Logan Lerman

Logan Wade Lerman

7,9
21 751 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Logan Lerman

czy nosi soczewki? bo na zdjeciach z Efektu Motyla ma taki piękny kasztanowy kolor, a teraz niebieski? Że niby co? chce byc super atrakcyjny?

antylopa_89

Coś mi mówi, że kolory oczu się zmieniają. Tak jak włosy. Może wcześniej miał taki? Ja do 9 roku życia miałam szare, a teraz brązowo-zielone, a mam 14. Włosy wcześniej - ultra jasny blond. Teraz - ciemny blond podchodzący pod kasztan-brąz.
Może to był też taki efekt, żeby wyglądał jako dziecko bardziej 'wciągająco'. Dodawało to oczom głębi ;)

Osoba_bez_imienia

Logan posiada oczy koloru błękitnego. Na potrzeby filmu nosił prawdopodobnie soczewki.
(To byłoby nieco dziwne, gdyby aż tak radykalnie jego oczy się zmieniły, nie sądzicie?...)

antylopa_89

Jak wiadomo w "Efekcie motyla" grał siedmioletniego "Ashtona Kutchera", który ma bardzo ciemne oczy więc to na pewno były soczewki bo Logan ma niebieskie oczęta.

antylopa_89

Logan ma niebieskie oczy a na potrzeby filmu zalozyli mu soczewki. Zobacz sobie go w serialu Jack&Bobby z tego samego roku. Ma w nim blekitne oczy ;) Pozdrawiam

sasoreczka1

lalala , już powiedziała :)

antylopa_89

heh, nie trudno jest troszkę ruszyć głową. w filmie brązowe, normalne niebieskie. hm to chyba wychodzi na to, że dla potrzeb filmu nosił soczewki.

antylopa_89

ma niebieskie oczy :)