Hej, może ma ktos ochotę pograć? ;D
Gra polega na tym, że każdy przechodzi przez jakiś film aktora do Leonardo DiCaprio.
Lena Olin -> Królowa potępionych -> Vincent Perez -> Fanfan Tulipan -> Penélope Cruz -> Vanilla Sky -> Cameron Diaz -> Holiday -> Kate Winslet -> Titanic -> Leonardo DiCaprio
Nastpena osoba zaczyna od Juliette Binoche :)
Jared Padalecki-the christmas cottage-Peter O'Toole-Troja-Brad Pitt-Ciekawy przypadek Benjamina Buttona-Tilda Swinton-Niebiańka plaża-Leon
Magda Umer
Magda Umer - Pałac - Mikołaj Muller - Rezerwat - Sonia Bohosiewicz - Wojna polsko-ruska - Ewa Kasprzyk - Bellissima - Paweł Wilczak - Berlin - Agnieszka Wagner - Quo Vadis - Paweł Deląg - Czerwiec 1941 - Sergei Bezrukov - Admirał - Konstantin Khabensky - Wanted - Ścigani - Angelina Jolie - Oszukana - John Malkovich - Tajne przez poufne - George Clooney - Solaris - Viola Davis - Wątpliwość - Meryl Streep - Mamma Mia - Christine Baranski - Chicago - Renée Zellweger - Biały oleander - Alison Lohman - Druga szansa - Halle Berry - Gothika - Penélope Cruz - SEXiPIStOLS - Salma Hayek - Across the Universe - Evan Rachel Wood - Ostre słówka - Kevin Costner - Z ust do ust - Kobiety pragną bardziej - Drew Barrymore - Aniołki Charliego: Zawrotna szybkość - Cameron Diaz - Gangi Nowego Jorku - Leonardo Dicaprio
Chandra Wilson
Chandra Wilson - Filadelfia - Tom Hanks - Złap Leo jeśli potrafisz!!! to było łatwe. spróbujcie Bruce Lee!
Bruce Lee - Miejski łowca - Jackie Chan - Kowboj z Szanghaju - Owen Wilson - Ja, szpieg - Eddie Murphy - Showetime - Robert De Niro - Wielkie nadzieje - Gwyneth Paltrow - Miłość i inne nieszczęścia - Orlando Bloom - Piraci z Karaibów - Johnny Depp - Marzyciel - Kate Winslet - Titanic - Leo
David Bowie(I)
David Bowie-Labirynt-Jennifer Connelly-Kobiety pragną bardziej-Scarlett Johansson-Kochanice króla-Natalie Portman-Wszyscy mówią kocham cię-Edward Norton-Podziemny krąg-Brad Pitt-Ciekawy przyzpadek Benjamina Buttona-Tilda Swinton-Niebiańska plaża-Leon
Timothy Bottoms
Timothy Bottoms - Mordercza intryga - Marilu Henner - Titanic - Catherine Zeta-Jones - Ocean's Twelve: Dogrywka - Matt Damon - Dziewczyna z Jersey - Stephen Root - Tommy Lee Jones - Faceci w czerni 2 - Will Smith - Jestem legendą - Alice Braga - Crossing Over - Zabić prezydenta - Naomi Watts - Jak być sobą - Jude Law - Aviator - Leonardo diCaprio
Kate Burton
Gaspard Ulliel - Braterstwo wilków - Monica Belluci - Tylko strzelaj - Clive Owen - Elizabeth: Złoty wiek - Cate Blanchett - Ciekawy przypadek Benjamina Buttona - Brad Pitt - Tajne przez poufne - John Malkovich - Człowiek w żelaznej masce - Leonardo DiCaprio=)
Afred Hitchcock
Bruce Lee - Wejście smoka - John Saxon - Diamentowa zemsta - Ron Perlman - Hellboy - Selma Blair - Centralne biuro uwodzenia - Antonio Banderas - Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 - Johnny Depp - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leonardo DiCaprio=)
Alfred Hitchcock
Alfred Hitchcock - Intryga rodzinna - Karen Black - Double Duty - Susan Duerden - Rozbitkowie - Chris Carmack - Butterfly Effect: Revelation - Rachel Miner - Złodziej pamięci - Mark Webber - Weapons - Nick Cannon - Dzień żywych trupów - Christa Campbell - Kult - Nicolas Cage - Twierdza - Sean Connery - Liga niezwykłych dżentelmenów - Peta Wilson - Podwójna gra - Brian D. Wright - Mieszkając z wrogiem - Sarah Lancaster - Zła mnie, jeśli potrafisz - Leonidas
Katherine Heigl
Katherine Heigl - Wpadka - Paul Rudd - Nigdy nie będę Twoja - Michelle Pfeiffer - Wilk - Jack Nicholson - Infiltracja - Leonardo DiCaprio
