Logan Lerman

Logan Wade Lerman

7,9
21 443 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Logan Lerman

Nie wiecie kiedy będzie premiera drugiej części przygód Percego ? I czy Logan zagra główną rolę ?

Dominisia_a

Na pewno zagra, data nie jest ustalona, wiadomo tylko ze w 2012 roku

katta123

no teraz przesunęli na 2013

Dominisia_a

tak ten film ma by w 100% w 2012 roku. Jeśli hodzi o role to rerzyser (raczej) będzie się starał aby to On zagrał, jak nie odmówi to wszystko maożliwe! ;)

landryneczkaa

A ja się tak sobie zastanawiam... Skoro biorą się za drugą część to rozumiem, ze zekranizują i resztę... tylko skoro dzieciak ma w ostatniej części 16 lat (I, heloł, dla fabuły jest to niezmiernie istotne) a Logan ma mniej więcej tyle w 1... i zakładam, ze zagra do końca... to jak to w ogóle bedzie, wyobraża sobie to ktoś jakoś? Chyba, ze nie bedą szli tropem ksiażki a sobie wymyślą nowego Percy'ego.. ah..

Azusa

jeżeli mpercy w filmie ma 16 lat to wg książki wielka przepowiednia powinna już się spełnić

Azusa

Magia ekranu, o wiek nie trzeba się martwić.

RastaSynon

może na potrzeby filmu zrobią to tak, żeby przepowiednia mówiła nie o 16, ale np. o 18? nie wiem. a może zupełnie pominą ten wątek. przecież już w tej części wiele rzeczy nie zgadzało się z książką. ale może to lepiej - przynajmniej film zawiera jakiś element zaskoczenia, a prawda jest taka, że film nigdy nie będzie tak dobry jak książka. to są osobne kategorie

bones1995

Z tego, co wiem, to przepowiednia ma mówić o 21 latku. ;x

Azusa

na pewno go ucharakteryzują. skoro johnny depp może grać dwudziestolatka, to logan lerman może grać szesnastolatka.

Azusa

Są różne wersje. katta123 ma rację, bo też było coś z przepowiednią o 21latku. Obie wersje są teoretycznie poprawne.

Azusa

To pytanie też sobie zadałam Azusa. Ale po tym jak zobaczyłam ile Daddario ma lat to uznałam, że nawet jak będzie miał 30 lat to i tak będzie mógł grać 16 latka, po prostu trochę make upu i proszę. Po za tym Logan jest jednym z takich, co latka lecą a oni nadal wyglądają jak bachory. Np. tera bym mu dała 15 a nie 20 lat. xd

Dominisia_a

Zdjęcia do drugiej częśći właśnie się zaczeły ale przewidywana data wejścia tego filmu do kin to niestety dopiero lato 2013 ( Na szczęśćie to dopiero wstępna data) Logan dalej będzie Percym a Anabeth wciąż gra Alexandra Dadario ( tyle wiem z ich twittera i głównej strony Logana)
Jak będzie coś nowego w tej sprawie bedę informować :D

Dominisia_a

premiera będzie 13 kwietnia 2013r. A rolę percego dalej będzie grał logan lerman

Dominisia_a

mam nadzieję że zagra bo jak nie to ja nie oglądam

Kalsifer

Logan Lerman na 100 % gra Percy'ego w drugiej części.
Są już nawet zdjęcia z planu, na których go widać :)

ASL_LL

no to super :) uwielbiam go

Kalsifer

ja też, cieszę sie razem z tobą:)

ASL_LL

to fajnie wkurza mnie jak porównują go do biebera

Kalsifer

Mnie tez strsznie ;/

Kalsifer

Lerman to bieber

buldok_

jak można porównywać go do Biebera trzeba być idiotą to dwie różne osoby