Liv Tyler

Liv Rundgren

7,8
24 520 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Liv Tyler

Witam,
myślicie pewnie, że Liv nadal jest piękna i jest obiektem masowego kultu męskiego? Kliknijcie w ten link z jej nieoficjalnej strony lovelyliv tyler a po jego ujrzeniu z pewnością zmienicie swoje zdanie odnośnie tej kobiety:

http://www.lovelylivtyler.com/gallery/showpic.php?cat=_1002&fcat=1002&count=1&pi cid=12789&picno=1&page=1

Laverie

Oczywiście, że nie wszystkie. Nie miałam zamiaru obrażać wszystkich kobiet.

użytkownik usunięty
blantacoso

co prawda nie jest to mój typ ale bez makijażu zdecydowanie lepiej :)
chyba nie o takie opinie chodziło założycielce tego tematu :D

użytkownik usunięty

Jelenie makijażystkofile, przecież bez tapety jest śliczniutka.

blantacoso

Bardzo ładna jest Lic bez makijażu.

MINAS_TIRITH

A mnie tam to nie przeszkadza. Mówią, że jestem do niej podobna i wzmaga to tylko mój fanatyzm :>

użytkownik usunięty
zojka

Jak na nią patrzę bez makijażu zaczynam mieć kompleksy. Inne gwiazdy bez makijażu wyglądają okropnie, a ona jest taka śliczna. Czemu los jest tak potwornie niesprawiedliwy, buuuu :-(

MINAS_TIRITH

prześlij nam swoje zdjęcie jak będziesz miał 30 lat i pierwszego syna

MINAS_TIRITH

Mi tam się ona podoba z makijażem czy bez... Ma ładne rysy i to się liczy:-)

MINAS_TIRITH

Wiadomo, ze wiek robi swoje, tak jak i makijaż:P
Liv Tyler jest piękna zarówno z makijażem jak i bez:D:D:D

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

bez makijazu jest rownie rewelacyjna!!! Po prostu prawdziwa pieknosc :D

dwwwwwwwww

co Wy od niej chcecie??Bez makijażu też wygląda ładnie:) Wy pewnie zazdrościcie jej bo większośc z was to paszczury

użytkownik usunięty
sara137

A dla mnie Liv i tak jest śliczna - jest dla mnie najbardziej, w zasanie jedyną naturalną naturalną aktorką w całym sztucznym Hollywood. Pewnie to dlatego mam jej zdjęcie na avatarze;)

JESTEŚCIE TOTALNIE PIPOLNIĘCI I NIEZŁE Z WAS PITAŚTAŃCE I JEŚLI DALEJ BĘDZIECIE TAK WYKURDOWYWAĆ, TO WAM SZCZERZE GRATULUJĘ ZA TOTANLNIE "WYJEBANI W KOSMOS"...............

eyjafjallajokull

sorki lala, ale czuję, że coś z Tobo nie tak ikumletnie nie pojmuję jak możesz nas tak zjazdowywać tymczasem trzymaj się zimno (taki joke) i spadaj [ta co woglee] lllLloooOoOOOOFFfFFfffccCCcccIIIiaaAAAaamMmMMM

dwwwwwwwww

Z makijażem jest bardzo ładna, ale bez też nie jest źle. To chyba normalne, że makijaż upiększa człowieka, a ona nie nakłada go sobie tony, jak niektóre gwiazdy. Wygląda naturalnie!

MINAS_TIRITH

Wydaje mi sie że dalsze dyskutowanie na ten temat nie ma zbyt dużego sensu ;) Hej, ludzie Liv może wygląda lepiej w makijażu niż bez ale to chyba normalne, kobiety malują się po to żeby wyglądać lepiej niż w rzeczywistości :) ;) Ale cyba nie można mieć do dorosłej kobiety pretensji o to że się maluje, bo 99 procent kobiet to robi i to jest normalne i moim zdaniem dyskutowanie na ten temat jest zupełnie bezcelowe ;)

Arwen_7

Ona bez makijażu też jest piękna! Zawsze ją podziwiałam i podziwiam. Przede wszystkim za talent i naturalnośc właśnie, gdyż pokazuje, że nie same kosmetyki dają piękny efekt! Ona jest naturalnie śliczna! :)

Arwen_7

i bez i z niezle
+ 1 wiad dla was nei kazdy jest fotogeniczny
+ 2 wiad dla was wy tez piekne wszystkie pewno nie jestescie xD czuc zazdrosc

