haha jak dla mnie to Robertowi dużo do niego brakuje, nie możliwe jest porównywać ich, jak dla mnie
Zgadzam się. Na podstawie urody (i tylko urody, w tej chwili; nie odnoszę się do zdolności aktorskich*) obu Panów, mam wrażenie, że Pattison to ktoś o kim się za jakiś czas łatwo zapomni, a Garrel będzie miał zasłużone miejsce na piedestale :)
*co do zdolności aktorskich, tu również cenię Garrela (z jego seksowną niewymuszoną nonszalancją ;)).
Wychodzi na to, że widziałem ich głównie w jego filmach. Stąd akurat takie porównania. A podobni chyba są, nie?
jestem calkowicie zakochana w tym aktorze! jedyne podobienstwo jakie widze, jest takie, ze obaj maja bardzo ladnie zbudowane twarze, ktore zapewniaja im sporo wielbicielek ^^
osobiscie mam wrazenie ze louis ma wiecej klasy niz patison.
ciemny przystojny i tajemniczy vs. przystojny i nonszalancki. not quite the same thing.
prawda, prawda, ale to podobienstwo wydaje nam sie przez te tajemnicze, seksowne spokrzenie i fryzurke w nieladzie, ktora dodaje im oryginalny, wlasny look
podobieństwo fizyczne wg mnie bardzo duże, ale trzeba też zaznaczyć, że podobieństwo do wystylizowanego na Edwarda Pattinsona. Jak tylko zobaczyłam Louisa, to to samo porównanie przyszło mi do głowy ! ;)
Jak dla mnie to młoda wersja Christiana Clavier'a ;) http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/christian-clavier/christian-clavier-20061 203-185037.jpg
podobieństwa do Pattinsona nie dostrzegam.
Hah to samo pomyślałam ja zobaczyłam foto z filmu Piękna 2008! Z tym że on jest przystojny a Pattinson nie, a jedynie w stylizacji na wampira jest o.k.
To mało optymistyczne kiedy porównuje się Garrela do Leaud i trzeba załączyć jego zdjęcie by forumowicze wiedzieli jak J.P. wygląda :(.
Jednak wracając do sedna sprawy... Garrel niewątpliwie stara się grać podobnie jak Jean- Pierre Leaud ale fizycznie mi go nie przypomina.