Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

2 płyty z nowym materiałem i kultowa kapela ? smieszne !!!!!
kultowa kapela nu-metalu to KORN ! DEFTONES ! anie to komercyjne coś.
1 płyta dobra, druga przeciętna i juz kultowe...

maciejek93

To jest takie młodzieżowe określenie to "drzeć papę". Chciałam być na czasie. Poza tym... może dla muzyki nic nie robię, ale kto powiedział, że każdy ma być muzykiem i drzeć papę? Mam inne zdolności, które rozwijam, nie biorę się za coś do czego nie mam drygu. A ty co robisz dla muzyki? Dopingujesz Chestera. Zaiste, jest to bardzo czasochłonne i poświęcające zajęcie:P

platyna_2

Tak ... dopinguje go ..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
linkin park

Hie hie, pasujecie do siebie;) Para głąbów, która skończy pod mostem ze strzykawkami w żyłach;]

platyna_2

Dzięki, może my pasujemy do siebie a co chcesz się przyłączyć?

linkin park

Phi, to do mnie było?
Nawet jeśli "liżę komuś dupę" jak to prostacko i wulgarnie określiłam, zawsze robię to szczerze i z uśmiechem na ustachXD
platynka_2 to inteligentna spoko dziewczyna, a skoro troszkę ustawi Ci się do pionu, to znaczy że powód miała.
Widocznie czymś jej zalazłaś za skórkę;)
platynko_2 - ja też lubię strzykawki, lubię se wstrzykiwać to:
http://kotlet.tv/wp-content/uploads/2009/12/buleczki-z-nutella-przygotowanie6.jp g
XD

MoRRs_Z_LaSu

Co według ciebie znaczy kultowa kapela co ???
poz

ponkshow

21 marca 2007

Pozdrawiam:-)

platyna_2

Nie czepiaj się daty ... data jest tu mało ważna ... ważny jest tekst

maciejek93

Nie czepiam się daty. Chodzi jedynie o to, że autor sam napisał w dyskusji, że ta wypowiedź nie jest aktualna. Rozumiem, że to pominąłeś, bo wolisz czepiać się czegoś, byle by mieć okazję do bronienia LP. Wiesz, mi 4 lata temu imponowało picie, palenie oraz chodzenie z psychopatą. Ludzie się zmieniają, wiesz?;> Każdy dorasta, zmienia swoje zdanie (w końcu tylko krowy go nie zmieniają). Temat jest nieaktualny i pokazałam tylko koledze, bo najwyraźniej tego nie zauważył.
Niczego się wiec nie czepiam przewrażliwiony chłopcze. Sio.

maciejek93

I przestań już do mnie pisać, bo Twoje oburzenie o psią kupę na trawniku już jest męczące.
Zbyt dużo poświęciłam uwagi temu by cię uświadomić, że nie każdy kto napisze "nie lubie jednej piosenki LP" jest debilem i obraża cały zespół.
Jesteś męczący więc przez kilka lat po prostu się do mnie nie odzywaj, ok?

platyna_2

Jak by szło to byście się tu zabili he he kazdy robi co lubi i wali ć zdanie innych :P:D

ponkshow

hyhy, a gdzie tam.
ja jestem spokojną osóbką tylko nie lubię rozmawiać z ludźmi którzy nie rozumieją prostych zdań;]

platyna_2

nie jestem .... psem do mnie się nie mówi sio .... SIO to ty z tego forum ... nie interesuje cię LP to co tu jeszcze robisz ... to ty się do mnie cały czas odzywasz nie ja do ciebie ... przewrażliwiona dziewczyno...

maciejek93

Jakie z ciebie dziecko jeszcze

maciejek93

Na dodatek powtarza jak papużka po innych

maciejek93

Poza tym do psa powiem "Odejdź" - posłucha i zrozumie. Ty natomiast takiej komendy byś nie zrozumiał. I nie obrażaj psów, bo to są inteligentne stworzenia. Na dodatek nie są przewrażliwione i nie płaczą gdy ktoś powie "LP mają brzydką piosenkę".

