Witam,
myślicie pewnie, że Liv nadal jest piękna i jest obiektem masowego kultu męskiego? Kliknijcie w ten link z jej nieoficjalnej strony lovelyliv tyler a po jego ujrzeniu z pewnością zmienicie swoje zdanie odnośnie tej kobiety:
http://www.lovelylivtyler.com/gallery/showpic.php?cat=_1002&fcat=1002&count=1&pi cid=12789&picno=1&page=1
Użytkowniczko o nicku MINAS_TIRITH, i co Ty chciałaś udowodnić? Że Liv jest kobietą jak każda inna? Czy może, że Liv tak jak każda z nas gdy się skrzywi idąc "pod słońce" zrobi dziwną minę? Tak więc droga MINAS_TIRITH może zrób eksperyment, poproś kogoś ze znajomych aby pobawił się w paparazziego, niech robi Ci zdjęcia jak będziesz bez makijarzu, niech robi Ci zdjęcia cały dzień, w każdej sytuacji. A potem sobie zobacz jak na tych zdjęciach wyglądasz.
Od siebie dodam tyle, że zdjęcie z pierwszego postu w temacie może nie jest rewelacyjne, ale większość pozostałych z tych bez makijażu są po prostu ŚLICZNE!
Bardzo ładna kobieta. Przecież ludzi, którym "mniej" płacą też nie chodzą cały czas w makijażu. Nie ma się co czepiać. My na co dzień też nie wyglądamy idealnie. Nie będzie się przecież cały czas malowała tylko dlatego, żebyśmy my jej nie krytykowali.
bez makijarzu jest bardzo ladna...
nie wiem czego tu sie czepiac, przeciez widac ze jest ladna
przecież ona bez make-up'u nie wygląda jak doda więc o co chodzi? Każda
kobieta się maluje a z tego co ja na swoje ślepe oko potrafię dostrzec to
jest bardzo delikatny makijaż. Zr esztą nawet bardziej podoba mi się bez
tapety. Nienawidzę kobiet typu Barbiee (czy jak miała ta lala).
Ty chyba dopiero teraz ocknąłeś się z niewiedzy. Masz chyba jakieś wypaczone wyobrażenie na temat człowieka. Za dużo czasopism. To chyba jasne, że każdy bez makijażu wygląda gorzej. Ale chciałabym zaznaczyć, że Liv ma naprawdę niebanalną urodę..
Jest bardzo ładna bez makijażu, jak i z nim, a na zdjęciu podam przez autora widać, że jest zmęczona.
I tu się zgodzę!
Jeżeli kobieta wygląda pięknie z makijażem i bez niego to wszystko gra.
Sztuką jest, aby kobieta była na tyle ładna, aby makijaż pogłębiał tą urodę.
A są osobniki, które muszą używać tony tapet, a i to im nie pomaga... czasami nawet efekt jest odwrotny od zamierzonego.
Jak to mawiają "Z pustego i Salomon nie naleje" :)
Weźcie ludzie przestańcie bo żygac mi się chce, jakieś dziecko Neostrady napisało bzdurę a my wszyscy je karmimy założę się że cały czas siedzi i czyta i karmi się naszymi wypocinami, i w ogóle ta dyskusja z tapetą czy bez..., ja jestem jej wielkim fanem i uważam że w każdym stanie wygląda przecudnie, a nawet wole kobiety bez makijażu, naturalniesze są piękniejsze :P.
Pozdrawiam.
Widocznie masz upodobanie do lalek barbie, ok twoja sprawa, oczywiście niektóre muszą mieć makijaż bo bez niego wyglądają ohydnie ale mówić że wszystkie to lekka przesada
Zapewniam cię, że każda dziewczyna wygląda tak samo bez makijażu... KAŻDA... bez wyjątku...
Pozdrwaiam