2 płyty z nowym materiałem i kultowa kapela ? smieszne !!!!!
kultowa kapela nu-metalu to KORN ! DEFTONES ! anie to komercyjne coś.
1 płyta dobra, druga przeciętna i juz kultowe...
I nie drzyj papy jak Chesterek Bennington..
On przynajmniej robi to dla muzyki, ty za to masz jakieś problemy emocjonalne...
NIE WYPOWIADAM TYLKO SWOJE ZDANIE DLA MNIE LINKIN PARK JEST ŚWIETNY OD HT PO ATS!!! PO DRUGIE JESTEM ICH WIELKIM FANEM I BĘDĘ ICH BRONIŁ ZA WSZELKĄ CENĘ!!! PO TRZECIE NIE DRĘ PAPY BO PAPĘ KŁADZIE SIĘ NA DACHY!!! POZA TYM SAMI LINKINI SĄ DUMNI Z NAJNOWSZEJ PŁYTY KTÓRA JUŻ WIELE RAZY LĄDOWAŁA NA SZCZYCIE LISTY PRZEBOJÓW GŁ. UTWORY TJ. THE CATALYST CZY WAITING FOR THE END A ŁAGODNIEJSZE UTWORY NA WSZYSTKICH PŁYTACH TEŻ SĄ GENIALNE!!! TRZEBA JE TYLKO ROZUMIEĆ!!!
Nadal wrzeszczysz jak rozwścieczony szczeniak oderwany od cyca matki.
Bronić sobie możesz, ale nie narzucaj mi bym i ja lubiła ostatnią płytę LP, bo to się nie stanie. Linkin Park już nie jest tym starym Linkin Parkiem i z tego co widzę nie wrócą do czasów swojej świetności. Poza tym, co tu do rozumienia? Chcesz ambitnej muzyki do rozumienia? Posłuchaj sobie Franka Sinatry
W Linkinach podobała mi się ta wściekłość, ta zawziętość, ta agresja.
Teraz niestety tego u nich brakuje, za bardzo się uspokoili.
Nie wrzeszczę i nie narzucam ci abyś polubiła. Dla mnie ATS jest tym samym Linkinem co kiedyś. Poza tym przesłanie ostatnich dwóch płyt też jest świetne i pouczające. Mi z kolei w linkinach podoba się nie tylko muzyka ale i przesłania piosenek.
Jak masz problem to nie słuchaj,nie wypowiadaj się na ich temat,skończ swoje głupie i bezmyślne komentarze.
Ale ty tej w dupkę Linkom wchodzisz. Czujesz do nich miętę, co?
Czemu bezmyślne? Bo prawdziwe? Czemu głupie? Bo nie rozumiesz? Chłopcze zamiast się napalać na facetów żonatych i dzieciatych zajmij się sobą. Na cholere ci bronienie Linkinów? I tak ci nie dadzą pociupciać.
Po pierwsze jak ty to napisałaś "dupkę Linkom wchodzisz" NIE
Po drugie "czujesz do nich miętę" no wiesz Chester jest niezły
Po trzecie nie jestem chłopcem
Po czwarte wal się szmaciaro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A raczej tobie (pozwolę sobie przytoczyć twoje słowa) też "nie dadzą pociupciać"
Ahahahahahah, ale z ciebie dzieciak:D
Jak dla mnie jesteś chłopcem:D Z kobiecymi problemami i krwawieniem. Chłopczyco:D
Poza tym, moje komentarze nie są bezmyślne. Produkowałam się całe trzy minuty by napisać jeden z nich więc wiesz... uważaj. Toż to czas zużyty na ostre piz*nięcie wam w twarz.
Bo musicie się obudzić w końcu.
Świat nie kończy się na LP. Nie traktujcie każdej negatywnej opinii tak osobiście, przecież nie krzywdzę niczyjej matki. Tylko się wypowiadam. Zabronisz? Bo co, bo masz ku tasa między nogami? To się wytnie i będziemy prawie na równi.
