Louis Garrel

7,5
5 220 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Louis Garrel
użytkownik usunięty
BUNCH

haha jak dla mnie to Robertowi dużo do niego brakuje, nie możliwe jest porównywać ich, jak dla mnie

Zgadzam się. Na podstawie urody (i tylko urody, w tej chwili; nie odnoszę się do zdolności aktorskich*) obu Panów, mam wrażenie, że Pattison to ktoś o kim się za jakiś czas łatwo zapomni, a Garrel będzie miał zasłużone miejsce na piedestale :)

*co do zdolności aktorskich, tu również cenię Garrela (z jego seksowną niewymuszoną nonszalancją ;)).

BUNCH

Główną różnicą w nich jest nos. Louis ma go za dużo, a Robert za mało.

BUNCH

zauważyłam, że lubisz porównywać aktorów, którzy grali u Dolana do Pattinsona.

nexttypicalcherry

Wychodzi na to, że widziałem ich głównie w jego filmach. Stąd akurat takie porównania. A podobni chyba są, nie?

użytkownik usunięty
BUNCH

Tak sobie. Robert Pattinson jest dla mnie mdły.

BUNCH

jestem calkowicie zakochana w tym aktorze! jedyne podobienstwo jakie widze, jest takie, ze obaj maja bardzo ladnie zbudowane twarze, ktore zapewniaja im sporo wielbicielek ^^
osobiscie mam wrazenie ze louis ma wiecej klasy niz patison.
ciemny przystojny i tajemniczy vs. przystojny i nonszalancki. not quite the same thing.

BUNCH

prawda, prawda, ale to podobienstwo wydaje nam sie przez te tajemnicze, seksowne spokrzenie i fryzurke w nieladzie, ktora dodaje im oryginalny, wlasny look

monixD

podobieństwo fizyczne wg mnie bardzo duże, ale trzeba też zaznaczyć, że podobieństwo do wystylizowanego na Edwarda Pattinsona. Jak tylko zobaczyłam Louisa, to to samo porównanie przyszło mi do głowy ! ;)

gabi92_filmweb

dosłownie też tak miałam jak ujrzałam tego aktora powiedziałam: JAK PATISON!!!

BUNCH

Robert to nothing w porównaniu z tym gościem.

BUNCH

ja tego nie widzę

BUNCH

nie!

BUNCH

Jak dla mnie to młoda wersja Christiana Clavier'a ;) http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/christian-clavier/christian-clavier-20061 203-185037.jpg
podobieństwa do Pattinsona nie dostrzegam.

BUNCH

nie, nie, zdecydowanie nie.

BUNCH

nie wiem w którym miejscu

BUNCH

Hah to samo pomyślałam ja zobaczyłam foto z filmu Piękna 2008! Z tym że on jest przystojny a Pattinson nie, a jedynie w stylizacji na wampira jest o.k.

BUNCH

Bzdura.

BUNCH

Raczej Jean Pierre Leaud:

http://ilarge.listal.com/image/323347/968full-jean--pierre-l%C3%A9aud.jpg

gowniarz_wyniosly

To mało optymistyczne kiedy porównuje się Garrela do Leaud i trzeba załączyć jego zdjęcie by forumowicze wiedzieli jak J.P. wygląda :(.

Jednak wracając do sedna sprawy... Garrel niewątpliwie stara się grać podobnie jak Jean- Pierre Leaud ale fizycznie mi go nie przypomina.

madz20

Nie jest to podobieństwo kropka w kropkę, ale moim zdaniem da się je zauważyć. Na pewno podobne są styl czesania, brwi, usta, nawet oczy.