Hej, może ma ktos ochotę pograć? ;D
Gra polega na tym, że każdy przechodzi przez jakiś film aktora do Leonardo DiCaprio.
Lena Olin -> Królowa potępionych -> Vincent Perez -> Fanfan Tulipan -> Penélope Cruz -> Vanilla Sky -> Cameron Diaz -> Holiday -> Kate Winslet -> Titanic -> Leonardo DiCaprio
Nastpena osoba zaczyna od Juliette Binoche :)
Penelope Cruz -> Głowa w chmurach -> Charlize Theron -> Żona astronauty -> Johnny Depp -> Co gryzie Gilberta Grape'a -> LEONARDO DICAPRIO
Zachary Bennett
Zachary Bennett-The Secret Path-Crystal Bernard-Jackpot-Adam Baldwin-Wyatt Earp-Gene Hackman-The Mexican-Julia Roberts-Ulubieńcy Ameryki-Christopher Walken-Złap mnie jeśli potrafisz-LEON
Zachary Bennett-The Secret Path-Crystal Bernard-Jackpot-Adam Baldwin-Wyatt Earp-Gene Hackman-The Mexican-Julia Roberts-Ulubieńcy Ameryki-Christopher Walken-Złap mnie jeśli potrafisz-LEON
Elodie Bouchez
Élodie Bouchez - Ten dzień powrócił - Robin Wright Penn - Co jest grane? - Robert De Niro - Siła strachu -
Elisabeth Shue - Człowiek widmo - Kim Dickens - Dotyk przeznaczenia - Cate Blanchett - Aviator - Leonardo DiCaprio
Następny: Izabella Miko
Elias Koteas-Two Lovers-Joaquin Phoenix-Martwe gołębie-Vince Vaughn-Mr.& Mrs. Smith-Brad Pitt-Ciekawy przypadek Benjamina Buttona-Tilda Swinton-Niebiańska Plaża-Leon
Burgess Meredith
Burgess Meredith-Dwaj zgryźliwi tetrycy-Daryl Hannah-Plusk-Tom Hanks-Złap mnie jeśli potrafisz-Leo
Dianne Wiest
Dianne Wiest -> Edward Nożycoręki -> Johnny Depp -> Co gryzie Gilberta Grape'a? -> Leonardo DiCaprio=]
To teraz może Anthony Hopkins (nawet nie wiem czy był)
Marius Goring-Anna Karenina-Sean Connery-Polowanie na Czerwony Październik-Alec Baldwin-Aviator-Leon
Cynthia Nixon
Cynthia Nixon-->>>>Seks w wilekim miescie--Kim Cattrall--Inwazja--Neal McDonough--88 minut--Al Pacino--Ocean'13--Matt DAmon--SZeregowiec ryan--Tom Hanks-Zlap mnie jesli potrafisz--:) Leonardo Di Caprio
proponuje DAniela Olbrychskiego:D
Daniel Olbrychski - Nie będziesz wiedział - Agnieszka Grochowska - Mała Wielka Miłość - Joshua Leonard - Podwójna tożsamość - Josh Stewart - Ciekawy przypadek Benjamina Buttona - Brad Pitt - Ocean's 13 - Matt Damon - Tożsamość Bourne'a - Franka Potente - Teresa Raquin - Joseph Fiennes - Zakochany Szekspir - Gwyneth Paltrow - Dowód - Jake Gyllenhaal - Zodiak - Mark Ruffalo - Szyfry wojny - Nicolas Cage - Next - Julianne Moore - Hannibal - Gary Oldman - Piąty element - Bruce Willis - Aniołki Charliego: Zawrotna szybkość - Cameron Diaz - Gangi Nowego Jorku = LEONARDO DICAPRIO
Następna: Janeane Garofalo
Janeane Garofalo-Zostań-Naomi Watts-21 gramów-Seann Penn-Przed Egzekucją-Susan Sarandon-Romanse i papierosy-Kate Winslet-Droga do szczęścia-LEon
Janeane Garofalo-Zostań-Naomi Watts-21 gramów-Seann Penn-Przed Egzekucją-Susan Sarandon-Romanse i papierosy-Kate Winslet-Droga do szczęścia-LEon
Elisabeth Shue
