Eeee... też nierozumiem, szczerzę mówiąc. Coto tam takiego było?? Ale najlepiej to zagrał jak najeżdżał na tego zboka! Kocham ten moment!
taa .. też nie rozumiem .. :/ Chłopak ma yy z 7,8 lat co miał powiedzieć 'nie nie zagram w tej scenie bo ma podteksty pedofilskie !' .. lool :D Ale jak najeżdzał na tego kolesia to popieram świetnie ;]
Po prostu nie lubie do pół lub calkiem rozebranych dzieci w filmach. Zwykle, oglądając takie sceny, odwracam wzrok i czekam, aż scena minie. Było pare wyjątków, ale pamiętam dokładnie, więc to by było na tyle.
Nie rozumiem, dlaczego mnie obrażasz. Wyjasniłem swoją opinie i tyle, a ty od razu się mnie czepiasz.
Troochę czasu minęło od mojego komentarza, ale muszę to wyjaśnić (poprzednio byłem jako spam_you).
"Ty mendo" powiedział ten młody, albo jakoś tak, bo kojarzę, że to cytat z filmu. Nikogo nie obrażam w realu, spokojnie :)
Pzdr.
Nic nie bylo w tej scenie. To ze nie mial koszulki? A jak dzieci graja sceny na basenie to jest super?
A mnie własnie nie rozczarował tylko zaimponował ze zgodził sie zagrac taka scenę.Chociaż i tak nie rozumiem bo tam naprawde nie było nic takiego.
Pozdrawiam
no ja tez nie czaje..:P
a co do tej gadki typu "ty mendo" to popieram - scena super;D
w Efekcie Motyla mial ciemne oczy a w realu na baaardzo błeknitne;)