane marzenia-Maria Bello-Sekretne okno-Johnny Depp-Co gryzie GG-Leo

Elias Koteas

fenix

Elias Koteas-Two Lovers-Joaquin Phoenix-Martwe gołębie-Vince Vaughn-Mr.& Mrs. Smith-Brad Pitt-Ciekawy przypadek Benjamina Buttona-Tilda Swinton-Niebiańska Plaża-Leon

Burgess Meredith

cyska47

Burgess Meredith-Dwaj zgryźliwi tetrycy-Daryl Hannah-Plusk-Tom Hanks-Złap mnie jeśli potrafisz-Leo

Dianne Wiest

fenix

Dianne Wiest -> Edward Nożycoręki -> Johnny Depp -> Co gryzie Gilberta Grape'a? -> Leonardo DiCaprio=]

To teraz może Anthony Hopkins (nawet nie wiem czy był)

madzia19729

Anthony Hopkins-Beowulf-John Malkovich-Człowiek w żelaznej masce-Leo

Marius Goring

fenix

Marius Goring-Anna Karenina-Sean Connery-Polowanie na Czerwony Październik-Alec Baldwin-Aviator-Leon

Cynthia Nixon

cyska47

Cynthia już była wcześniej więc zmieniam na Bjork

cyska47

Cynthia Nixon-->>>>Seks w wilekim miescie--Kim Cattrall--Inwazja--Neal McDonough--88 minut--Al Pacino--Ocean'13--Matt DAmon--SZeregowiec ryan--Tom Hanks-Zlap mnie jesli potrafisz--:) Leonardo Di Caprio

proponuje DAniela Olbrychskiego:D

kristown02

Daniel Olbrychski - Nie będziesz wiedział - Agnieszka Grochowska - Mała Wielka Miłość - Joshua Leonard - Podwójna tożsamość - Josh Stewart - Ciekawy przypadek Benjamina Buttona - Brad Pitt - Ocean's 13 - Matt Damon - Tożsamość Bourne'a - Franka Potente - Teresa Raquin - Joseph Fiennes - Zakochany Szekspir - Gwyneth Paltrow - Dowód - Jake Gyllenhaal - Zodiak - Mark Ruffalo - Szyfry wojny - Nicolas Cage - Next - Julianne Moore - Hannibal - Gary Oldman - Piąty element - Bruce Willis - Aniołki Charliego: Zawrotna szybkość - Cameron Diaz - Gangi Nowego Jorku = LEONARDO DICAPRIO

Następna: Janeane Garofalo

aga1320

Janeane Garofalo-Zostań-Naomi Watts-21 gramów-Seann Penn-Przed Egzekucją-Susan Sarandon-Romanse i papierosy-Kate Winslet-Droga do szczęścia-LEon

cyska47

Janeane Garofalo-Zostań-Naomi Watts-21 gramów-Seann Penn-Przed Egzekucją-Susan Sarandon-Romanse i papierosy-Kate Winslet-Droga do szczęścia-LEon

Elisabeth Shue

cyska47

Elizabeth Shue - Koktajl - Tom Cruise - Wywiad z wampirem - Brad Pitt - Troja - Orlando Bloom - Elizabethtown - Kirsten Dunst - Zakochany bez pamięci - Kate Winslet - Titanic - Leo=]

Adrien Brody

madzia19729

Adrien Brody - Pianista - Emilia Fox - Cashback - Sean Biggerstaff - Consenting Adults - David Bamber - Miss Potter - Ewan McGregor - Wyspa - Scarlett Johansson - Scoop - Gorący temat - Hugh Jackman - Australia - Nicole Kidman - Tłumaczka - Sean Penn - Zabić prezydenta - Naomi Watts - King Kong - Jack Black - Kaye Winslet - Titanic = Leonardo DiCaprio

Mastępny: Sacha Baron Cohen

aga1320

Sacha Baron Cohen-Sweeney Todd-Johnny Depp-Co gryzie GG-Leo

Frederic Diefenthal

fenix

Frederic Diefenthal-Taxi 3-Sylvester Stallone-Cop Land-Robert De Niro-Wielkie nadzieje-Gwyneth Paltrow-Morderstwo doskonałe-Michael Douglas-Gra-Sean Penn-Wszyscy ludzie króla-Kate Winslet-Titanic-Leon