MINAS_TIRITH

ja pierdoel dziewczyno masz prob;lemy
Rysy twarzy sie nei zmieniaja..nadal ejst piena..a to ze ma jakies tam podkrazone oczy..kurwa to tylko czlowiek

guga_buzka

Stive
nie zapominaj o Natalci Portman,ona tez jest naturalna
i piękna xD
hyhyhyhyy pozdrawiam i lece oglądac WP dwie wieże

MINAS_TIRITH

No i wlasnie to ze jest naturalna czyni ja w moich oczach Kogos Wielkiego!Nie obchodzi ja czy ktos zwraca uwage na jej wyglad,czy jest za gruba,czy sie dzis umalowala i w co sie ubrala.Jest soba,jest zwyklym prostym,normalnym czlowiekiem z duzym dystansem do siebie!Nawet bez makijazu jest cudowna!

MINAS_TIRITH

DOBRA DZIECKO JA NIE WIDZE ROZNICY! ONA JEST LADNA SAMA W SOBIE!

A kompleksy nie sa od wypominania ich innym jak i nie powinny byc rzecza , ktora sie u innych wysmiewa wiec darujcie sobie te glupie gadki.

MINAS_TIRITH

A kompleksy nie sa od wypominania ich innym jak i nie powinny byc rzecza , ktora sie u innych wysmiewa wiec darujcie sobie te glupie gadki.

MINAS_TIRITH

MINAS_TIRITH

Pogięło Cię? Przecież ona jest śliczna w makijażu i bez. Poza tym nie musi zakładać krótkiej spódniczki, żeby się podobać. Piękna normalna dziewczyna a nie wymalowana lalka...

agatha_7

hehehe...pokażcie mi choć jedną kobiete która w 100% bez makijażu jest olśniewająca. Same się malujecie, zeby wyglądać lepiej. Matko... Liv jest naprawdę ładna i nie ma tu znaczenia czy jest pomalowana czy nie.

MINAS_TIRITH

No i Mina Tirith zostałas zmasakrowana z tym swoim beznadziejnum tematen nikt nie popiera Twego zdania

Liv jest śliczna i tyle

Nie wiem dlaczego w ogóle chciałas ( Zakładam że jesteś kobietą bo facet raczej by nie założył tak dennego tematu )upokorzyć Liv czyżby kompleksy ehh

Some Ppl ....

MINAS_TIRITH

Czy kobieta żeby ludzie nie powiedzieli jej ze jest brzydka nie moze wychodzic z domy bez 4 cm tapety?
Ludzie, nie każdy zawsze wygląda pieknie i cudownie.
Zanim zaczniecie krytykowac osoby sławne popatrzcie na siebie i zastanówice sie czy gwiazda tez przypadkiem nie jest człowiekiem.

MINAS_TIRITH

no wlasnie jakos nie zmienilam zdania o niej

moze wrzucisz swoje zdjecie z zakupow na bazarku?

MINAS_TIRITH

Cóż... jak dla mnie to ona szczególnie piękna nie jest... ani w makijażu ani bez... ale w porównaniu z niektórymi innymi "gwiazdami" bez tony make-upu jest po prostu pięknością...

tami_2

Do tej pory widziałam jej zdjęcia tylko w makijażu, teraz zobaczyłam bez i jestem pod wrażeniem. Jest równie śliczna.

immaga

Uwielbiam Liv bez makijażu. Jest interesująca.

Bisexidryna

chyba normalne, ze gwiazdy w filmach i na sesjach maja makijaz, wiec to zadna nowosc, ze bez niego wyglada inaczej, ale takze ladnie jest sliczna ma cos w sobie a zdjecie, ktore dal zalozyciel tematu, to akurat tam tak wyszla i tyle xpp wiadomo, ze rozni sie w makijazu, ale jej akurat nieodbiera to uroku, kiedy go nie ma xpp

MINAS_TIRITH

Chyba sobie żartujesz. Liv to bardzo piękna i naturalna kobieta.

MINAS_TIRITH

mintas thirit... ciekawe jak bys wygladal po 2 nieprzespanych nocach z okzaji biegunki dziecka...

MINAS_TIRITH

minas tirith... ciekawe jak ty bys wygladal po 2 nieprzespanych nocah z okazji biegunki dziecka...

