Lanie bym mu sprawił w dawnym stylu Commando .. Yeah!!
Popieram. Przez niego nie obejrzałam Trzech muszkieterów. Po prostu niedobrze mi się robiło na jego widok, fuj!
Cholera - bałem się że tylko ja uważam że to był marny wybór aktora. Reszta od dobre do bardzo dobre (para królewska!), ale D'Artagnan? Porażka. Niesamowicie drażniła mnie ta postać.
Dobrze wiedzieć że nie tylko mnie.
Poza tym - chyba pierwszy raz na oczy go widzę - nie kojarzę go z innych filmów - widać nie moje kino ;)
Życiowa rada .. Nie bierz wszystkiego na poważnie ;) Określiłem krótko jak się wizerunek aktorów zmienił ;)
Stronger - świetny tekst. Ubawiłeś mnie doskonale tym bardziej, że przed chwilą skończyłem oglądać "Trzech ninjów i dziecko" i muszę się z Tobą zgodzić. Chłoptaś zupełnie nie pasuje do roli D'Artagnana. To zawsze byli aktorzy przystojni i męscy a nie takie dziewczęce siuśmajtki
Nie chciałbym być nie miły, ale ile udało Ci się obejrzeć filmów z Gary Oldmanem, Robertem De Niro czy Leonardo DiCaprio ?
Z Garym Oldmanem widziałam Draculę, no i w Harrym Poterze grał, w Batmanie go widziałam i podkładał głos pod postać z Opowieści Wigilijnej, W Piątym Elemencie go widziałam, Prawdziwy romans z tego co pamiętam. Z Robertem De Niro to dosyć mało biorąc pod uwagę że w swojej karierze ma ponad 70 filmów, Jestem Bogiem, Wszyscy maja sie dobrze, Dziewczyna Gangstera, Chłopcy z ferajny, Ojciec Chrzestny II, to wszystko co pamiętam może mi się cos jeszcze przypomni. Natomiast Leonardo no cóż ,Titacic, Gangi nowego Jorku, Incepcia, Aviator, Romeo i Julia, Co gryzie GIlberta Grape'a.
Coś bym sobie pewnie jeszcze przypomniała, ale proszę nie próbuj mnie sprawdzać, i udowadniac mi jak mało wiem i to całe ble ble ble. Stwierdziłeś że byś mu sprawił lanie, a ja chcę wiedzieć ile filmów z jego udziałem widziałeś.
Hehe jak dla mnie to jesteś z kosmosu... Nie chciałem Cię sprawdzać :D tylko nakierować jak wyglądają aktorzy. Film to nie zerówka, gdzie pozytywnie ocenia się za dobre chęci :D:D cyt. "Nie zgodzę się moim zdaniem wkłada w grę całe serce i stara się"... Zapomniałaś o Garym w Leonie ;) Widziałem ww. hemafrodyte w 7 filmach ;) Na temat "ble ble ble" policz wyrazy Twoje i moje ;)
Aaauuaa... czyli schodzimy na tema wyglądu ;) Naprawdę ... zdaje mi się, że Twoje wypowiedzi są kompletnie nie przemyślane ... DiCaprio nie wyglądał lepiej w jego wieku .... Odpuszczam forum, mam już dość ;(
szkoda to papa.
ale nie rozumiem o co ci teraz chodzi sam mi napisałeś
"Nie chciałem Cię sprawdzać :D tylko nakierować jak wyglądają aktorzy. "
Więc ci napisałam że on jest jeszcze młody ile on ma lat 19? To przecież nie dużo.
Ale skoro masz juz iść to idż miło sie gadało :D