Jane Horrocks

użytkownik usunięty
cyska47

Jane Horrocks - "Gnijąca panna młoda Tima Burtona" - Johnny Depp - "Co gryzie Gilberta Grape'a" - Leonardo Dicaprio :]

użytkownik usunięty
sun_flowers

Coś trudnego Robert Pattinson :P za krótki <br/>

Robert Pattinson-Vanity Fair-Gabriel Byrne-Człowiek w żelaznej masce-Leo

Sara Holden

użytkownik usunięty
fenix

Sara Holden - "Spadaj!" - Jeff Bridges - "K-PAX" - Kevin Spacey - "Zgaga" - Meryl Streep - "Dom dusz" - Antonio Banderas - "Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2" - Johnny Depp - "Marzyciel" - Kate Winslet - "Titanic" - Leonardo DiCaprio

Aktor: Fernando Cayo

Fernando Cayo - Sierociniec - Belen Rueda - Uwikłani - Julianne Moore - Psychol - Vince Vaughn - Polowanie na druhny - Rachel McAdams - Pamiętnik - Ryan Gosling - Słaby punkt - Anthony Hopkins - Edward Norton - Podziemny krąg - Helena Bonham Carter - Alicja w Krainei Czarów - Johnny Depp - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leonardo DiCaprio=]

Alec Baldwin

użytkownik usunięty
madzia19729

Alec Baldwin - Infiltracja - Leo :P

hmm... Bruce Willis (chyba go nie było)

Bruce Willis - Pulp fiction - Christopher Walken - Złap mnie, jeśli potrafisz - L.DiC.

Rosario Dawson

gumekk

Rosario Dawson - Faceci w czerni 2 - Will Smith - Nazywał się Bagger Vance - Matt Damon - Infiltracja - Leo=]

Heath Ledger

użytkownik usunięty
madzia19729

Heath Ledger - Imaginarium of Doctor Parnassus, The - Johnny Depp - Marzyciel - Kate Winslet - Titanic - Leonardo DiCaprio :P

next: Morgan Freeman

Morgan Freeman-Choć goni nas czas-Jack Nicholson-Czarownice z Eastwick-Susan Sarandon-Alfie-Jude Law-Closer-Natalie Portman-Pociąg do Darjeeling-Adrien Brody-Obłęd-Keira Knightley-Piraci z Karaibów-Johnny Deep-Donnie Brasco-Al PAcino-Ocean's 13-Brad Pitt-Ciekawy przypadek Benjamina Buttona-Tilda Swinton-Niebiańska plaża-LEon

Carmen Maura

cyska47

Carmen Maura - Volver - Penelope Cruz - Boskie jak diabli - Gael Garcia Bernal - Miasto ślepców - Mark Ruffalo - Zodiak - Robert Downey Jr. - Sherlock Holmes - Jude Law - Holiday - Kate Winslet - Droga do szczęścia - Leo

James McAvoy

użytkownik usunięty
madzia19729

James McAvoy - Pokuta - Keria Knightely - Piraci z Karaibów - Johnny Depp - Marzyciel - Kate Wislet - Titanic - Leonardo DiCaprio :P

Christina Applegate xD

Christina Applegate- The Big Hit- Mark Wahlberg- The Basketball Diaries- Leonardo Di Caprio

Jamie Bell

użytkownik usunięty
pauulak

Jamie Bell - Dolina cieni - James McAvoy - Pokuta - Keria Knightely - Piraci z Karaibów - Johnny Depp - Marzyciel - Kate Wislet - Titanic - Leonardo DiCaprio :P

Martin May

Martin May (Das boot) --> Jurgen Prochnow (Kod da Vinci) ----> Tom Hanks (złap mnie jeśli potrafisz) -- Leo

Julia Roberts :D

trzyczwarte

Julia Roberts - Ocean's Twelve: Dogrywka - Brad Pitt - Ciekawy przypadek Benjamina Buttona - Cate Blanchett - Aviator - Leonardo diCaprio

Następny - Eddie Cooper

użytkownik usunięty
aga1320

Eddie Cooper - Miłość, szacunek i posłuszeństwo - Jude Law - Aviator - Leo :P

Elon Gold

Elon Gold-Restauracja-Adrien Brody-Hollywoodland-Ben Affleck-As w rękawie-Andy Garcia-Ocean's twelve-Brad Pitt-Ciekawy przypadek Benjamina Buttona-Tilda Swinton-Niebiańska plaża-Leon