Nie nikt ci nie zabroni ale możesz się troch kulturalniej wyrażać. To ty narzucasz każdemu, fanowi LP aby się obudził i że przejdzie nam z wiekiem. Poza tym nie słucham tylko LP inne zespoły też jak AC/DC, 30STM, Sabaton, Metallica, Korn, Rammstein i wiele innych
No i fajnie. Sama tez lubie Rammsteina, Korna czy P.O.D.
Chamskie teksty to były jedynie odpowiedzi na wasze ataki.
Słuchajcie sobie co chcecie, ale nie biczujcie mnie za to, że LP w dzisiejszych czasach mnie zawiedli.
Co nie znaczy że kolejne płyty będą spokojne. Mnie nową płytą nie zawiedli utwory na niej są dla mnie tak samo dobre jak pozostałe co prawda trochę spokojniejsze. Co z tego? Dla mnie jak już mówiłem nie liczy się ostrość muzyki ale ich przesłanie, zagadkowość. To mnie kręci w ich muzyce.
Jest wiele piosenek z przesłaniem o wiele większym niż te idące od LP i nikt nawet o nich nie słyszał.
Dobre czy też nie, nie będę słuchała piosenek chociażby z najmądrzejszym przesłaniem jeśli będzie to brzmiało jak walenie młotem w kaloryfer, albo będzie słodkie jak czekoladowy pudding. Tyle:-) Fajnie, że przestałes krzyczeć. Tylko jeszcze linkinparka trzeba natemperować, bo pisze ciągle do mnie, że nie chce czytać tego co piszę. Nie wiem więc po co się w ogóle odzywa do mnie. Hipokryta:P
Ahahahaha
To tłumaczy wszystko
Zbyt emocjonalnie podchodzisz do wszystkiego co się wiąże z Chesterkiem Benningtonem:D
Ta miłość nie przetrwa:D
Widzisz, z chłopakami się jeszcze jakoś dogadam. Za to kobiety są tak skomplikowane, że nic do nich nie dociera:D
Dzięki takim jak ty wstydzę się tego, że jestem kobietą.
Powinnaś. Na początku myślałam, że jesteś po prostu zdegenerowanym gejem walczącym o tolerancję. teraz widzę, że po prostu jesteś zdegenerowaną fanką pośladków Chazy Chaza i gó.wno wiesz o życiu:D
Hah... i'm just feel so happy:D
Jak fajnie ty myślisz bo już myślałam że ci to nie wychodzi. Weź swoje komentarze schowaj bo są bardziej bezsensowne niż piosenki Andrzejewiczki
Ahahaha, nie gadaj, że słuchasz Kasi Andrzejewicz:D Ahahaha, Dody też słuchasz?
I jeszcze wsłuchujesz się w teksty, widać jesteś wielką fanką.
Ja nie mówię ze słucham mówię że jesteś bardziej bezsensowna niż jej piosenki. A tak w ogóle preferuje inny rodzaj muzyki niż wymienione przez ciebie pożal się borze piosenkarki.
Tak, na pewno. Już widać, bo twoim pisaniu "Boże". rz? Nie miałaś nigdy religii? Cielak bez szkoły:D W przedszkolu już rela była. Tam też sobie nie poradziłaś?
Pożal się Boże się pisze.
Nie wysyłam cię do słownika. Po prostu wpisz swoją mądrosć w google.
Nie pogrążaj się jeszcze bardziej. Jeśli nie potrafisz panować na emocjami to nie siedź na forum. Wykończysz się dziewczyno i zaczniesz ciąć. Po co ci to? Po co mi to? Mieć ciebie na sumieniu:D
Teraz? Teraz wciągam marynatę do mięsa, bo przyrządzam hot wings z KFC. Widzisz, musisz przestać sobie grzebać w tyłku, twoje palce będą ładniej pachnieć.
