Wie ktoś, czy ma wyjść trzecia część filmu Percy Jackson?
Niektórzy mówią, że tak, a inni, że nie.
Mam nadzieję, że nie wyjdzie, bo tam nie ma ważnych scen opisanych w książce.
Oby wyszła bo z tego sarkofagu Kronosa odpadły części no i Percy mówił że przepowiednia mogła wcale nie dotyczyć jego tylko Thalii więc ja jestem za trzecią częścią
Moim zdaniem trzecia część filmu MUSI powstać, ponieważ druga część sie zakończyła dość ważnym wątkiem, a mianowicia- Talia- Jak wszysty na pewno pamietacie, to córka Zeusa, wiec przepowiednia się jeszcze nie spełniła. Przerwanie produkcji dalszych części, było by marnotracwem pięniędzy przy drugiej części, czyli czymś nie sensownym.
Film nie musi być zgodny z książką, może być tylko inspirowany. Cała reszta może być zmieniona a nawet dopisać inną fabułę.
Mi sie wydaje że będzie 3 część bo Talia się obudziła a poza tym przepowiednia nie wiadomo czy dotyczyła Parcyego czy Talii
Siemanko ale mi wydaje się że są 2 różne sprawy faktycznie film jako film jest świetny 1 i 2 część. Ale jeśli chodzi o książki dopiero jestem przy morzu potworów to prawda czuje duży nie smak
Natomiast gdybym nie zaczął czytać książkę to dużo bym nie wiedział wątków, które są dla mnie ciekawe. 3 część filmu jeśli chodzi o film moim zdaniem powstanie po ostatnich minutach filmu tam stwierdzam nie wiem czy on podpisał umowę na 3 części czy nie ale film jako film jest naprawdę dobry. Moim zdaniem film a książkę są 2 odrębne światy chociaż lekko zbliżone. Bo szczerze powiem że sam czekam na 3 część filmu bez przeczytania wszystkich części i tak na razie sobie wyobrażam jak inni oglądający film..... natomiast ten który czyta książki ma nie smak gdyż psuje ni wyobrażenie które sobie wyobraIl.... więc książka i film są 2 odrębnymi rzeczami jak mi się wydaje....