Kate Maberly

cyska47

Kate Maberly- "Marzyciel"- Johnny Deep- "Co gryzie Gilberta Grape'a"- Leonardo DiCaprio

Anna Korcz

pauulak

Anna Korcz - Chopin-pragnienie miłości - Piotr Adamczyk - Nie kłam, kochanie - Marta Żmuda-Trzebiatowska - Teraz albo nigdy - Mateusz Damięcki - Kochaj i tańcz - Izabella Miko - W rytmie hip-hopu 2 - Jacqueline Bisset - Domino - Mickey Rourke - Zapaśnik - Marisa Tomei - Nim diabeł dowie się, że nie żyjesz - Philip Seymour Hoffman - Wojna Charliego Wilsona - Tom Hanks - Złap mnie jeśli potrafisz - Leonardo DiCaprio=)

Javier Bardem

madzia19729

Marc Maron - U progu sławy - Kate Hudson - Ja, Ty i On - Michael Douglas - O czym marzą faceci - Liv Tyler - Armageddon - Ben Affleck - Pearl Harbor - Josh Hartnett - Czarna Dalia - Scarlett Johansson - Wyspa - Ewan McGregor - Anioły i demony - Tom Hanks - Złap mnie, jeśli potrafisz - Leonardo DiCaprio

Następny: Gerald Berns

aga1320

Gerald Berns-Coma-Michael Douglas-Gra-Sean Penn-Zabić prezydenta-Naomi Watts-Zostań-Ewan McGregor-O mały głos-Michael Caine-Mroczny rycerz-Maggie Gyllenhaal-Niebezpieczny umysł-Julia Roberts-Mexican-Brad Pitt-Babel-Cate Blanchett-Aviator-LEon

Felicity Huffman

cyska47

Felicity Huffman- Magnolia
Magnolia - Julianne Moore
Julianne Moore- Godziny
Godziny- Meryl Streep
Meryl Streep - Pokój Marvina
Pokój Marvina- Leonardo DiCaprio

Teraz moze Marlon Brando o ile jeszcze go nie było

wiol_ka33

Teraz zauważyłam, że już był
No to może.... Kinga Preis

wiol_ka33

Kinga Preis - S@motność w sieci - Agnieszka Grochowska - Mała wielka miłośc - Joshua Leonard - Siła i honor - Robert De Niro - Zawodowcy - Al Pacino - Ocean's 13 - Matt Damon - Niebezpieczny umysł - Drew Barrymore - Aniołki Charliego: Zawrotna szybkość - Cameron Diaz - The Holiday - Kate Winslet - Titanic

Następny: Elvis Presley^^

aga1320

Elvis Presley-Miłość w Las Vegas-Teri Garr-Diick-Kirsten Dunst-Zakochany bez pamięci-Kate Winslet-Droga do szczęścia-LEon

David Cross(II)

cyska47

David Cross(II) - Zakochany bez pamięci - Kate Winslet - Titanic - Leonardo DiCaprio=)

Justin Long

madzia19729

Justin Long-Kobiety pragną bardziej-Drew Barrymore-Niebezpieczny umysł-Julia Roberts-Mój chłopak się żeni-Cameron Diaz-Gangi Nowego Jorku-Leon

Chazz Palminteri

użytkownik usunięty
cyska47

Chazz Palminteri - Wszyscy twoi święci - Shia LaBeouf - Aniołki Charliego: zawrotna szybkość - Cameron Diaz - Gangi Nowego Jorku - Leo :)

Keanu Reeves

Keanu Reeves-Adwokat Diabła-Al Pacino-Gorączka-Robert De Niro-Pokój Marvina-Leon

Catherine Hicks

cyska47

Catherine Hicks - Turbulencja - Ben Cross - Egzorcysta: Początek - Izabella Scorupco - GoldenEye - Pierce Brosnan - Mamma mia! - Meryl Streep - Wątpliwość - Philip Seymour Hoffman - Mission Impossible 3 - Tom Cruise - Wywiad z wampirem - Brad Pitt - Ciekawy przypadek Benjamina Buttona - Cate Blanchett - Aviator - Leonardo DiCaprio=)

Jared Padalecki