Logan Lerman

Logan Wade Lerman

7,9
21 751 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Logan Lerman

On jest najpiękniejszym człowiekiem na świecie i jest mój! Jeśli istnieje ktoś piękniejszy, to piszcie. Loguś jest bardzo słodki i chcę, by był moim chłopakiem. Jak ktoś ma jakiś numer tel. do niego albo e-mail to mi podajcie!

Pevensie18

niestety przez takie postawy niektórych osób, fanki logana są przez niektórych użytkowników sprowadzane do pewnego stereotypu... :p

Pevensie18

Aż nie wiem co powiedzieć.

smelly_souffle

ohhhhh nieee, nie masz numeru do niego a jest twój :'(?

Pevensie18

no co Ty.. przecież to mój chłopak.

Pevensie18

Nie chcę by przez takie wypowiedzi ludzie patrzeli na mnie pobłażliwie, gdy usłyszą odpowiedź Logan Lerman na pytanie "Kto jest twoim ulubionym aktorem?". Rozumiem, że on ci się podoba i nie jesteś jedyna, ale na Boga - nie zachowujmy się jak jakieś pieprzone groupies.

Anne-Evan

Amen. On ma 'trochę' więcej niż ładną buzię.

Willow_2

zgadzam się z powyższą opinią. I proszę nie piszcie takich tematów przy tym aktorze bo znowu napatoczy się tu jakaś psychopatka i będzie wypisywać głupie teksty w swoich postach typu: on ma ryj jak stodoła etc. dziękuje i dobranoc.. (=

Pevensie18

Jeeny, ja też go lubie, ale nie wypisuję, że jest mój itd. bo nie jest, twój też nie. Po drugie ile filmów obejrzałaś z jego udziałem? Bo na twoim profilu nie znalazłam ani jednego. On jest aktorem, ceni się go za dobrą grę, a nie za ładną buźkę. Dziękuję, pozdrawiam.

Pevensie18

justyn bieber tez jest ponoc pieknusi, obczaj go sobie.

Pevensie18

mi tam podoba się jego gra aktorska, jest uroczy (jak na mlodego aktora, bo - jak już ktos napisal: "...na Boga - nie zachowujmy się jak jakieś pieprzone groupies"). bardzo podobala mi sie jego gra w zawsze tylko ty.

Pevensie18

on jest boski,ale gra tez dobrze,matko boski i utalentowany

Pevensie18

już trochę mi się on znudził. znam jednak chłopaka, który jest od niego bardziej słodki. ale wciąż poszukuję do niego(logana) numeru telefonu lub maila.

Pevensie18

ludzie to ze jest przystojny to jest fakt.... to ze jak na tak bardzo mlodego aktora ma bardzo bogata filmografie to rownez jest fakt.... czy jest najpiekniejszy na swiece to bym nie powiedziala, ale faktem jest rowniez to iz jest jednym z przystojniejszych aktorow ktorych ja mialam okazje poznac.... reasumujac.... mlody przystojny i zdecydowanie bardzo utalentowany chlopak z niego... co do zalozycielki tematu: przykro mi Cie sprowadzac na ziemie ale nie sadze zeby on byl osiagalny dla "zwyklych smiertelniczek".... ;p

sisi421

a ja mam jego adres był w bravo <lol2 >

luna15

którym numerze?

Pevensie18

mimo wszystko nie sadze zeby ktokolwiek z "ulicy" mial do niego jakikolwiek dostep... :) a nie powiem szkoda :( ogladalam dzisiaj "Meet Bill" i musze powiedziec ze moglabym ogladac te film ze wzgledu na niego jeszcze 1000 razy :) te jego miny i teksty sa po prostu bezcenne... :)

sisi421

Wystarczy dobrze poszukać w Google a znajdziesz jego adres e-mail ...

Pevensie18

ŁAŁ, ale z was idioci

Pevensie18

załamię cię ale twój nigdy nie będzie , i numeru nigdy nie załatwisz on nawet nie wie o twoim istnieniu . owszem jest myślę że mogę użyć tego słowa "śliczny " ale pamiętać trzeba że ma talent moim zdaniem obiecujący aktor , często kojarzy mi się z Efronem .

Megann

nie wiem co wy tam oglądałyście, ale jak musiałam na niego patrzeć w "3:10 to yuma" to kurde...współczułam ekipie filmowej. jego miny są cudne, wprost przezj*ebane

i tak, masz rację efron to zaj*ebiście obiecujący aktor, taaak... -.-
(ironia, ironia, ironiaaaa)

bellaisa

a czy ja powiedziałam że efron to obiecujący aktor ?! , błagam czytaj ze zrozumieniem -,- nie oglądałam jego min a ogólnie grę aktorską i moim zdaniem jest w miarę dobry a czy obiecujący teraz mogę się zawahać , ponieważ wtedy przyćmił mnie a raczej zauroczył swoją osobą i może dlatego z taką pewnością stwierdziłam że obiecujący , ale jeśli ma coś do pokazania to to pokaże , a zatem jedynie czas pokaże . ps: przezj*ebane zdjęcie modlę się abyś to nie była ty .. pozdrawiam panią ironię !