platyna_2

to bądź mądrzejsza i przestań odpowiadać ... jeśli mówisz że jestem dzieckiem to ty też ... nie jesteś nic mądrzejsza ode mnie

maciejek93

I tutaj muszę się z Tobą nie zgodzić chłopcze, bo gdy ktoś do mnie coś pisze to rozumiem treść.

platyna_2

wątpię że rozumiesz napisałem ... ze jak jesteś mądra to przestaniesz pisać a nadal piszesz .... wnioskuje że nie jesteś mądra

maciejek93

Nie przyjmuje poleceń od sługusów:D

platyna_2

nie jestem sługusem ..

maciejek93

Jesteś:D
Na dodatek nawet o tym nie wiesz:D
Urocze...

maciejek93

Teraz cię obrażam, boś cielok i się trzęsiesz jak mała dziewczynka. Sissy:D

platyna_2

ja cię nie obrażam .. to ty i to przez ciebie jest tyle zgłoszeń .. opanuj się.. z kąd wiesz że się trzęsę ? widzisz mnie .. nie to cicho bądź ..

maciejek93

mnie nie obchodzi jak LP .. grają dla mnie najważniejsze jest to że się nie kłócą i zawsze są razem .... czasami może się pokłócą ale zawsze później się pogodzą.. dla mnie nawet jak LP grało by POP to by był najlepszy zespół .. więc będe bronił LP zawsze i wszędzie

maciejek93

Och, och! Czyżbyś właśnie mówił językiem, którym gardzisz w piosenkach hip hopowych? Ahahahahaha, widać jak cię bolą moje słowa sieroto:D Niemal mi zwilżyłeś monitor swym potem i łzami:D Nie zachowuj się jak baba, proszę cię.

platyna_2

nie jestem mam rodziców w przeciwieństwie do ciebie .. wychowałaś sie na śmietniku i tyle .. i wcale się nie denerwuje .. tylko smieszą mnie twoje głupie teksty ... Jesteś gorsza niż rasista .. Van Helsing ..

maciejek93

twoje wypowiedzi są tak bezsensowne jak jego ... ha ha ha ..

maciejek93

śmiejesz się z własnych żartów... żalosne
ja się śmieję z twojej głupoty:D

platyna_2

wcale niee .. nie jestem emo nie chodzę pomalowany od stóp do głów .. i się nie tnę .. a że mam swój styl to moje zycie wiec .. odwal się od niego .. OKEJ

maciejek93

Phihihihi, tniesz się w tej chwili dzieciaczku, musisz dać upust swojej nienawiści i bezsilności, a ulży ci jedynie kiedy popłynie trochę twojej krwi:D żałosny chłopczyk

platyna_2

Nie tnę się .. wiesz co to w ogóle EMO .. nie to się zamknij .. idź słuchać swoją PEJE

maciejek93

phihihi, ja słucham thoma yorke i AC/DC głąbie.

nie jesteś emo? szkoda. może gdybyś podciął sobie troszkę gardło to byś zaczął myśleć, hmmm

spróbuj, przekonamy sie;) <thumbs up>

platyna_2

ACDC TEŻ SŁUCHAM .... bym juz wtedy nie myślał myśl rozsądnie kobieto ... IDŹ SPAĆ BO JUŻ PO DOBRANOCCE .. majaczysz coś ... mamrot .. ty tylko sygnalizujesz słowa !!!!!

maciejek93

AC/DC słuchasz tylko dlatego, bo usłyszałeś jedną piosenkę w telewizji gdy rozgrywały się mecze piłki nożnej. To jest całe twoje słuchanie AC/DC, znasz jedynie thunderstruck i tyle.

platyna_2

WSZYSTKIE SŁYSZAŁEM >>> NP. SHOOT TO THRILL, HIGH WAY TO HELL, FOR THOSE ABOUT TO ROCK, LET THERE BE ROCK, BACK IN BLACK... nie znam ... nawet byłem na koncercie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maciejek93

wiesz, takie emo child

platyna_2

pewnie nie wiesz nawet co to emo .. nie pisz rzeczy których nie rozumiesz .. dobra