Elizabeth Shue - Koktajl - Tom Cruise - Wywiad z wampirem - Brad Pitt - Troja - Orlando Bloom - Elizabethtown - Kirsten Dunst - Zakochany bez pamięci - Kate Winslet - Titanic - Leo=]
Adrien Brody
Adrien Brody - Pianista - Emilia Fox - Cashback - Sean Biggerstaff - Consenting Adults - David Bamber - Miss Potter - Ewan McGregor - Wyspa - Scarlett Johansson - Scoop - Gorący temat - Hugh Jackman - Australia - Nicole Kidman - Tłumaczka - Sean Penn - Zabić prezydenta - Naomi Watts - King Kong - Jack Black - Kaye Winslet - Titanic = Leonardo DiCaprio
Mastępny: Sacha Baron Cohen
Frederic Diefenthal-Taxi 3-Sylvester Stallone-Cop Land-Robert De Niro-Wielkie nadzieje-Gwyneth Paltrow-Morderstwo doskonałe-Michael Douglas-Gra-Sean Penn-Wszyscy ludzie króla-Kate Winslet-Titanic-Leon
Jane Horrocks
Jane Horrocks - "Gnijąca panna młoda Tima Burtona" - Johnny Depp - "Co gryzie Gilberta Grape'a" - Leonardo Dicaprio :]
Sara Holden - "Spadaj!" - Jeff Bridges - "K-PAX" - Kevin Spacey - "Zgaga" - Meryl Streep - "Dom dusz" - Antonio Banderas - "Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2" - Johnny Depp - "Marzyciel" - Kate Winslet - "Titanic" - Leonardo DiCaprio
Aktor: Fernando Cayo
Fernando Cayo - Sierociniec - Belen Rueda - Uwikłani - Julianne Moore - Psychol - Vince Vaughn - Polowanie na druhny - Rachel McAdams - Pamiętnik - Ryan Gosling - Słaby punkt - Anthony Hopkins - Edward Norton - Podziemny krąg - Helena Bonham Carter - Alicja w Krainei Czarów - Johnny Depp - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leonardo DiCaprio=]
Alec Baldwin
Bruce Willis - Pulp fiction - Christopher Walken - Złap mnie, jeśli potrafisz - L.DiC.
Rosario Dawson
Rosario Dawson - Faceci w czerni 2 - Will Smith - Nazywał się Bagger Vance - Matt Damon - Infiltracja - Leo=]
Heath Ledger
Heath Ledger - Imaginarium of Doctor Parnassus, The - Johnny Depp - Marzyciel - Kate Winslet - Titanic - Leonardo DiCaprio :P
next: Morgan Freeman
Morgan Freeman-Choć goni nas czas-Jack Nicholson-Czarownice z Eastwick-Susan Sarandon-Alfie-Jude Law-Closer-Natalie Portman-Pociąg do Darjeeling-Adrien Brody-Obłęd-Keira Knightley-Piraci z Karaibów-Johnny Deep-Donnie Brasco-Al PAcino-Ocean's 13-Brad Pitt-Ciekawy przypadek Benjamina Buttona-Tilda Swinton-Niebiańska plaża-LEon
Carmen Maura
Carmen Maura - Volver - Penelope Cruz - Boskie jak diabli - Gael Garcia Bernal - Miasto ślepców - Mark Ruffalo - Zodiak - Robert Downey Jr. - Sherlock Holmes - Jude Law - Holiday - Kate Winslet - Droga do szczęścia - Leo
James McAvoy
James McAvoy - Pokuta - Keria Knightely - Piraci z Karaibów - Johnny Depp - Marzyciel - Kate Wislet - Titanic - Leonardo DiCaprio :P
Christina Applegate xD
Christina Applegate- The Big Hit- Mark Wahlberg- The Basketball Diaries- Leonardo Di Caprio
Jamie Bell
Jamie Bell - Dolina cieni - James McAvoy - Pokuta - Keria Knightely - Piraci z Karaibów - Johnny Depp - Marzyciel - Kate Wislet - Titanic - Leonardo DiCaprio :P
Martin May