Megann

co za cieta riposta... ze strachu przed twa opinia juz biegne zmieniac zdjecie na landrynkowata lalke wyjeta prosto z twojego ulubionego programu do zdjec (bo przeciez twoje je*biace po oczach zdjecie to kwintesencja dobrego stylu - nastepnym razem musze sie tym pokierowac takze)
w kolejnych odpowiedziach zastanow sie prosze czy odbiegac od tematu, bo jakos ta akcja duzo ci nie dala, poza tym ze dowiedzielismy sie jak dzielnie walczysz o swojego "obiecujacego aktora" naskakujac na wybrane zdjecia uzytkownikow(wtf !)... swoja droga bardzo dojrzale...

bellaisa

, jedyne co mogę powiedzieć po tym czasie że może obiecujący z niego aktor nie jest , a zatem to sprostowanie do mojej poprzedniej opinii przy której nie byłam obiektywna . jedyne co teraz mogę powiedzieć że w filmach bywał uroczy i to przy-mydliło mi oczy nad jego oceną , teraz patrzę na niego obiektywniej już nie poprzez pryzmat urody ale umiejętności i przyznaje racje że wiele musi się nauczyć to tyle .
I nie walczę o niego bo nie jestem nim już nawet zauroczona , i ja nigdy o nikogo nie walczyłam nie mam takiej potrzeby . Pominę już twoje opisywanie jakie to moje riposty nie były bo nawet nie traktowałam ich jako ripost , ale dobra nie chcę mi się kłócić bo to do niczego nie prowadzi a zabawy kto jest mądrzejszy też przestały mnie bawić bo przestałam widzieć w nich sens . więc podziękuje .

..."Każdy ma tutaj swoje zdanie
Ty masz swoje słowo - rozczarowanie" to tyle .

Megann

jak wydoroślałaś przez ten czas! martwią mnie tylko te niepotrzebne cytaty, których brakuje tu jak dziury w moście, oraz kolejny etap dojrzewania, czyli obojętność na pokaz, no ale... co ja mogę

Pevensie18

Z jednym muszę się zgodzić. Mega ciacho *__________________* :D

Sailor_Dream

bez kitu, fajnie wygląda ;) Chociaż żeby być moim ulubieńcem musiałby być starszy ;)

użytkownik usunięty
bourgeoise

czy wam się coś nie poj*balo?? gadacie o kolesiu jakby był jakimś pożywieniem do skonsumowania na szybko i do wydalenia 'ale ciacho" , "mega ciacho" co to ma niby znaczyć?

nie traktuje go na pewno jako ciacho do skonsumowania ale jeśli nie jesteś dziewczyną to obawiam się że możesz nigdy nie pojąc dlaczego mówią na takich megaciacho ale zazwyczaj jest to 1 wrażenie też tak myślałam lecz z czasem mi się znudził , raczej mówimy tak na chłopaków jeśli po prostu nam się spodobają i zachwycamy się przez góra miesiąc a potem nam przechodzi ..;p

Nie przejmuj się. Nie można brać na poważnie ludzi, którzy czytają Bravo. To nastolatki.

Pevensie18

chryste panie, kto te nastolaty sieje? :D

Pevensie18

Jesteś żałosna ...

FastSmith7

gówniarstwo płci cipatej moczy majtki i wypisuje jaki to on nie jest k**wa piekny:) popiszcie o tym na forum jakiegos bravo czy innego szitu dla nastolatek a nie tu wypisujecie ze ciacho ze herbatnik itp:) a najlepsze sa te ktore prosza o adres tel itd, to wyobrazcie sobie ze on sra na takie laseczki jak te tu od tych textow:)

użytkownik usunięty
toXyk

A co zazdrościsz mu? -.-
Nie wiem o co wam z nim chodzi... On nie jest taki ładny..

Pevensie18

Ja też go lubię ale poniżasz się.Pewnie jesteś fanką też Justinka Bieberka

raschel97

Biebera to nie bardzo lubię

użytkownik usunięty
Pevensie18

Nic z tego nie rozumiem. Przecież to jakiś dzieciak. Na zdjęciach wygląda, jakby miał 13 lat. Jak można pisać ciacho o takim smarkaczu?? A może to jacyś pedofile tu piszą?

wiecie co ale od bibera to sie odczepcie...xD

Mischa333

p.s. mam numery do obu chłopaków ale nie dam wam bo obaj są moi..xD hahahahahaha

Mischa333

o kurde

izuunia94

no coz..:):)

Pevensie18

doznałam szoku czytając twoje wypowiedzi ;O

Pevensie18

On jest piękny ;*
Przypomina mi chłopaka który chodził ze mną do szkoły... ; )
Ciacho ;**

Pevensie18

Ian Sommerhalder :P Jest jest duużo przystojniejszy. Nie chciałam się wkręcac w tą dziecinną dyskusję, ale nie mogłam się powtrzymac xD