Ewan McGregor
Ewan McGregor-Do diabła z miłością-Renee Zellweger-Ja,Irena i Ja-Jim Carrey-Zakochany bez pamięci-Kate Winslet-Droga do szczęścia-Leon
Max Von Sydow (I)
Max Von Sydow (I) - Godziny szczytu 3 - Chris Tucker (I) - Piąty element - Gary Oldman - Nienarodzony - Odette Yustman - Holiday - Cameron Diaz - Gangi Nowego Jorku - Leonardo
Justin Chambers (I)
Justin Chambers (I) - Zodiak - William Mapother - Vanilla Sky - Tom Cruise - Wywiad z wampirem - Brad Pitt - Ciekawy przypadek Banjamina Buttona - Cate Blanchett - Aviator - Leonardo DiCaprio=]
Woody Allen
Woody Allen - Scoop - Gorący temat - Scarlett Johansson - Kobiety pragną bardziej - Drew Barrymore - Aniołki Charliego: Zawrotna szybkość - Cameron Diaz - Gangi Nowego Jorku - Leonardo DiCaprio
Eric Dane
Bartosz Turzyński - Generał-Zamach na Gibraltarze - Kamila Baar - Vinci - Jan Machulski - Kiler - Katarzyna Figura - Karolcia - Faze Dunaway - Don Juan DeMarco - Johnnz Depp - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leonardo DiCaprio
Kevin Spacey
Kevin Spacey -" Siedem"- Brad Pitt - "Ocean Eleven"- Matt Damon- "The Departed- Leo
Jonathan Brandis
Jonathan Brandis - Wojna Harta - Colin Farell - Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj - Ralph Fiennes - Lektor - Kate Winslet - Titanic - Leonardo DiCaprio
Gregory Peck
Gregory Peck-Przylądek strachu-Robert De Niro-Wielkie nadzieje-Ethan Hawke-Złodziej życia-Angelina Jolie-Mr.& Mrs. Smith-Brad Pitt-Babel-Cate Blanchett-Ciekawy przypadek Benjamina Buttona-Tilda Swinton-Niebiańska plaża-Leon
Jean-Claude Dreyfus
Jean-Claude Dreyfus - Bardzo Długie Zaręczyby - Marion Cotillard - Wrogowie Publiczni - Johnny Depp - Co pogryzło Leosia!!!
Serge Lecointe :)
Serge Lecointe - Mitsou - Denise Grey - Prywatka 2 - Sophie Marceau - Sen nocy letniej - Michelle Pfeiffer - Co kryje prawda - Harrison Ford - Crossing Over - Sean Penn - Nicole Kidman - Wzgórze nadziei - Jude Law - Aviator - Leonardo diCaprio
Michael Rady
co ty dajesz??? W filmie Crossing Over wcale nie gra Sean Penn - na filmweb jest błąd, i dalej co to ma byc?? Sean Penn - Nicole Kidman ???? to się nie liczy!! jeszcze raz!
Serge Lecointe
Serge Lecointe -> Madame de -> Charles Boyer -> Jak ukraść milion dolarów -> Audrey Hepburn -> Dwoje na drodze -> Albert Finney -> Ultimatum Bourne'a -> Matt Damon -> Infiltracja -> Leo ;))
next... Mickey Rooney był? :P
Mickey Rooney-Jaja w tropikach-Ben Stiller-Poznaj mojego tatę-Robert De Niro-Co jest grane?-Bruce Willis-Szakal-Richard Gere-Dr. T i kobiety-Kate Hudson-Ślubne wojny-Anne Hataway-Alicja w krainie czarów-Johnny Depp-Co gryzie Gilberta Grape'a?-Leonardo Di Caprio
Cate Blanchet
John Lennon - "Noc po ciężkim dniu" - Ringo Starr- " Alicja w krainie czarów" - John Stamos - " Wedding wars" - James Brolin - " Złap mnie jeśli potrafisz" - Leo
Andreas Wilson
Andreas Wilson-Animal-Ed Stoppard-Pianista-Adrien Brody-Obłęd-
Keira Knightley-Piraci z karaibów-Johnny Depp-Co gryzie Gilberta Grape'a-Leonardo
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe - My Boy Jack - Carey Mulligan - Wrogowie publiczni - Johnny Depp - Marzyciel - Kate Winslet - Holiday - Cameron Diaz - Gangi Nowego Jorku - Leonardo
Brooke Smith
Depp grał z Leo przecież w Co gryzie GG? i dalej Kate Winslet grała z nim w Titanicu i Drodze do szczęścia... nie bede sie czepiał ale każda twoja odpowiedź zmierza do Cameron Diaz i Gangów NY. Czy to jedyny film jaki widziałaś z Leosiem?? Ta gra ma na celu rozwijac i poszerzac wiedzę filmową a nie polega ona na bezmyślnym kopiuj,wklej, kopiuj , wklej!!!