Jako założyciel tego tematu zgłosiłem go do usunięcia. Chcecie spamować to sobie załóżcie własny temat.
43 nowe wiadomości z czego 40 z tego tematu :) Najgorsze jest to, że nie mogę anulować subskrypcji. Na nowym filmwebie tylko tematy w filmach i serialach mogę edytować.
"pożal sie borze"?
Od kiedy to czci się bory i lasy?
Chyba że jest się jednym z tych Zdeklarowanych "Zielonych" W Sandałkach, co nie zawahają się objąć drzewko w nadziei, że operator buldożera się wzruszy...
To się nie czepiam;)
Ale lubię Linkusiów.
Są zacni.
Przynajmniej wiele ich utworków mi pasi;)
Numb, From the Inside...
A Faint, In the end, Breaking the Habit, Somewhere i belong - to normalnie wielbię;)
Tych nowszych to nawet nie kojarzę, sorka.
Łihihiih, no widzisz? Widzisz? Kojarzysz te utwory które były porządne. A teraz? http://www.youtube.com/watch?v=51iquRYKPbs
powiedz ty mi, czy to ci sie kojarzy z linkinem? bo jak dla mnie to z rude boyem rihanny;p
No i kuwa racja!!! i o to chodziło mi cały czas!!! kiedyś to był nu-metal! teraz to jest rock-house
czy inne gówno tego typu. jest za bardzo... elektroniczne...
za bardzo podobne do tego co leci caly czas na vivie czy innym gównie
i cholera wiara tego nie widzi
to mnie właśnie kuwa boli!
ATS to jest rock elektroniczny / rock alternatywny poza tym
LP stara się nie powielać swoich wcześniejszych dokonań... nie chcą wydawać ciągle takich samych płyt...oni po prostu ewoluowali i to dobrze o nich świadczy :) zawsze powtarzam, że jakby jakiś zespół nagrywał ciągle to samo, to wszyscy by marudzili, że potrafią tylko nagrywać to samo w kółko... jeszcze nie powstał taki zespół, który by dogodził wszystkim słuchaczom i nie powstanie...
zgadzam się JEDNAK odeszli od swojego pierwotnego wzoru o wiele bardziej niz "troche". jesli slucham jakiegos zespolu to tylko dlatego, bo oczekuje takiej muzyki do jakiej jestem przyzwyczajona. chylinska nie spiewala pierdół gdy była w O.N.A., prawda? Tworzy inną muzykę już jako Aga Chylińska. To tak jakby Behemoth czy Vader nagle zaczął śpiewać kuźwa powolne piosenki i miłości.
co do muzyki alternatywnej...
muzyka alternatywna to,np coldplay.
poza tym... teraz wszystko można nazwać muzyką alternatywną.
doda zaśpiewa o wczorajszych gaciach, doda (w sensie +) do tego kilka brzmień na flecie i już powstaje muzyka alternatywna..:/
Od początku na nikogo nie krzyczałem. Mi bardziej też się podobały ostrzejsze utwory, ale te nowe dla mnie też są niczego sobie, podobają mi się i tyle. Mam nadzieję tylko że w kolejnym albumie dadzą trochę pieprzu.
Też przepraszam jeśli uraziłam cię w kto.rymś komentarzu. Poczekamy na najnowszą płytę i zobaczymy co z tego wyniknie:-) Tak w ogóle to słuchasz czegoś jeszcze prócz nu-metalu i rocka?
Dziwi mnie to, że Jacksona wszyscy zaczęli słuchać po jego śmierci. Do tego momentu wszyscy się z niego śmiali... Wiesz, prześlę ci jeden teledysk. Obejrzyj do końca i napisz jak go zinterpretowałeś, ok?
Skoro lubisz piosenki z drugim dnem to powinno ci się spodobać mimo tego, że to nie jest rock, R&B czy coś innego.
http://www.youtube.com/watch?v=cud_k9f6tqk