Martin May (Das boot) --> Jurgen Prochnow (Kod da Vinci) ----> Tom Hanks (złap mnie jeśli potrafisz) -- Leo
Julia Roberts :D
Julia Roberts - Ocean's Twelve: Dogrywka - Brad Pitt - Ciekawy przypadek Benjamina Buttona - Cate Blanchett - Aviator - Leonardo diCaprio
Następny - Eddie Cooper
Eddie Cooper - Miłość, szacunek i posłuszeństwo - Jude Law - Aviator - Leo :P
Elon Gold
Elon Gold-Restauracja-Adrien Brody-Hollywoodland-Ben Affleck-As w rękawie-Andy Garcia-Ocean's twelve-Brad Pitt-Ciekawy przypadek Benjamina Buttona-Tilda Swinton-Niebiańska plaża-Leon
Kate Maberly
Anna Korcz - Chopin-pragnienie miłości - Piotr Adamczyk - Nie kłam, kochanie - Marta Żmuda-Trzebiatowska - Teraz albo nigdy - Mateusz Damięcki - Kochaj i tańcz - Izabella Miko - W rytmie hip-hopu 2 - Jacqueline Bisset - Domino - Mickey Rourke - Zapaśnik - Marisa Tomei - Nim diabeł dowie się, że nie żyjesz - Philip Seymour Hoffman - Wojna Charliego Wilsona - Tom Hanks - Złap mnie jeśli potrafisz - Leonardo DiCaprio=)
Javier Bardem
Marc Maron - U progu sławy - Kate Hudson - Ja, Ty i On - Michael Douglas - O czym marzą faceci - Liv Tyler - Armageddon - Ben Affleck - Pearl Harbor - Josh Hartnett - Czarna Dalia - Scarlett Johansson - Wyspa - Ewan McGregor - Anioły i demony - Tom Hanks - Złap mnie, jeśli potrafisz - Leonardo DiCaprio
Następny: Gerald Berns
Gerald Berns-Coma-Michael Douglas-Gra-Sean Penn-Zabić prezydenta-Naomi Watts-Zostań-Ewan McGregor-O mały głos-Michael Caine-Mroczny rycerz-Maggie Gyllenhaal-Niebezpieczny umysł-Julia Roberts-Mexican-Brad Pitt-Babel-Cate Blanchett-Aviator-LEon
Felicity Huffman
Felicity Huffman- Magnolia
Magnolia - Julianne Moore
Julianne Moore- Godziny
Godziny- Meryl Streep
Meryl Streep - Pokój Marvina
Pokój Marvina- Leonardo DiCaprio
Teraz moze Marlon Brando o ile jeszcze go nie było
Kinga Preis - S@motność w sieci - Agnieszka Grochowska - Mała wielka miłośc - Joshua Leonard - Siła i honor - Robert De Niro - Zawodowcy - Al Pacino - Ocean's 13 - Matt Damon - Niebezpieczny umysł - Drew Barrymore - Aniołki Charliego: Zawrotna szybkość - Cameron Diaz - The Holiday - Kate Winslet - Titanic
Następny: Elvis Presley^^
Elvis Presley-Miłość w Las Vegas-Teri Garr-Diick-Kirsten Dunst-Zakochany bez pamięci-Kate Winslet-Droga do szczęścia-LEon
David Cross(II)
Justin Long-Kobiety pragną bardziej-Drew Barrymore-Niebezpieczny umysł-Julia Roberts-Mój chłopak się żeni-Cameron Diaz-Gangi Nowego Jorku-Leon
Chazz Palminteri
Chazz Palminteri - Wszyscy twoi święci - Shia LaBeouf - Aniołki Charliego: zawrotna szybkość - Cameron Diaz - Gangi Nowego Jorku - Leo :)
Keanu Reeves
Catherine Hicks - Turbulencja - Ben Cross - Egzorcysta: Początek - Izabella Scorupco - GoldenEye - Pierce Brosnan - Mamma mia! - Meryl Streep - Wątpliwość - Philip Seymour Hoffman - Mission Impossible 3 - Tom Cruise - Wywiad z wampirem - Brad Pitt - Ciekawy przypadek Benjamina Buttona - Cate Blanchett - Aviator - Leonardo DiCaprio=)
Jared Padalecki