Brooke Smith - Melinda i melinda - Radha Mitchell - Marzyciel - J.Depp - Co ugryzło Leosia????
Ethan Peck
Ethan peck -> "Emily i ja" Leonardo DiCaprio -> "W sieci kłamstw", "Niebianska plaża" to teraz
Shane West...
Shane West -> Szkoła uczuć -> Mandy Moore -> Licecia na milosc-> Robin Williams-> Noc w muzeum -> Ben Stiller -> Starsza pani musi odejsc -> Brew Barrymore -> Prosto w serce -> Hug Grant -> Dziennik Bridget Jones -> Renee Zellweger -> Chicago-> Catherine Zeta-Jones -> Legenda Zorro-> Antonio Banderas -> Grzeszna miłość-> Angelina Jolie -> Mr. & Mrs. Smith -> Brad Pitt -> Ciekawy przypadek Benjamina Buttona ->Cate Blanchett -> Aviator ->Leonardo DiCaprio
`a teraz: Milla Jovovich :)
Milla Jovovich-Piąty Element-Bruce Willis-12 Małp-Brad Pitt-Oceans Eleven:Ryzykowna Gra-Catherine Zeta-Jones-Terminal-Tom Hanks-Zlap Mnie Jesli Potrafisz-Leo
ale za mnie ktoś inny podaje aktora bo nie mam weny.
to może Daryl Hannah
Daryl Hannah - Kill Bill 2
Kill Bill 2 - Uma Thurnam
Uma Thurnam - Moja super eksdziewczyna
Moja super eksdziewczyna - Luke Wilson
Luke Wilson - Legenda telewizji
Legenda telewizji - Christina Applegate
Christina Applegate - Szkoła stewardes
Szkoła stewardes - Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow - Wielkie Nadzieje
Wielkie Nadzieje - Robert de Niro
Robert de Niro - Pokój Marvina
Pokój Marvina - Leonardo DiCaprio
Ryszard III Kapuściński-Pejzaże dzieciństwa.Ryszard Kapuściński-Dariusz Zdziennicki-Lwy Westerplatte 1989-96-Maciej Ślesicki-Tato-Bogusław Linda-Pan Tadeusz-Daniel Olbrychski-Cyrulik syberyjski-Richard Harris-Gladiator-Djimon Hounsou-Krwawy diament-Leo
Dolph Lundgren
Dolph Lundgren-Uniwersal Soldiers...-Jean Claude Van Damme-Pasażer-Laura Haring-Punisher-John Travolta-Cienka czerwona linia-George ClooneyOcean's 13-Brad Pitt-Ciekawy...-Cate Blanhet-Aviator-Leonardo
Michelle Williams
Banalne. Michelle Williams I >>> Shutter Island >>> Leonardo diCaprio
Hmm noto może... John Lithgow xD
John Lithgow - Na krawędzi
Na krawędzi - Sylvester Stallone
Sylvester Stallone - Tunel
Tunel - Viggo Mortensen
Viggo Mortensen - Władca pierścieni
Władca pierścieni - Billy Boyd
Billy Boyd - Pan i władca
Pan i władca - Russel Crowe
Russel Crowe - W sieci kłamstw
W sieci kłamstw - Leonardo DiCaprio
To teraz Eddie Murphy
Alan Rickman-Pachnidło-Dustin Hoffman-Marzyciel-Kate Winslet-Titanic-Leonardo
A teraz
John Malkovich
Alan Rickman - Robin Hood
Robin Hood - Morgan Freeman
Morgan Freeman - Choć goni nas czas
Choć goni nas czas - Jack Nicholson
Jack Nicholson - Infiltracja
Infiltracja - Leonardo DiCaprio
Teraz Marlon Brando
Marlon Brando - Ojciec Chrzestny - Al Pacino - Zapach Kobiety - Chris O'Donnell - Batman i Robin - George Clooney - Ocean's 11 - Matt Damon - Infiltracja - Leonardo DiCaprio
John Malkovich
Kris Lemche - Oszukać przeznaczenie 3 - Mary Elizabeth Winstead - Szklana pułapka 4 - Bruce Willis - Armageddon - Liv Tyler - Władca pierścieni - Cate Blanchett - Aviator - Leo
Samy Naceri