MINAS_TIRITH

to jasne, że w makijażu wygląda lepiej, ale bez niego tez nie ma tragedii

w sumie tez wygląda ładne, brakuje mi tylko promienistego uśmiechu

claudi

pragnę zwróócić waszą uwagę, na to, że dyskutujecie o tym jak Liv wygląda, a nie jak gra. Moim zdaniem ta dyskusja jest totalnie bez sensu i wyrażnie widać, jakie efekty przynosi: nikt nie zmienia swego zdania, swe opinie tylko rzucacie na stół i ich bronicie, w ogóle nie jesteście przekonujący... I w ogóle co to za temat??? Laska dała jakiś link, a wy od razu srlalala jaka to Liv jest piękna/brzydka i tak przez ponad dwie strony.... Jakie cel ma ta cała farsa...nie wiem i wiedzieć nie chcę... Apeluję do was tylko, żebyście przestali, bo jest to po prostu żałosne niczym pseudo beatlefani, którzy są tylko w stanie dyskutować o nosie Ringo .

MINAS_TIRITH

obejrzyj "ukryte pragnienia" bertolucciego, liv zagrala tam bez makijarzu i jest sliczna!

MINAS_TIRITH

Kolejne zdjęcia bez makijażu.
http://2krota.ru/uploads/posts/2008-04/thumbs/1207054340_g.jpg
http://2krota.ru/uploads/posts/2008-04/thumbs/1207054340_g-27.jpg

eurocorpsyndicate

przytyło jej się :) ale twarz ma piekną nadal :)

MINAS_TIRITH

Liv jest śliczna nawet bez makijażu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINAS_TIRITH

Przecież Liv jest prześliczna, a Ci którzy kwestionują jej urodę pewnie sami nią nie grzeszą:)

MINAS_TIRITH

bez makijażu jest nawet ładniejsza bo naturalna :)
co z tego że z makijazem wyglada jak bogini...co potem jak go zmyje??
zwykła śliczna dziewczyna:) makijaż w jej przypadku jest zbędny a zdj. które dał załozyciel tematu jest akurat śliczne:)

MINAS_TIRITH

Liv jest piękna nawet bez makijażu... wiadomo ze wizażyści nieco poprawiają jej urode, Liv ma piękne rysy a bez nich i makijaż nie pomoże!

marggo86

no cóż... jak wiadomo, wizażyści są po to, by poprawiać wygląd, nie pogarszać. Nie rozumiem, dlaczego jeden głupi post wywołał tyle szumu. Dziewczyna jest po porodzie, wiadomo, będzie trochę szersza, ale uważam to za normalne.

a zresztą co się ma jej uroda do niezwykłego talentu? pomyślcie, zanim coś napiszecie...

MINAS_TIRITH

To strrraszne!!! Nie zasnę po tym co zaobaczyłem!!! hahaha
Nie rozśmieszaj mnie człowieku.
Moim zdaniem wygląda pięknie.
I dzięki za link, teraz jestem przekonany do końca, że jest bardzo ładną aktorką:D

użytkownik usunięty
Varda93

to wiadomo ze makijarz poprawia wyglad aktorek i aktorow.

jestem pewna ze jestes kompletnie sam i bez kobiety u boku.

a jesli nie to ciekawe jak ona wyglada bez makijarzu.

mysle ze liv wcale nie jest brzydka bez niego, kwestia gustu.

ciekawe czy ty jestes senior perfecto. jestes taki piekny wspanialy lataja ze toba modelki na 100 %

spojrz lepiej w lustro

MINAS_TIRITH

Trzeba byc naprawde tepakiem aby uwierzyc w takie zdjecie.Przeciez to jest 100% photoshop.Dajesz mi godzinke i masz identyczny efekt.
Po prostu jakas gazeta typu fakt czy serwis typu pudelek nie mialy o czym pisac - jak zwykle zrobila takie foto.
Pewnie takie zdjecie aby zakompleksione brzydkie panienki mogly przez chwile sie dowartosciowac.
Juz to widze jak jakas aktorka wychodzi z domu z dzieckiem bez makijazu itd HAHAHAHA trzeba byc totalnym idiota aby takie cos lyknac.

gex221

trzeba byc totalnym idiotą , żeby nie łyknąć. po 1 wygląda jak ona. po 2 , nadal wygląda ładnie :)